Ο Κ.Μπογδάνος «καρφώνει» τον Θεοδωρικάκο για τον ισλαμιστή: «Δεν συνελήφθη – Τον άφησαν ελεύθερο»

Σάλος έχει προκληθεί με τον ισλαμιστή που εισέβαλε την προηγούμενη Παρασκευή στην εκκλησία Άγιος Παντελεήμονας στην καθιερωμένη Συναυλία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής, με τίτλο “Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται” και ούρλιαζε στα αραβικά, αλλά και με το γεγονός που ήρθε στο φως μετά από έξι ημέρες!

Ο κομμουνιστής Τάκης Θεοδωρικάκος από την πλευρά του έσπευσε, να ενημερώσει πως η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Όπως έγραψε σε σημερινό του tweet: «Η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο Άραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «καρφώνει» τον υπουργό ΠΡΟΠΟ Τ.Θεοδωρικάκο για τον ισλαμιστή και για την άμεση δράση της ΕΛ.ΑΣ. όπως ανέφερε ο τελευταίος σε tweet του λέγοντας: «Ο ”Άραβας” δεν συνελήφθη την Παρασκευή. Τον άφησαν ελεύθερο. Συνελήφθη μετά από έξι μέρες επειδή έγινε θέμα».

Θεοδωρικάκος:
Πολιτικό κόμμα ΚΚΕ (-1991)
ΣΥΝ (1991-1993)
ΠΑΣΟΚ (1993-2012)
Νέα Δημοκρατία (2016-σήμερα)
Άλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ότι όλα αυτα τα κόμματα (και οχι μονο) ανήκουν στους ίδιους και ο ηλίθιος δογματικός λαος νομίζει ότι υποστηρίζει διαφορετικούς ....
Κομμουνιστές και αλήθεια δεν πάνε μαζί:

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

ο ευλογημενος που σφυροκοπησε την μασονικη στοα βρεθηκαν χιλιοι που τον καρφωσαν...δεν υπαρχει σωτηρια!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications