Κρητίκαρος Αστυνομικός σάπισε στο ξύλο την σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Επιτέθηκε μέχρι και στους συναδέλφους του που έφτασαν στο σημείο! Οι φωνές μιας 30χρονης γυναίκας που σφάδαζε μέσα στη μέση του δρόμου, με τον σύντροφό της να την χτυπάει με μένος, κινητοποίησαν τους κατοίκους του Ηρακλείου.

Ο άγριος ξυλοδαρμός της νεαρής γυναίκας σημειώθηκε τα ξημερώματα στις Πατέλες, με τους περιοίκους να ειδοποιούν την Άμεση Δράση, προκειμένου να σωθεί η 30χρονη από τον μανιασμένο άνδρα, ο οποίος την χτυπούσε με μανία, .

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο σημείο έσπευσε περιπολικό και οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 35χρονο, ο οποίος ξυλοκοπούσε την σύντροφό του μέσα και έξω από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 35χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί και να δώσει τα στοιχεία του, ενώ εμφανίστηκε αντιδραστικός. Ο ίδιος φαινόταν να έχει καταναλώσει αλκοόλ, ενώ ήταν ιδιαίτερα εριστικός με τους αστυνομικούς που τον ακινητοποίησαν. Μάλιστα, ο ίδιος επιτέθηκε και σε έναν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος διενεργούσε τον έλεγχο!

Μετά από αρκετή ώρα, η σοκαρισμένη γυναίκα, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι ο κακοποιητής σύντροφός της, ήταν συνάδελφός τους! εδώ γελάμε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο και στη συνέχεια ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, εξύβριση, αντίσταση και απείθεια κατά των αστυνομικών.

Σοβαρά άτομα έχει η φερόμενη ως "ελληνική αστυνομία" στους κύκλους της, οι μίσοι ειναι ελληνόφωνα αγρίμια χωρίς ηθικούς φραγμούς , από την άλλη αυτά γίνονται όταν οι γυναίκες χωρις ίχνος πνευματισμού πάνε με τέτοιες μοχθηρες ράτσες επειδή στο σχολείο έμαθαν ψευδώς πως ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι (!) σίγουρα έγκυρες πήγες συμμοριτών θα διαβάζει αυτή για να ειναι με μοχθηρό αγρίμι, που σημαίνει ότι έχει συνηθίσει τους μοχθηρούς,και θεωρεί βλάκες τους κάλους, αυτα γίνονται μεταξύ άλλων όταν διαβαζουν έγκυρες πήγες μοχθηρών ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications