Στο Όρεγκον, κάτι ανεξήγητο σκότωσε έναν ταύρο, κόβοντας  κομμάτια σάρκας και γλώσσας από το σώμα

Στην πολιτεία Όρεγκον των ΗΠΑ συνεχίζεται οι περίεργοι ακρωτηριασμοί βοοειδών που έχουν συσχετιστεί με εξωγήινους .

Πριν από λίγες μέρες, δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2022, η αστυνομία κλήθηκε σε ράντσο στο Bear Valley λόγω του γεγονότος ότι ένας ντόπιος κτηνοτρόφος βρήκε τον ταύρο του σκοτωμένο με ακατανόητο και τρομακτικό τρόπο.

Το πτώμα του ταύρου αναφέρθηκε ότι βρέθηκε με το όσχεο κομμένο, χωρίς γλώσσα και τη σάρκα κομμένη από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Ο λοχίας Έριχ Τίμκο του Τμήματος Άγριας Ζωής του Όρεγκον είπε ότι οι τραυματισμοί στον ταύρο ήταν σύμφωνοι με το πρότυπο που παρατηρήθηκε σε περιπτώσεις ακρωτηριασμών βοοειδών που έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο Όρεγκον τα προηγούμενα χρόνια.

«Είναι απλώς ένα μυστήριο», λέει . «Παράξενο» είναι η καλύτερη λέξη για να το περιγράψεις». Ο Mat Carter, κτηνοτρόφος της Crown Cattle Co., του οποίου ο ταύρος ακρωτηριάστηκε και σκοτώθηκε, βρήκε το σώμα του ζώου μόλις ένα τέταρτο του μιλίου από το σπίτι του. Και η άμεση αιτία του θανάτου του ταύρου είναι ακόμα άγνωστη. Όταν βρήκε τον ταύρο, ήταν νεκρός για περίπου μια μέρα και οι διαδικασίες αποσύνθεσης είχαν ήδη ξεκινήσει. Εξαιτίας αυτού αρνήθηκαν να κάνουν αυτοψία.

Ο Κάρτερ λέει ότι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιον να μπαίνει εσκεμμένα στην επικράτειά του για να σκοτώσει έναν ταύρο και μετά να του κόψει ορισμένα μέρη του σώματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό αυτό παραμένει μυστήριο και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για να ξεκινήσει έρευνα και να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που μια αγελάδα ακρωτηριάστηκε στο ράντσο του. Πριν από μερικά χρόνια, βρήκε μια από τις αγελάδες του ακρωτηριασμένη και νεκρή. Εκείνη τη φορά, δεν κατάφερε να φτάσει στο σώμα της εγκαίρως. Το ίδιο συνέβη στο ράντσο του τον Αύγουστο του 2020 και από τότε άρχισε να μελετά προσεκτικά κάθε περίπτωση θανάτου στο κοπάδι των αγελάδων του.

Η κατάσταση του Κάρτερ δεν είναι μοναδική. Από τη δεκαετία του 1970, χιλιάδες ανεξήγητες δολοφονίες και ακρωτηριασμοί βοοειδών έχουν συμβεί σε όλες τις ΗΠΑ, σύμφωνα με αρχεία του FBI. Η κομητεία Wheeler είχε πέντε τέτοιες περιπτώσεις το 2021 και η κομητεία Harney είχε τέσσερις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις δύο προηγούμενες να σημειώθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Αυτές οι περιπτώσεις, σύμφωνα με εκθέσεις του FBI, έμοιαζαν πολύ με την τρέχουσα υπόθεση στο ράντσο Carter - μια αγελάδα ή ένας ταύρος βρέθηκε νεκρός σε μια περιοχή απομακρυσμένη από σπίτια και δρόμους, χωρίς κανένα σημάδι για το πώς εφτασε εκεί και κάποιος θα μπορούσε να είχε εισέλθει σε μια περιοχή ή σε ιδιωτική ιδιοκτησία για πάρει αγελλάδες . Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αρχές δεν βρήκαν ανθρώπινα ίχνη, ίχνη ελαστικών ή δακτυλικά αποτυπώματα δίπλα στα πτώματα.

Υπήρχε λίγο, έως καθόλου, αίμα γύρω από τα σώματα και δεν υπήρχαν ορατά τραύματα από μαχαίρι, τρύπες από σφαίρες ή σημάδια στραγγαλισμού. Στους χιλιάδες ακρωτηριασμούς βοοειδών που έχουν συμβεί στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1970, ο ένοχος δεν εντοπίστηκε ποτέ. Ο περίεργος χαρακτήρας του ακρωτηριασμού και η παντελής έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων στην υπόθεση του περασμένου μήνα τον κάνουν ακόμη πιο περίεργο και απογοητευτικό για τον Κάρτερ. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι αυτοί οι τραυματισμοί απλά δεν έχουν κανένα νόημα. «Είναι πραγματικά παράξενο», λέει ο Κάρτερ, «απλώς δεν υπάρχει λογική εξήγηση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications