Βρετανός θυμήθηκε ότι στην προηγούμενη ζωή του ήταν στρατιωτικός πιλότος

Ο Βρετανός ισχυρίζεται ότι η συνεδρία ύπνωσης έφερε ζωντανές μνήμες από την προηγούμενη ζωή του, όπου ήταν αεροφωτογράφος και πυροβολητής κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Steve Mulligan , 61 ετών, γεννήθηκε το 1961 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, αλλά έχει πολύ ξεκάθαρες αναμνήσεις το ότι μεγάλωσε στο Llandudno της Ουαλίας, στις αρχές του 20ού αιώνα.

Ισχυρίζεται ότι εκείνα τα χρόνια το όνομά του ήταν Σίντνεϊ Σάτκλιφ και ότι πέθανε σε ηλικία 24 ετών μετά την κατάρριψη του στρατιωτικού του αεροσκάφους στο Δυτικό Μέτωπο κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πάντα είχε αυτές τις παράξενες αναμνήσεις να παίζουν στο κεφάλι του ασπρόμαυρα, σαν καρέ από παλιά ντοκιμαντέρ.

Σε αυτά έβλεπε πώς κοιτούσε τη γη από μεγάλο ύψος, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει γιατι είχε τέτοιες αναμνήσεις . Γι' αυτό αποφάσισε να κάνει μια συνεδρία ύπνωσης και εκεί κατάλαβε ότι δεν ήταν σαν «καρέ από ταινία», αλλά αναμνήσεις από μια προηγούμενη ζωή του.

«Από παιδί, πάντα με τραβούσε το Llandudno (εκεί που ηταν στην προηγούμενη ζωή του) και ακόμη και όταν ήρθα εδώ ως παιδί, ήξερα τον τόπο και η μητέρα μου ήταν έκπληκτη με το πώς ήξερα πού να πάω. Και όταν περπατούσαμε, είχα Deja Vu, σαν να ήμουν εκεί πριν. Μόνο όταν αποφάσισα να κάνω μια ύπνωση τα κατάλαβα».

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας με τον υπνωτιστή Paul Goddard, ο Steve Mulligan θυμήθηκε την προηγούμενη ζωή του, συμπεριλαμβανομένου του πώς εντάχθηκε στους Wrexham Fusiliers και αργότερα έγινε μέλος του Royal Flying Corps πριν εργαστεί ως αεροφωτογράφος και πυροβολητής κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Θυμήθηκε ακόμη και την τελευταία του αποστολή, μια εναέρια αναγνωριστική πτήση πάνω από τις εχθρικές γραμμές κοντά στο Cambrai της Γαλλίας, και θυμήθηκε να κοιτάζει κάτω στο έδαφος πριν το αεροπλάνο του χτυπηθεί από εχθρικά πυρά και να πέσει νεκρός.

"Θυμάμαι αυτό το συναίσθημα όταν το αεροπλάνο κατέβαινε και ήταν πραγματικά περίεργο γιατί δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ένιωσα αυτή την απώλεια ζωής, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα."

Ενώ καταλαβαίνει γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι δύσπιστοι για την ιστορία του, ο Mulligan λέει ότι δεν θα μπορούσε απλώς να γνωρίζει για έναν άντρα που ονομάζεται Sidney Sutcliffe, ο οποίος γεννήθηκε στο Llandudno στις αρχές του 20ου αιώνα και έζησε εκεί την ίδια εποχή.

"Δεν ήξερα τίποτα για το Llandudno εκτός από το να έρθω εδώ ως παιδί μέχρι που έκανα την ύπνωση. Δεν έχω ξανακούσει το όνομα Sidney Sutcliffe, ένα τυχαίο όνομα από εκατομμύρια ονόματα και να αποδεικνύεται ότι ήταν κάποιος που έζησε πραγματικά στο Llandudno, θα ήταν απίστευτο».

Ο Steve επισκέφθηκε πρόσφατα το πολεμικό μνημείο στο Llandudno και βρήκε πράγματι το όνομα ενός πιλότου ονόματι Sidney Sutcliffe ανάμεσα στα ονόματα των ντόπιων στρατιωτών που πέθαναν κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και βρήκε επίσης τους τάφους των γονιών του Sidney στο νεκροταφείο και τον τάφο του επίσης.

"Το να βλέπω το όνομα του Sidney στον τάφο ήταν συναρπαστικό και ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Το περίεργο είναι ότι η μητέρα του που ονομαζόταν Rhoda πέθανε το 1960 και γεννήθηκα εννέα μήνες αργότερα το 1961. Έτσι για μένα είναι σαν να περίμενα τον θάνατό της για να ξαναγεννηθώ, και γι' αυτό είμαι εδώ".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications