Ήδη στρώνουν το έδαφος για άλλη μια σφαγή - Γκέιτς:H επόμενη πανδημία πιθανό να προκληθεί από την «κλιματική αλλαγή»

Ο Μπιλ Γκέιτς λέει ότι υπάρχει 50 τοις εκατό πιθανότητα η επόμενη πανδημία να προκληθεί από την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή ή να απελευθερωθεί σκόπιμα από βιοτρομοκράτη.

Δηλώνοντας ότι η επόμενη μεγάλη πανδημία είναι πιθανό να συμβεί μέσα σε 20 χρόνια, ο Γκέιτς σημείωσε: «Θα μπορούσε να είναι ένας ανθρωπογενής ιός, από έναν βιοτρομοκράτη που σκόπιμα τον σχεδίασε και τον κυκλοφόρησε. Αυτό είναι ένα πολύ τρομακτικό σενάριο γιατί θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να το διαδώσουν σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα».

«Ή θα μπορούσε να είναι κάτι που κάνει το άλμα από τον φυσικό κόσμο. Ο ανθρώπινος πληθυσμός αυξάνεται και εισβάλλουμε ολοένα και σε περισσότερα οικοσυστήματα. Γι' αυτό υπολογίζω ότι υπάρχει πιθανότητα 50% να έχουμε μια πανδημία φυσικής προέλευσης τα επόμενα 20 χρόνια, ως συνέπεια της κλιματικής αλλαγής», πρόσθεσε.

Η πρόβλεψη ότι η κλιματική αλλαγή θα προκαλέσει έναν ιό που στη συνέχεια θα απαιτήσει νέα παγκόσμια κυκλοφορία εμβολίων είναι βολική για τον Γκέιτς, δεδομένου ότι έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό και στους δύο τομείς,επίσης δεν μας λέει και αυτός και οι συμμορίτες (τα αφεντικά του) πως ακριβώς ένας τρομοκράτης θα φτιάξει εναν ιο εφόσον ολα τα εργαστήρια ειναι κρατικά ή δικά τους ? (εκτός και αν μιλάει για τους ομοίους του ).

Ο Γκέιτς επανέλαβε την έκκληση που έγινε στο πρόσφατο βιβλίο του να αντληθούν δισεκατομμύρια δολάρια στην έρευνα για μελλοντικά παθογόνα, δημιουργώντας μια ομάδα ειδικών 3.000 ατόμων υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η οποία θα απαιτούσε αύξηση του προϋπολογισμού κατά 25%.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications