61χρονος με κορωνοϊό έπεσε στο κενό από το νοσοκομείο  - προφανώς  επειδή τον περνούσε υπέροχα

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένας ασθενής πήδηξε από τον δεύτερο όροφο θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του, θα περνούσε τοσο ωραία στο νοσοκομείο (!) που κάποιος άσχετος από αληθινή ιστορία περίγραφε ως Νταχάου ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος ο ίδιος είχε πιστεψει στην αρχή το covid όπως είχε πει, το οτι θα του έχουν μάθει και ψεύτικη ιστορία δεν του έχει περάσει απο το μυαλό, και νομίζει οτι η μεγαλύτερή απατη τους ειναι o covid ενώ πριν απο αυτόν ηταν αγγελούδια και έλεγαν την αλήθεια σε όλα τα αλλα? ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα έγιναν σατανάδες απο αγγελούδια? αλλα τι περιμένεις όταν κανει παρέα με τον makeleio ?.

Το ρεπορτάζ λέει ότι πρόκειται για 61χρονο Λαμιώτη ο οποίος εισήχθη χθες στην κλινική και εκτός από τον κορονοϊό αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρότατα προβλήματα υγείας .

Γιατροί και νοσηλευτές ακούγοντας τον θόρυβο πετάχτηκαν έξω και είδαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο στον ακάλυπτο του κτιρίου και έτρεξαν αμέσως για να βοηθήσουν.

Προσπάθησαν να τον σώσουν (εδώ γελάνε και οι πέτρες )

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport γιατροί και νοσηλευτές, που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του προσπάθησαν να τον σώσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα ο 61χρονος παραλίγο να παρασύρει στην θανατηφόρα πτώση και μια νοσηλεύτρια η οποία τον κρατούσε μέχρι την τελευταία στιγμή και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να αποτρέψει το κακό.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αποφασισμένος και τελικά βρέθηκε στο κενό πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 61χρονο και τον μετέφεραν στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Αλλος ένας που πέθανε απο covid (!)

Εδώ προφανώς άναρχο-troll με ύπουλο και μοχθηρό τρόπο λεει οτι είχε φάει προπαγάνδα απο τα ψεκια και οχι απο τους ίδιους μεσώ εγκύρων πηγών τους και κανάλια :

Δείγμα ότι έχουν λερωμένη την φιδο-φωλιά τους, φυσικά δεν απάντησε κανένας σε αυτο το μίασμα το τρομακτικό εδω ειναι οτι οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα το περιεργο σε τέτοια μοχθηρά σχόλια από άναρχο-συμμορίτες που προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμη και με σχόλια, ούτε λόγος να δουν ότι εχουν συμπεριφορά σαν αυτη των δαιμόνων που ξέρουν απο θρησκείες, ούτε τους κανει εντύπωση οτι ειναι οι ίδιοι που έλεγαν για κακους φασίστες ναζι τόσα χρόνια ,άλλοι πιάνουν και συζήτηση στο facebook με τετοια μιασματα ακόμα και με ψεύτικα προφίλ χωρις να καταλαβαίνουν τίποτα,με τέτοιο λαό που δεν βλέπει το μοχθηρό ενώ ειναι μπροστά του κανένας λογικός δεν περιμένει φως στο τούνελ, λαος που δεν αντιλαμβανεται το ύπουλο και το μοχθηρό θα πέφτει θύμα του κακού, και αυτο ισχύει παντού βλεπε πχ γυναικες που βγαίνουν με μοχθηρούς νομίζοντας οτι ειναι αγγελούδια και μετα βγαίνουν και λενε οτι τις βίασαν... και αφού πίστεψε "θεωρίες συνωμοσίας" τι δουλειά είχε στο νοσοκομείο ? με τα ψεκια ηταν η με τους άναρχο-συμμορίτες ψευδό-γιατρούς που τον ανάγκασαν να αυτοκτονήσει? προφανώς με τους "γιατρούς" ηταν αφου ηταν σε νοσοκομείο , και φυσικά τωρα θα τρέξει ο εισαγγελεύς να κανει ερευνά τι του έκαναν οι αναρχο-σατανιστές γιατροί και τον ανάγκασαν να αυτοκτονήσει ...

Post A Comment:

1 comment

Vasiliaείπε...

Μονον ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, Δυο ΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝINTERNATIONAL COURT OF JUSTICE, στην THE HAGUE, NETHERLANDS, AΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ REINER FULLMICH, MAZI ME ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10,000 Εμπειρογνώμονες της Ιατρικής, και 1,000 δικηγόρους ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ: τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, - τον CDC ΕΟΔΥΤΩΝ US, - ton OIKONOMIKO ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, κτλ…The link is:https://Odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-1-EN:O. H δεύτερη Δίκη παλυ στην ICJ με επικεφαλής τον πρώην Αντιπρόεδρο τηςPFIZER, Dr Michael YEADON, THIS CASE was filed on December 6,2021
AGAINST A.FAUCI, TEDROS, OF WHO, JUNE RAINE OF MHRA,ALBERT BURLA,PETER DASZAK, S. BANCEL OF ASTRAZENECA, PASCAL SORIOT, OF MODERNA, KLAUS SCHWAB OFWEF….Media Release Grand JuryProceeding 02-05-2022 PDF>https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf. More information at www.grand-jury.net

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications