Μεξικανός  ισχυρίζεται ότι  επιτέθηκε στους εξωγήινους όταν τον απήγαγαν

Ένα πολύ περίεργο γράμμα από το Μεξικό στάλθηκε πρόσφατα στον Αμερικανό ερευνητή , Λον Στρίκλερ. Ο συγγραφέας του ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν εξωγήινοι, αλλά κατάφερε να αντεπιτεθεί.

"Γεια σας, κύριε Strickler. Πρώτα απ 'όλα, θα σας πω για τον εαυτό μου: πάντα με γοήτευαν τα UFO και τα εξωγήινα όντα, καθώς και τα παραφυσικά γενικά. Συγγνώμη για την όχι πολύ καλή γνώση αγγλικών, αλλά δεν τα εξασκούσα για πολύ καιρό.

Πρώτα θέλω να μιλήσω για την πόλη μου Τσιουάουα. Ακολούθησα το blog του Thomas Castello όπου μίλησε για την υπόγεια βάση εξωγήινων στο Dulce και εκεί έδειξε έναν χάρτη με τις υπόγειες σήραγγες της Αμερικής. Εκεί είδα την πόλη μου Τσιουάουα.

Υποδεικνύει αυτό το μέρος ως μια από τις υπόγειες βάσεις εξωγήινων και μένω εδώ. ΑΤΙΑ εμφανίζονται συχνά στην πόλη μας, και εδώ βλέπουν επίσης περίεργα πλάσματα όπως γιέτι και μυστηριώδη ανθρωποειδή που βγαίνουν από υπόγειες σπηλιές.

Τώρα θα σας πω τι συνέβη σε εμένα προσωπικά. Συνέβη ένα βράδυ ενώ ήμουν στο κρεβάτι με τη γυναίκα μου. Ήμουν σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης όταν ένα πλάσμα άρπαξε ξαφνικά τα πόδια μου και με έσυρε κάπου με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Όταν με απελευθέρωσε, είδα ότι βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο χωρίς πόρτες, αλλά με τέσσερα παράθυρα, ένα σε κάθε πλευρά. Υπήρχε ένα αντικείμενο στο χέρι μου που έμοιαζε με κατσαβίδι ή κάτι τέτοιο. Όταν σηκώθηκα στα πόδια μου, με τράβηξαν σε ένα από τα «παράθυρα». Η μνήμη μου είναι θολή, αλλά φαίνεται ότι τα εξωγήινα πλάσματα ήταν σαν μια διασταύρωση μεταξύ των τεράτων της ταινίας Alien και της ταινίας Zatura.

Θυμάμαι ότι τρόμαξα και επιτέθηκα σε αυτά τα πλάσματα με το ίδιο κατσαβίδι, ή οτιδήποτε άλλο ήταν στο χέρι μου. Και μετά με τράβηξαν πάλι κάπου και ... κατέληξα στο κρεβάτι μου.

Το είπα στη γυναίκα μου νόμιζε ότι ήταν απλώς ένα κακό όνειρο και με αγκάλιασε και δεν το άφησε μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Και την επόμενη μέρα πονούσαν πολύ οι αστραγάλοι μου και το χέρι στο οποίο έσφιξα το «κατσαβίδι». Είχα εφιάλτες στο παρελθόν, αλλά πάντα ήξερα ότι ήταν ένα όνειρο. Αυτή τη φορά ένιωσα διαφορετικά.

Η απαγωγή μου φαινόταν να έγινε πολύ γρήγορα, η γυναίκα μου δεν αντιλήφθηκε την απουσία μου, σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος. Και τώρα άρχισα να ξυπνάω πολύ νωρίς. Αυτό συμβαίνει συχνά στο ίδιο χρονικό διάστημα - μεταξύ 3:30 και 5:00. Συνολικά, είχα αρκετές παραφυσικές εμπειρίες. Είναι πιθανό να συμβαίνει κάποια άλλη ανώμαλη δραστηριότητα στην πόλη μου. Αν έχω την ευκαιρία, με την άδεια της γυναίκας μου, θα σας πω αργότερα για άλλες εμπειρίες μου, που ήταν πιο δυσάρεστες. Ευχαριστώ".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications