Λαβρόφ: «Η Δύση Eίναι δικτάτορας – Πλέον θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη των δεσμών μας με την KINA»

Ως δικτάτορα χαρακτήρισε την Δύση ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ βεβαία δεν είπε αν ειναι κομμουνιστική καθώς ο ίδιος ηταν που έλεγε ηλιθιότητες από αυτές που λένε και κάτι κοιμισμένοι Νεοέλληνες του τύπου ο Φύρερ ήσαν ιουδαίος, πόσο ηλίθιος και αμόρφωτος ιστορικά μπορεί να ειναι κάποιος για να πιστεύει κατι τέτοιο? το εντελώς αδιανόητο που ερχεται και σε πλήρη αντίθεση με την ίδια με λογική το έχουν κάνει σήμαια κατι ουγκανοι νεολληνες, στο μεταξύ οι συμμορίτες δεν ενοχλήθηκαν τόσα χρόνια που το ίδιο fake έλεγαν ορδες Νεοέλληνες γιατί τους βόλευε , αφού λέει τα ίδια με ορδές Νεοέλληνες ο Λαβρόφ σημαίνει ότι δεν ειναι και εξπέρ στην ευφυΐα, και δήλωσε ότι η Μόσχα θα εξετάσει τυχόν προτάσεις για αποκατάσταση των σχέσεών της με τη Δύση και θα σκεφτεί κατά πόσο χρειάζεται κάτι τέτοιο, όμως έτσι κι αλλιώς θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δεσμών με την Κίνα.

«Αν (η Δύση) θέλει να προσφέρει κάτι αναφορικά με την αποκατάσταση των σχέσεών μας, τότε θα εξετάσουμε σοβαρά αν το χρειαζόμαστε ή όχι», είπε ο Λαβρόφ σε ομιλία του, σύμφωνα με απομαγνητοφώνηση που δημοσιεύεται στον ιστότοπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Επέμεινε ότι στόχος της Ρωσίας πλέον είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των δεσμών της με την Κίνα. «Τώρα που η Δύση έλαβε ‘θέση δικτάτορα’, οι οικονομικοί δεσμοί μας με την Κίνα θα αναπτυχθούν ακόμη ταχύτερα», είπε ο Λαβρόφ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία ξεπερνάει ένα πολύχρονο σύνδρομο που την διακατείχε για αιώνες, από πριν και από τον καιρό του Μεγάλου Πέτρου, με βάση το οποίο επιζητούσε την αποδοχή της Δύσης και την ένταξή της στον δυτικό τρόπο ζωής.

Αυτό είχε για τους Ρώσους ένα είδος συμπλέγματος καθώς στην πραγματικότητα με όρους διαβίωσης και επιβίωσης ουδέποτε είχαν ανάγκη την Δύση αφού έχουν υπερεπάρκεια σε τρόφιμα, ενέργεια και πρώτες ύλες.

Παρόλα αυτά η οικονομία τους είχε δομηθεί προς τις εξαγωγές αυτών των αγαθών πλέον αυτά θα γίνονται προς την Ανατολή και η ρωσική οικονομία θα στραφεί πρωτίστως στην ικανοποίηση των πολιτών της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications