Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα ευθύνονται  για 9 στους 10 θανάτους «από Covid-19», αποκαλύπτει πρόσφατη έκθεση της βρετανικής κυβέρνησης

Τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνουν ότι οι θάνατοι αυξάνονται απότομα στον τριπλάσιο εμβολιασμένο πληθυσμό, ενώ μειώνονται σταθερά στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό στην Αγγλία.

Με τα πιο πρόσφατα στοιχεία να δείχνουν ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα ευθύνονται για 9 στους 10 θανάτους Covid-19 τον τελευταίο μήνα, και οι τριπλά εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν τα 4 στα 5 από αυτούς.

Αυτές είναι ζοφερές μέρες για τους πολίτες της Ουκρανίας, αλλά αν παρακολουθείται τις ειδήσεις ή διαβάσατε σελίδες συμμοριτών θα γελάνε μαζί σας που πιστεύετε ότι η κατάσταση των Ουκρανών είναι αυτή τη στιγμή το μόνο γεγονός που συμβαίνει στον κόσμο.

Η ρωσική εισβολή μεταδίδεται σε ατελείωτο κύκλο 24/7 στο BBC News και το Sky News μαζί με fake φώτο και προπαγάνδα κατα του Πούντιν και δηθεν για ναζι Ουκρανίας που ειναι δικια τους συμμορια, μονά ζυγά δικά τους, χωρίς να ακούγεται λέξη για τον Covid-19, παρά το γεγονός ότι τα δύο τελευταία χρόνια, τίποτα άλλο παρά προπαγάνδα και ψέματα για την πανδημία μετέδιδαν .

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια διεθνή κρίση για να αποσπά την προσοχή του κοινού από αυτό που συμβαίνει Σπίτι του και την γενοκτονία διπλά του και να συνεχίζει να βλέπει τηλεόραση και πατάει like σε έγκυρες πήγες τους .

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε «αθόρυβα» την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την κατάσταση του Covid-19 στην Αγγλία.Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει μια εβδομαδιαία Έκθεση Εποπτείας Εμβολίου Covid-19, η πιο πρόσφατη από την οποία δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 22 .

Ο Πίνακας 10, που βρίσκεται στη σελίδα 41 της τελευταίας έκθεσης, δείχνει τον αριθμό των περιπτώσεων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20, 22 Φεβρουαρίου, επιβεβαιώνοντας ότι η συντριπτική πλειονότητα καταγράφηκε μεταξύ του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού.

Συνολικά, μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου, καταγράφηκαν συνολικά 1.490.464 κρούσματα Covid-19 σε όλη την Αγγλία, με τον τριπλά εμβολιασμένο πληθυσμό να αντιστοιχεί σε 752.126 από αυτούς, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός 404.030 από αυτούς, αλλά 303.107 από αυτούς.

Συνολικά, ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε 1.086.434 περιπτώσεις, που σημαίνει ότι αντιπροσώπευε το 73% όλων των περιπτώσεων Covid-19 μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου 22. Αλλά αν αφαιρέσουμε τα παιδιά από την εξίσωση, διαπιστώσαμε ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιστοιχούσε σε 91 % όλων των περιπτώσεων Covid-19 μεταξύ ατόμων άνω των 18 ετών στην Αγγλία.

Ο Πίνακας 11, που βρίσκεται στη σελίδα 42 της τελευταίας έκθεσης, δείχνει τον αριθμό των νοσηλειών Covid-19 ανά εμβολιαστική κατάσταση στην Αγγλία μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου 22, επιβεβαιώνοντας ότι η συντριπτική πλειονότητα καταγράφηκε ξανά στον τριπλά εμβολιασμένο πληθυσμό.

Συνολικά, υπήρξαν 9.230 νοσηλείες για Covid-19 στην Αγγλία μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου 22, με τον τριπλά εμβολιασμένο πληθυσμό να αντιστοιχεί σε 4.936 από αυτές, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός να αντιστοιχεί σε 2.341 από αυτές, εκ των οποίων οι 1.132 υποτίθεται ότι ήταν παιδιά. .

Αλλά εδώ είναι που τα δεδομένα δεν έχουν πολύ νόημα. Γνωρίζουμε ότι το Omicron είναι πλέον η κυρίαρχη παραλλαγή στην Αγγλία και γνωρίζουμε ότι προκαλεί ασθένεια ισοδύναμη σε σοβαρότητα με το κοινό κρυολόγημα. Γιατί λοιπόν τα δεδομένα δείχνουν ότι οι νοσηλείες παιδιών Covid-19 είναι υπερδιπλάσιες από τον αριθμό όταν η Delta ήταν το κυρίαρχο στέλεχος;

Ο πίνακας που προέρχεται από την Έκθεση Εποπτείας Εμβολίου της Δημόσιας Υγείας στην Αγγλία « Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 36 – 2021 » και δείχνει ότι μεταξύ της εβδομάδας 32 και της εβδομάδας 35 του 2021 (όταν η Delta ήταν η κυρίαρχη παραλλαγή) υπήρχαν μόνο 404 Covid- Καταγράφηκαν 19 νοσηλεία σε άτομα κάτω των 18 ετών στην Αγγλία.

Αυτός ο αριθμός νοσηλειών σε άτομα κάτω των 18 ετών είναι χαρακτηριστικός των περισσότερων εβδομαδιαίων αναφορών, οπότε γιατί οι νοσηλείες Covid-19 φτάνουν τις 1.132 μεταξύ των παιδιών;... Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά δεν είχαν ποτέ υψηλό κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια από τον Covid-19 και όλοι πρέπει τώρα να γνωρίζουν ότι ένα άτομο θα μπορούσε να νοσηλευτεί με σπασμένο πόδι και να ταξινομηθεί ως νοσηλευόμενο απο Covid-19, εάν βγει θετικό. για Covid-19 με ένα εξαιρετικά αμφισβητήσιμο τεστ.

Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το NHS προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφαση του καθηγητή Chris Whitty να ανατρέψει τη Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης και να προσφέρει το εμβόλιο Covid-19 στα παιδιά.Βλέπουμε το UKHSA να χειραγωγεί τα στοιχεία εδώ μέσω μαζικών δοκιμών σε ήδη νοσηλευόμενα παιδιά, για να δώσει την εντύπωση ότι ο πειραματικός εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα ωφελούσε τα παιδιά...Όταν συμπεριλάβουμε τα παιδιά στα στοιχεία νοσηλείας, διαπιστώνουμε ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 75% όλων των νοσηλειών Covid-19 μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου 22. Αλλά όταν αφαιρούμε παιδιά, διαπιστώνουμε ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 85% όλων των νοσηλειών Covid-19 μεταξύ ατόμων άνω των 18 ετών στην Αγγλία.

Ο Πίνακας 12, που βρίσκεται στη σελίδα 43 της τελευταίας έκθεσης, δείχνει τον αριθμό των θανάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου 22, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η συντριπτική πλειοψηφία καταγράφηκε στον πληθυσμό τριπλό εμβολιασμό .

Συνολικά, σημειώθηκαν 4.861 θάνατοι από τον Covid-19 από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 22, με τον τριπλάσιο εμβολιασμένο πληθυσμό να αντιστοιχεί στους 3.120 από αυτούς. Ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόνο 559.
Συνολικά, ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 89% όλων των θανάτων από Covid-19 κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων εβδομάδων, με 4.302 καταγεγραμμένους θανάτους. Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός ευθύνεται πλέον για 9 στους 10 θανάτους και ο τριπλός εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσωπεύει 4 στους 5 από αυτούς.
Αλλά το πιο ανησυχητικό εδώ είναι ότι τα πράγματα βελτιώνονται εβδομάδα με την εβδομάδα για τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, ενώ χειροτερεύουν για τον τριπλάσιο εμβολιασμένο πληθυσμό.
Σύμφωνα με την « Έκθεση Εποπτείας Εμβολίων Εβδομάδα 51 – 2021 », ο συνολικός αριθμός των εικαζόμενων θανάτων από τον Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου, όπως επιβεβαιώνεται από τον Πίνακα 10, ήταν ο επόμενος:
Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 889 θάνατοι
Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 117 θάνατοι
Τριπλά/διπλά εμβολιασμένος πληθυσμός = 2.796 θάνατοι

Αυτό εξισώνει τον εμβολιασμένο πληθυσμό με το 77% των θανάτων από Covid-19 μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου και αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των θανάτων Covid-19 σε ολόκληρο τον εμβολιασμένο πληθυσμό ήταν 207 λιγότεροι από τον αριθμό των συνολικών θανάτων από Covid-19 που καταγράφηκαν. μόνο στον πληθυσμό που εμβολιάστηκε τριπλά μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 και 22 Φεβρουαρίου. Οι θάνατοι μεταξύ των μη εμβολιασμένων μειώθηκαν από 889 μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου, 21 σε 559 μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 και 22 Φεβρουαρίου. Αυτό αντιπροσωπεύει μείωση 37% στους συνολικούς θανάτους.
Αλλά οι θάνατοι στον εμβολιασμένο πληθυσμό αυξήθηκαν από 2.913 μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου 21, σε 4.302 μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου 22. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση 48% στους συνολικούς θανάτους.
Αυτοί δεν είναι οι αριθμοί που θα περιμένατε να δείτε εάν οι ενέσεις για τον Covid-19 είναι πραγματικά έως και 95% αποτελεσματικές στην πρόληψη της νοσηλείας και του θανάτου, σωστά;

Ορίστε, λοιπόν, ενώ αποσπάται η προσοχή από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε μια έκθεση που επιβεβαιώνει ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα ευθύνονται πλέον για 9 στους 10 θανάτους δηθεν Covid-19 (και οχι απο το ίδιο το μπόλιασμα) στην Αγγλία και το ίδιο θα γίνεται παντού. Με τέτοιες ειδήσεις να παρασύρονται κάτω από το χαλί από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ύπνωσης τα οποία παραμένουν στην πρώτη θέση πάρα το γεγονός οτι ανήκουν στην ίδια συμμορία συγκεκριμένης φυλης που ειναι και πίσω απο τα εμβόλια και πολλά άλλα, και εδώ και χρόνια διαδίδουν ψέματα και προπαγανδες για τα παντα και οχι μονο για το covid .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications