Ο Πούτιν κλείνει γραφεία και διώχνει τη Διεθνή Αμνηστία και 20 άλλες ΜΚΟ των συμμοριτών  από τη Ρωσία

Η κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν έκλεισε τα γραφεία στη Μόσχα των οργανώσεων Διεθνής Αμνηστία, Παρατηρητηρίου "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν, καθώς και άλλες 20 ΜΚΟ που με τον εναν η τον άλλον τρόπο ανήκουν στην εκλεκτη φυλη του ΓΙΑΧΒΕ .

Αυτές οι ΜΚΟ τείνουν να ανταποκρίνονται σε πολιτικά κόμματα ή ξένες κυβερνήσεις και έχουν αφοσιωθεί εδώ και καιρό αποκλειστικά στο πολιτικό λόμπι υπέρ των αριστερών υποψηφίων.

Το Κρεμλίνο προέβαλε το επιχείρημα ότι διέπραξαν «παραβιάσεις της ρωσικής νομοθεσίας», αφού δημοσίευσαν «ψευδείς πληροφορίες» για τον πόλεμο στην Ουκρανία από τα γραφεία τους στη Μόσχα, μια ενέργεια που αψηφούσε τον πρόεδρο που κυβερνά τη χώρα.

Μια οργάνωση ιδρύθηκε από τον Άγγλο Peter Benenson τη δεκαετία του 1960 και δημιουργήθηκε ταχα για να «βοηθήσει ανθρώπους που συνελήφθησαν αυθαίρετα από αυταρχικές κυβερνήσεις» σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, γρήγορα έγινε μια υπηρεσία για αριστερούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή της, έκανε προσπάθειες να έχει τον ίδιο αριθμό συνδεδεμένων μελών των δύο σημαντικότερων κομμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο: του Συντηρητικού Κόμματος και του Εργατικού Κόμματος. Επί του παρόντος, επικεντρώνει τις προσπάθειές του στην προώθηση της ατζέντας LGBT σε όλο τον κόσμο. Στην Αργεντινή, η βρετανική οργάνωση ξόδεψε δισεκατομμύρια δολάρια για να εγκρίνει την άμβλωση στο Κογκρέσο.

"Το κλείσιμο της Διεθνούς Αμνηστίας στη Ρωσία είναι η τελευταία σπείρα σε μια μακρά λίστα οργανώσεων που έχουν τιμωρηθεί επειδή υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και λένε την αλήθεια στις ρωσικές αρχές", δήλωσε η οργάνωση που έκλεισε τον περασμένο μήνα .

Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελσίνκι , εδώ ειναι άλλη μια σπείρα τους που κάνεις δεν εχει δώσει βάση στο όνομα "Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων " και που υπάρχει και στην Ελλάδα και κάνει μηνύσεις μονο για ότι άφορα την εκλεκτη φυλη του ΓΙΑΧΒΕ λαθρο και αριστερό-κομμουνιστες, δηλαδή μια συμμορία στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης κάνει μηνύσεις σε ενοχλητικούς αντί να συλληφθούν οι ιδιοι ως μελή εγκληματικής οργάνωσης (!) τα προφίλ τους τα έχει δει κανένας αυτών που εμφανίζονται σε τέτοιες σπείρες? αλλα και να τα δουν μήπως και θα καταλάβουν τίποτα? .
Η οργάνωση ήταν πάντα εξαιρετικά συνδεδεμένη με το Δημοκρατικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών και το 2010, ο χρηματοδότης Τζορτζ Σόρος επένδυσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications