Μια μέρα αφότου ο Έλον Μασκ είπε ότι θα ψηφίσει τον Τραμπ, καταγγέλθηκε για  fake «σ@ξουαλική παρενόχληση».

Ο Έλον Μασκ καταγγέλθηκε αυτή την Πέμπτη για «σaξουαλική παρενόχληση», σε μια ασυνήθιστη περίπτωση για τους συμμορίτες που βάζουν διάφορες να λενε κατα των ενοχλητικών για αυτούς, μια αεροσυνοδός λέει ότι τη χάιδεψε σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο από μια από τις εταιρείες του, τη SpaceX, το 2016 και τυχαία το θυμήθηκε τώρα .

«Αυτές οι περίεργες κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς», ανάρτησε στο Twitter ο Έλον Μασκ μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας. «Εάν είχα την τάση να εμπλακώ σε σ@ξουαλική παρενόχληση, είναι απίθανο ότι αυτή θα ήταν η πρώτη φορά σε ολόκληρη την 30χρονη καριέρα μου που έβγαινε στο φως», είπε, προσθέτοντας: "Αυτή είναι μια επίθεση με πολιτικά κίνητρα εναντίον μου. ως άνθρωπος."

Η γυναίκα, η οποία αποφάσισε να διατηρήσει την ανωνυμία της, φέρεται να πήρε συνέντευξη από το Business Insider, όπου κατηγόρησε τον Μασκ .Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που έδειξε το Business Insider είναι η πληρωμή 250.000 δολαρίων για ανάρμοστη συμπεριφορά για την επίλυση της αξίωσης και ότι δεν φτάνει στη δικαιοσύνη. Η πληρωμή, ωστόσο, δεν έγινε από τον Έλον Μασκ αλλά από τη νομική ομάδα της SpaceX.

«Άρχισαν να δημιουργούν επιθέσεις κάθε είδους μόλις ανακοινώθηκε η αγορά μου του Twitter. Στην 30χρονη καριέρα μου, δεν υπήρχε τίποτα να αναφέρουν, αλλά μόλις είπα ότι σκοπεύω να αποκαταστήσω την ελευθερία του λόγου στο Twitter και να ψηφίσω Ρεπουμπλικάνους, ξαφνικά εμφανίζονται οι αναφορές», έγραψε στο Twitter.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει μια «νέα ομάδα δικηγόρων» για την άλλη εταιρεία του, την Tesla, η οποία θα είναι ειδικά επιφορτισμένη με την «έναρξη και εκτέλεση καταγγελιών» εναντίον όσων τον δυσφημούν.

Ξέχασε να πει πως είχε το θράσος να πει κατα της δημοκρατίας των συμμοριτών (!)που ειμαστε οι μοναδικοι στο ελλαδισταν που είπαμε ότι δεν ειναι καν ελληνική επινόηση όπως νομίζουν όλοι και καυχιούνται κιόλας(!) , οπού σε αυτή την δημοκρατία συκοφαντούν τους πάντες ανενόχλητοι κάνουν διαστρέβλωση των πάντων ακόμα και της ίδιας την λογικής , και δρουν ανεξέλικτα ακόμα και στο ίντερνετ ενώ παραβιάζουν δικούς τους νομούς αρχής γενόμενης του φυλετικού μίσους και κανουν κάλυψη αυτού πίσω απο ταμπέλες του τύπου φασίστες ναζι ..και ουδείς εχει καταλάβει τι γίνεται εδώ και πολλά χρόνια.. ούτε το 2016 κατάλαβαν που οι ίδιοι συμμορίτες έκαναν εκστρατεία αποδήμησης αυτής της σελίδας εκτός απο εξαφάνιση στην αναζήτηση Google και μηδαμινή απήχηση στο facebook επειδή είμαστε η μοναδική σελιδα που έβαλε την ιστορική αλήθεια και οχι μονο ... αλλα τι περιμένεις απο εναν λαό που στην πλειοψηφία του πατάει like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και τους υποστηρίζει με καθε τρόπο και αυτούς αλλα και τους ηλίθιους που αναπαραγουν τα ψέματα τους ως δεδομένα και το παίζουν κατα του συστήματος τάχα και πατριώτες?? εκ των ύστερων διαπιστωθεί ότι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού συμπεριλαμβανομένου αυτών που το παίζουν κατα του συστήματος και πατριώτες, (ακομα και αν πεις κατα αυτών των χρήσιμων ηλίθιων σε ενοχλούν οι συμμορίτες διότι ειναι χρήσιμοι για αυτούς να κρατούν τον όχλο που δεν διαβάζει έγκυρες πήγες τους στην άγνοια βλέπε εδώ ,για να έρχεται η καθε βλαμμένη μετα οπως έχει γίνει και να λέει όλοι τα ίδια λένε ) ειναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων εκτός ότι τα βλέπουν όλα δογματικά και ειναι αρνητές της πραγματικοτητας που τους αρέσει το ψέμα ...

Κάπου εδώ (το 2017) αποκαλύφθηκαν και άλλα που εξηγούν πολλά όπως το γεγονός οτι πολλοι δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος αλλα δεν ειναι του παρόντος αυτά, το μονο σίγουρο ειναι πως αν συνεχίζουν οι μάζες να εχουν τετοια προβατίσια συμπεριφορά στο ίντερνετ θα φέρουν και δεύτερη "πανδημία" οι συμμορίτες διοτι αν και δεν φημίζονται για την ευφυΐα τους (απλα μοχθηροι ειναι ) με το ιντερνετ είδαν ότι η μεγάλη μερίδα του πληθυσμού λειτουργεί εντελώς ως πρόβατο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications