Ο Καναδάς ανακοινώνει την Ευθανασία για τους φτωχούς: O Τριντό θα εξαλείψει νομικά όσους  επιβαρύνουν την κοινωνία

Ο Καναδάς ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ευγονικής αντιγραφή από τους "κακούς" και αυτό αλλα από την ανάποδη ως συνήθως , για να εξαλείψει νομικά τους ανεπιθύμητους από της κοινωνία και οχι τα "ρυπαρά γένη" αλλα αυτά ειναι πυρηνική φυσική για πολλούς . Το πρόγραμμα Medical Aid in Dying (MAID) είχε αρχικά ως στόχο την παροχή νόμιμης ευθανασίας σε άτομα που ήταν άρρωστα στο τελικό στάδιο.

Παρουσιάστηκε για όσους υποφέρουν από υπερβολικό πόνο και περιμένουν σιγά σιγά τον θάνατο. Η καναδική κυβέρνηση επέκτεινε το πρόγραμμα για να καλύψει ψυχιατρικές παθήσεις, (εκτός τους αναρχο-συμμορητες τους) και «οποιαδήποτε άλλη ιατρική πάθηση».

Το νομοσχέδιο C-7, «ο νόμος για την ευθανασία», έχει κάνει την αυτοκτονία επιλογή για όσους θεωρούνται από την κυβέρνηση ότι αποτελούν βάρος για την κοινωνία. Ο Τριντό, υπό την ηγεσία του Schwab, όσοι θα απαιτήσουν καθολική υγειονομική περίθαλψη και εισόδημα, και οι άνθρωποι που χρειάζονται δια βίου φροντίδα αποτελούν πρόβλημα.

Αρχικά, το μέτρο προοριζόταν για τους ασθενείς,άλλα τώρα ενθαρρύνει τον θάνατο εκείνων που ειναι «πολύ φτωχοί για να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια».

Αντί να βοηθάει τους φτωχούς, τους προτείνει απλώς να αυτοκτονούν και οι Καναδοί φορολογούμενοι να χρηματοδοτούν τις αυτοκτονίες τους. Αυτή η νομοθεσία ενθαρρύνει τους πιο ευάλωτους του πληθυσμού να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Όταν μια μητέρα είναι απελπισμένη και δεν μπορεί να μεγαλώσει το μωρό της, ή ένας άντρας έχει χάσει τα προς το ζην και την επιχείρησή του κατά τη διάρκεια των περιορισμών του lockdown.

Καθώς η οικονομία συνεχίζει να παρακμάζει, θα υπάρξουν περισσότερες απώλειες θέσεων εργασίας και το συνολικό βιοτικό επίπεδο θα μειωθεί, καθώς το τρέχον επίπεδο πληθωρισμού δεν είναι βιώσιμο και η κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας απέχει πολύ από τον έλεγχο. Η κακοδιαχείριση της κυβέρνησης προκάλεσε την τρέχουσα οικονομική ύφεση και τώρα τα θύματα της ανικανότητάς τους καλούνται να φύγουν από αυτόν τον κόσμο, οικειοθελώς, δηλαδή όσους δεν ξεπαστρέψουν με τα εμβόλια θα τους ξεπαστρέψουν οικονομικά και μετά τους λένε να φύγουν από αυτόν τον κόσμο.

Αντί να βοηθάει τους φτωχούς, προτείνει στην κατώτερη τάξη απλώς να αυτοκτονούν και οι Καναδοί φορολογούμενοι να χρηματοδοτούν τις αυτοκτονίες τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications