Ποιος ήταν πραγματικά ο Walt Disney και γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το ιστορικό του

Ο Walter Elias Disney γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1901 στο Σικάγο του Ιλινόις. Σύμφωνα με έγγραφα στα αρχεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ανήκε σε μια στην γραμμή αίματος των Illuminati (ή αλλιως ειναι της γνωστης φυλής). Ο πατέρας του Walt ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος και υποστηρικτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, ο αυστηρός πατριάρχης κακοποίησε σωματικά τον γιο του.

Οι συνάδελφοι του αξιότιμου διασκεδαστή λένε ότι τα κατάφερε ντυμένος κρυφά με τα ρούχα και το μακιγιάζ της μητέρας του. Όταν έφτασε στην εφηβεία κατάλαβε ότι οι γυναίκες δεν τον ανάβουν. Αντίθετα, τον έλκυαν όλο και περισσότερο τα μικρά αγόρια.

Ο νεαρός έκρυβε αυτά τα συναισθήματα από τους θρησκευόμενους γονείς του. Ωστόσο, ήταν αποφασισμένος να ζήσει τις βαθύτερες, πιο σκοτεινές φαντασιώσεις του διατηρώντας παράλληλα μια άψογη φήμη. Η Disney θα καταλήξει να δημιουργήσει μια επιχείρηση τσιμπήματος και διακίνησης παιδιών, η οποία θα χαρακτηριζόταν ύπουλα ως το «πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη».

Στις αρχές της καριέρας του, οι συνάδελφοί του άρχισαν να παρατηρούν την εμφανή ανάρμοστη συμπεριφορά του προς ανηλίκους. Οι επαγγελματίες συνάδελφοι αποκάλυψαν ότι το στέλεχος είχε ένα απομονωμένο διαμέρισμα στο Λος Άντζελες όπου έκανε συναντηθείς με ανήλικα αγόρια.

Ένα θύμα ονόματι Ραλφ Φέργκιουσον κατέθεσε ότι τον πλήρωσε 100 δολάρια για απεχθή πράξεις σε πολλές περιπτώσεις. Ένας άλλος από τους ανήλικους που έπεσαν θύμα του αρπακτικού παραγωγού ήταν ο Bobby Driscoll. Το 1946, αυτός ο εννιάχρονος έκλεισε ένα επικερδές συμβόλαιο με την Disney. Πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά τον θυμούνται κυρίως για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον Πήτερ Παν.

Άλλα μέλη του καστ παρακολούθησαν τις προόδους του Γουόλτ και η ανησυχητική υπόθεση ήταν κοινή γνώστη μεταξύ των μυημένων στον κλάδο. Αφού απείλησε να βγει στα 31 του και τον καταγγείλει , ο Driscoll πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Ομοσπονδιακός κυβερνητικός πράκτορας
Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, η Disney στρατολογήθηκε από κορυφαία στελέχη του FBI. Τα αρχεία που αποκτήθηκαν μέσω αιτημάτων του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας δείχνουν ότι εργαζόταν ως ειδικός ανταποκριτής πληροφοριοδότης για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ενδιαφέρον ότι ο φαινομενικά λογικός σκηνοθέτης παρήγαγε ταινίες για δημόσια σχολεία, στρατιωτικό προσωπικό και διαχειριστές της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων (IRS).

Ένα άλλο ομοσπονδιακό τμήμα που ενδιαφέρεται για το μοναδικό ταλέντο του βασιλιά του στούντιο ήταν η CIA. Έψαχναν τον μεγιστάνα για την ειδικότητά του στις τεχνικές ελέγχου μυαλού και στον προγραμματισμό. Οι ταινίες της Disney φημίζονται για τα υποσυνείδητα μηνύματά τους. Από την ίδρυση του οργανισμού, αμέτρητες σκηνές προβάλλουν εικόνες κλασμάτων δευτερολέπτου που επηρεάζουν υποσυνείδητα τους θεατές. Πολλές από αυτές τις εικόνες διαθέτουν διεστραμμένο περιεχόμενο ή αναπαράγουν υποδηλωτικές ηχογραφήσεις που σκόπιμα κρύβονται από το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Για σχεδόν έναν αιώνα, η Disney ενορχηστρώνει σχολαστικά την αντιληπτική αεροπειρατεία των εγκεφάλων. Το κοινό στοχοθέτησής επιλέγεται σκόπιμα για έναν κακόβουλο σκοπό. Τα διαμορφωτικά χρόνια, από τη γέννηση έως την ηλικία των οκτώ, είναι κρίσιμα για την εδραίωση της γνωστικής βάσης. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πρώην αστέρια της εταιρείας υποφέρουν συχνά από κατάχρηση ουσιών και βιώνουν ψυχικές καταστροφές.

Για αυτόν τον λόγο, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που παπαγαλίζουν με πανομοιότυπα συναισθήματα σπάνια ισοδυναμούν με την αλήθεια. Ο Walt ήταν ένα διεφθαρμένο άτομο, όχι ο προστάτης άγιος που οι "δημοσιογράφοι" ειδωλοποιούν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications