Ποιοι είναι πραγματικά οι  Men in Black;

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας "Άντρες με τα Μαύρα" ήταν μια επιτυχία το 1997, με δύο Αμερικανούς μυστικούς πράκτορες - τους οποίους υποδύονται ο Γουίλ Σμιθ και ο Τόμι Λι Τζόουνς - να εντοπίζουν εμφανίσεις εξωγήινων και να διαγράφουν τις αναμνήσεις των μαρτύρων που τους είδαν.

Όμως, παρά τον διασκεδαστικό και ανάλαφρο τόνο της ταινίας, η προέλευση της ιστορίας είναι απίστευτα αληθινή, αυτό δείχνει ότι είτε η ταινία έγινε επι σκοπού για να θολώσει τα νερά ,είτε κάποιος που ξέρει οτι αυτο γίνεται στα αλήθεια το έκανε ταινία .

Δεκάδες εμφανίσεις «περίεργων ανδρών με μαύρα» έχουν καταγραφεί όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Ποιοι είναι πραγματικά οι Άντρες με τα Μαύρα;
Οι πραγματικοί Άντρες με τα Μαύρα λέγεται ότι ανήκουν σε μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ που κάνει ερωτήσεις και δεν απαντά.

Αυτοί οι άνδρες πιστεύεται ότι είναι μια φυλή υβριδίων ανθρώπου-εξωγήινου που αναζητούν μόνο πολίτες σε όλο τον κόσμο που έχουν απαχθεί από εξωγήινους, έχουν δει UFO ή ερευνούν ενεργά εξωγήινη ζωή.

Δεν είναι γνωστό τι κάνουν αυτοί οι άντρες με τα μαύρα σε μάρτυρες και ερευνητές του φαινομένου των UFO, αλλά οι αναφορές δείχνουν ότι έρχονται από το πουθενά και μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκονται στον τόπο της εμφάνισης ή στα σπίτια των απαχθέντων και των ερευνητών. , ανακρίνουν μάρτυρες για θεάσεις, ακόμα κι αν δεν έχουν αναφερθεί στο κοινό.

Οι Άντρες με τα Μαύρα λέγεται ότι απαιτούν σιωπή σχετικά με την παρακολούθηση UFO και κατάσχουν κάθε υλικό που σχετίζεται με εξωγήινους ή UFO.

Υπήρξαν πολλές θεάσεις μαύρων ανδρών όλα αυτά τα χρόνια.
Πότε εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα παρατήρησης των μαυροφορεμένων ανδρών;
Οι πρώτες θεάσεις των Ανδρών με τα Μαύρα φέρεται να συνέβησαν το 1947 στο "Συμβάν του Maury Island".
Ο Χάρολντ Νταλ ισχυρίζεται ότι είδε έξι ιπτάμενα αντικείμενα τύπου δίσκου τον Ιούνιο του 1947 στο νησί Μόρι στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το εξωγήινο σκάφος έριξε «καυτά λιωμένα συντρίμμια» που σκότωσαν τον σκύλο του και έκαψαν ελαφρός τον γιο του, αλλά επειδή ήταν τρομοκρατημένος, δεν το είπε σε κανέναν.

Η θέα από μόνη της ήταν τρομακτική, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια είναι ακόμη πιο τρομακτικό, είπε.
Τον επισκέφτηκε ένας άνδρας με μαύρο κοστούμι που οδηγούσε ένα Buick, ο οποίος τον κάλεσε για πρωινό σε ένα κοντινό εστιατόριο για να εξετάσει τις λεπτομέρειες του περιστατικού.

Σύμφωνα με μια αναφορά, αφού μοιράστηκε την ιστορία του με τον ιπτάμενο δίσκο, ο Νταλ προειδοποιήθηκε ότι «θα συνέβαιναν άσχημα πράγματα σε αυτόν και την οικογένειά του αν έλεγε σε κανέναν για το περιστατικό».

Μετά την περίεργη εμπειρία του Χάουαρντ Νταλ, ένας άνδρας με το όνομα Άλμπερτ Κ. Μπέντερ άρχισε να δημοσιεύει ειδήσεις για τα ΑΤΙΑ το 1952.
Εκείνη τη χρονιά δημοσίευσε σε ένα περιοδικό με το όνομα Space Review δηλώνοντας ότι είχε ανακαλύψει την αλήθεια για μια συγκάλυψη UFO.
Ο Bender επρόκειτο να δημοσιεύσει την αποκάλυψη σε ένα άρθρο, αλλά πριν τη δημοσιεύσει τον επισκέφτηκαν τρεις φορές «άντρες ντυμένοι στα μαύρα».
Ποτέ δεν δημοσίευσε τις πληροφορίες, σταμάτησε να δημοσιεύει το περιοδικό του και διέλυσε η ομάδα που είχε δημιουργήσει με το όνομα International Flying Saucer Bureau (IFSB), μόλις ένα χρόνο μετά την δημιουργία της.

Ο Bender δημοσίευσε αυτή τη δήλωση: "Το μυστήριο των ιπτάμενων δίσκων δεν είναι πλέον μυστήριο. Η πηγή είναι ήδη γνωστή, αλλά οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό αποκρύπτεται με εντολή ανώτερης πηγής."

«Θα θέλαμε να εκτυπώσουμε την πλήρη ιστορία στο Space Review, αλλά λόγω της φύσης των πληροφοριών δεν θα το δημοσιεύσουμε».Αλλά δεν εξηγήθηκε γιατί το περιοδικό σταμάτησε και η εταιρεία του IFSB έκλεισε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications