Σουηδία: Αριστεροί και Μουσουλμάνοι τραυματίζουν αστυνομικούς μετά από καύση του Κορανίου από δεξιό πολιτικό

Αναρχοαριστεροί και οι συγγενικές τους φυλές οι μουσουλμάνοι βγήκαν στους δρόμους της σουηδικής πόλης Örebro για να καταστρέψουν τα πάντα και να επιτεθούν στην αστυνομία αυτό το Σαββατοκύριακο, τραυματίζοντας τουλάχιστον εννέα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σύμφωνα με τις αρχές.

Οι διαδηλώσεις είναι απάντηση στις ενέργειες του Rasmus Paludan, Δανό ηγέτη του δεξιού κόμματος Stram Kurs, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στη χώρα σε μια πλατεία με τους οπαδούς του έκαψε ένα αντίγραφο του Κορανίου, σε μια πυκνοκατοικημένη μουσουλμανική περιοχή στη Σουηδία μετα τις ορδές λαθρο.

Ο Paludan συνόδευσε την αστυνομία στην πλατεία Sveaparken, έναν δημόσιο ανοιχτό χώρο στο νότιο Linkoping, την Πέμπτη, όπου τοποθέτησε το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων στο έδαφος και το έκαψε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paludan κάνει κάτι τέτοιο. Το 2019 επισκέφτηκε τη Σουηδία και σε μια πολιτική εκδήλωση , τύλιξε το Κοράνι σε μπέικον και το πέταξε στον αέρα.

Το 2020, ενώ ο Paludan οργάνωνε μια νέα επίσκεψη στη γειτονική σκανδιναβική χώρα, η σουηδική αριστερή κυβέρνηση διέταξε να του απαγορευτεί η είσοδος στη Σουηδία για δύο χρόνια, περιορισμός που έληξε αυτόν τον μήνα και έτσι επέστρεψε.

Ο Paludan τόνισε ότι τα κύματα Αφρικανών και Αράβων μεταναστών δεν απαγορεύεται να εισέλθουν στη χώρα, αλλά αυτός, επειδή έκανε μια πολιτική πράξη χωρίς βία, του απαγορεύεται η διέλευση των συνόρων για δύο χρόνια.

Η αστυνομία είπε ότι ένα μέλος του κοινού τραυματίστηκε μετά από χτύπημα στο κεφάλι από πέτρα και ότι ορισμένοι από τους αστυνομικούς είχαν σπάσει τα χέρια τους και χτυπήθηκαν από πέτρες που πέταξαν αριστεροί διαδηλωτές.

Η διαμαρτυρία, στην οποία τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι συμμετείχαν περίπου 200 άτομα, οργανώθηκε από την μασονική εγκληματική οργάνωση Antifa Sweden και είχε την υποστήριξη ορισμένων σουηδικών αριστερών κομμάτων καθώς και αρκετών συγγενικων τους φυλών στην περιοχή,δηλαδη μουσουλμάνων...

Όλα αυτά οταν εκατομμύρια των εκατομμυρίων ζουν σε μια πλάνη σε ολόκληρη την ζωή τους, οχι μονο που νομιζουν ότι οι άναρχο-συμμορίτες ειναι τάχα ιδεολογία και οχι φυλή αλλα και οι προεκτάσεις που έχουν όλα αυτά ,που φυσικά ξεπερνούν την αντίληψη τους και την νοημοσύνη τους, ειναι μάταιο ακόμα και τους πεις το 5% αφού δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα πλέον ούτε αυτοι /αυτές που ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος με τέτοιο ηθικό και πνευματικό ξεπεσμό,ειδικά όταν μιλάς σε δογματικές φυλές που ολα δογματικά τα βλέπουν ειναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

Και τώρα που καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται μετά από 5 χρόνια έγινε σαφες πως άδικα καθόμασταν και λέγαμε τα αυτονόητα ενώ αυτα που λέγαμε ειναι μονο για το original ευρωπαϊκό λευκό γένος που μπορεί να καταλάβει με την προϋπόθεση να μην εχει πέσει στο επίπεδο των άλλων φύλων πόσο δε των σημιτικών, την θέση νεολληνων τυπου pronews - makeleioy θα είχε η σελίδα αν δεν λέγαμε τίποτα πάρα μονο ότι λένε οι Νεοέλληνες που δεν ανηκουν ουτε εχουν το πνευμα του original ευρωπαϊκου λευκου γένους, ακομα και στα Ελευσίνια μυστήρια πηγαίναν μονο οι πνευματικά ανώτεροι δηλαδή δεν ηταν για όλους και απαγορευόταν ακομα και πεις σε αλλες φυλές αυτα που δεν μπορουν να καταλάβουν ! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications