Κάτι περίεργο συμβαίνει αυτές τις μέρες  και έχουν  αυξηθεί τα τροχαία  ατυχήματα

Κάτι σατανικό πλανάται στην ατμοσφαίρα, καθώς μέσα σε δυο μέρες έπεσες πάνω σε δυο τροχαία ατυχήματα τα οποία δεν έγιναν καν σε επικίνδυνες στροφές, και ο καιρός ηταν κάλος , άλλο ένα μια στο τοσο και άλλο δυο μέσα σε δυο μέρες , αυτό κίνησε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλα , δηλαδή ποσά ατυχήματα έγιναν που άπλα δεν συνάντησες μέσα δυο μέρες? λογικά κάποια από αυτά θα είχαν και νεκρούς όποτε θα εχει γίνει θέμα και οι υποψίες επαληθεύτηκαν, η τροχαία κάνει την πάπια σχετικά με την περίεργη αύξηση των τροχαίων, και από το 2019 έχει να κανει ανανέωση στα στατιστικά στοιχεία http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=93708Itemid=2425&lang= θυμίζει κατι αμερικάνικες κρατικες σελίδες που σταμάτησαν να βγάζουν στατιστικά για χαμένα παιδιά κάθε χρόνο για ευνόητους λογούς :

Φριχτό τροχαίο στο Ρέθυμνο - Ακρωτηριάστηκε 17χρονος!

Η κατάσταση του 17χρονου που ακρωτηριάστηκε θεωρείται κρίσιμη και κατά την διάρκεια της νύχτας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Τροχαίο ατύχημα στο Νέο Φάληρο – Όχημα παραβίασε κόκκινο σηματοδότη

Από την σύγκρουση έχουν προκληθεί ζημιές κατά μήκος του δρόμου και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.

Ωραιόκαστρο: 21χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επέβαιναν δύο κορίτσια και δύο αγόρια στο όχημα, το οποίο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 21χρονης κοπέλας και τρεις σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοιραία πρόσκρουση έγινε όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα πάνω στην κολώνα.

Τα υπόλοιπα άτομα ηλικίας 19 έως 22 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ πολύ σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

----

Αυτά κυκλοφορούν στο ίντερνετ, θα είχε ενδιαφέρον η φερόμενη "ελληνική" αστυνομία να έλεγε ποσά ατυχήματα έγιναν τις τελευταίες μέρες, λογικά θα υπήρχε μια απότομη άνοδο πέραν του συνηθισμένου ....

Που οφείλεται αυτό άραγε? πριν λίγες μέρες ψέκαζαν πάντως, κοινός έκαναν αεροψεκασμους που ειναι τάχα "θεωρίες συνωμοσίας", ειναι τοσο πολύ "θεωρίες συνωμοσίας" που προ ετών κυνήγησαν κάποια επειδή έλεγε "θεωρίες συνωμοσίας" (!) οι χρήσιμοι ηλίθιοι δικαστές πως θα αποδείξουν κάτι ως ανύπαρκτο και ως "θεωρίες συνωμοσίας" όταν δεν ξέρουν τι τους γίνεται ? επειδή άπλα το λένε οι συμμορίτες ως "θεωρίες συνωμοσίας" ? τοτε να αφήνουν ελεύθερους και τους δολοφόνους επειδή οι ίδιοι λένε ότι ειναι αθώοι για να καλύψουν τα εγκλήματα τους, απο πότε ο ένοχος κρίνει τι ειναι αλήθεια και τι ψέμα?

Μεταξύ άλλων ειναι σαν να βάζεις ένα νήπιο που όλος ο κόσμος του ειναι ότι του λένε στο νηπιαγωγείο να το παίζει ειδικός για θέματα μυστικισμου εξωγήινων κτλ ακριβώς για αυτο δεν πήγαινε ο κάθε ηλίθιος στα Ελευσίνια μυστήρια αλλα μονο οι πνευματικά ανώτεροι , ακριβώς ετσι ειναι όλοι αυτοί που διαβαζουν έγκυρες πήγες συμμοριτών και βλέπουν τηλεόραση μαζι και οι δικαστες, ειναι ακατάλληλοι να δικάζουν ακόμα και άπλα να μιλάνε για θέματα που ούτε ξερουν ουτε έχουν ασχοληθει ουτε καν μπορουν να καταλάβουν και να λενε μασονικές φράσεις τύπου "θεωρίες συνωμοσίας" για να καλύψουν την αμορφωσιά τους και την κατωτερότητα τους , και το γεγονός οτι δεν βλέπουν καν τους συμμορίτες τόσα χρόνια μεσώ ίντερνετ και τι σατανικά βαζουν "γεμάτα αγάπη" για τους ανθρώπους σε σελίδες τους και ομάδες τους στο facebook, ενώ τα βάζουν δημοσιά , αντί αυτού οι μάζες πατούν Like σε ιστοσελίδες τους που ειναι όλες στην πρώτη θέση (!) γιαυτό χλευάζουν για ψεκια όσους εχουν ανόσια καθώς οι ψεκασμένοι τους πατούν like και λενε για θεωρίες συνωμοσίας, όταν δεν μπορείς να δεις το κακό αυτα και αλλα πολλά γίνονται,κάπου άλλου (εκτός Ελλάδας) εκαναν και σατανικές τελετές για συγκρινόμενο λόγο πήρε το μάτι μας αλλα δεν το βάζουμε δεν έχει νόημα, μεταξύ άλλων ετοιμάζουν πάλι εκλογές για να νομίζουν οι μάζες πως έχουν δημοκρατία όταν πανω απο τα μισά κομματα ειναι δικά τους , για να βγάλουν τους ίδιους ξανα όπως το 2014 που επίσης ψέκαζαν μανιωδώς τυχαίο?

Και μην ξεχάσουμε για κάποιους που λενε οτι οι πιλότοι δεν θα ψεκάζουν δικούς τους, άπλα πράγματα για τους συμμορίτες όταν έχουν ορδές βάρβαρους χωρις ίχνος αρετής και ηθικής που έχουν παντού : βαζουν εναν Κρητικαρο να ψεκάζει στην Αθηνά και εναν Αθηναίο την Κρήτη, εναλλακτικά εναν Αλβανό στην Ελλαδα και εναν Νεοέλληνα στην Αλβανία που ειναι το πρόβλημα? οι βάρβαροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κανουν κακό όταν ξερουν οτι δεν ειναι δικοί τους αυτοί που ψεκάζουν σε αυτη την την περιπτωση,ή όταν νομιζουν οτι δεν θα εχουν επιπτώσεις οι ιδιοι, βλέπε τους βαρβαρους που τους έχουν να παριστάνουν τους υπουργούς και τους ειδικούς είδατε κανέναν να μην μπορεί να κοιμηθεί απο τύψεις?

Ιστορικά μονο ένας πιλότος όταν κατάλαβε τι ακριβώς κάνει για λογαριασμό των διεθνών συμμοριτών άρχισε να είχε τύψεις, ηταν ένας Αμερικανούς πιλότος που έριχνε βόμβες φωσφόρου το 40 σε άμαχους στην Δρέσδη της Γερμανίας και αναφέρει ότι λυπήθηκε όταν είδε οτι ο ίδιος προκαλεί ολοκαύτωμα σε χιλιάδες άμαχους, αλλα ηταν ήδη αργά , το πνεύμα θα θανατώθηκε με παρόμοιο τρόπο με το κακό που προκάλεσε (ο αληθινός θάνατος του και οχι ο υλικος) οπως αναφέρει ο Πλάτων ξέσκισαν το πνεύμα του αναφέρει για εναν πολίτικο (!)... Αυτή θα ειναι η μοίρα όσων υλιστών συνεργαζονται με συμμορίτες θα βιώσουν οι ιδιοι το κακό που κάνουν επειδή νόμιζαν πως ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" αυτά θέματα και πως άπλα γεννιούνται και πεθαίνουν χωρίς επιπτώσεις και πανε στο παράδεισο , γιαυτό κρατούν τις μάζες σε έγκυρες πήγες τους αποχαύνωσης και μακριά απο τετοια θέματα μυστικισμού και τα χλευάζουν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications