Η Ρωσία μετά την Γερμανία  ειναι  αντίσταση ενάντια των διεθνών συμμοριτών τύπου  Rothschild, Soros, Gates

Δεν πρόκειται άπλα για πόλεμο με την Ουκρανία. Είναι μια σύγκρουση του κάλου με του κακό. Η Ρωσία απορρίπτει τα πάντα στην παγκοσμιοποίηση από την άλλη. Είναι σαφές ότι όλοι οι Ευρωπαίοι που το παίζουν πρωθυπουργοί ειναι υπηρέτες της γνωστής συμμορίας της γνωστής φυλής .

«Τι σημαίνει η ρήξη της Ρωσίας με τη λεγόμενη Δύση; όπου θριαμβεύουν οι Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates και Zuckerberg, είναι η χειρότερη στην ιστορία του κόσμου. Δεν είναι πια η Δύση του ελληνορωμαϊκού μεσογειακού πολιτισμού, ούτε ο χριστιανικός Μεσαίωνας, ούτε ο βίαιος και αντιφατικός 20ός αιώνας. Είναι νεκροταφείο τοξικών απορριμμάτων πολιτισμού, είναι κατά του πολιτισμού. Και όσο πιο γρήγορα και πιο ολοκληρωτικά το ξεφορτωθεί η Ρωσία, τόσο πιο γρήγορα επιστρέφει στις ρίζες της στην Ελληνορωμαϊκή, Μεσογειακή… -Ευρωπαϊκή αντίληψη … Δηλαδή στις κοινές ρίζες της αληθινής Δύσης.

Από εκεί που είχαν κάνει την Ρωσία εντελώς κομμουνιστική με πάνω απο 100 χρόνια γενοκτονίας, μετά την νίκη τους κατα της Γερμανίας το 1945 οι συμμορίτες ξανα γύρισαν στην ισοπεδωμένη Γερμανία για συνεχίζουν την γενοκτονία και μετά τον πόλεμο , και άφησαν εντελώς την Ρωσία που με τα χρόνια έχασαν και τον έλεγχο αφού προηγούμενος είχαν κάνει γενοκτονίες νομίζοντας ότι δεν ξανα γεννηθούν έξυπνοι , επι 100 χρόνια έπεσαν σαν κοράκια σε όλες τις ανεξάρτητες χώρες που δεν είχαν την εξουσία οι ίδιοι :

Η πλάκα ειναι ότι οι συμμορίτες έβγαλαν τον Παπαδόπουλο απο την μέση και έκαναν την Ελλαδα δημοκρατική αλλα αν ρωτήσεις 1000 Νεοέλληνες σου λενε ένα σορό ηλιθιότητες μεχρι και πως ηταν δικό τους ο Παπαδοπουλος τα γνωστα μασονικα που τους λενε δηλαδη σε αυτούς που δεν τρώνε εντελώς αμάσητο το σανό τους , οτι ταχα ηταν ολοι δικοι τους, εχουν φτάσει στο σημείο να λενε πως μασόνοι εκαναν την λεγόμενη αναγέννηση και οχι οτι έχασαν τον έλεγχο (!) και ακριβώς γιαυτό ο κόσμος βγήκε απο τον μεσαίωνα , και καυχιούνται για την "ελληνική" δημοκρατία ορδες που αυτοαποκαλουνται απογονοι αρχαιων (?) που μαλιστα ποτε δεν "ελληνική" ουτε στην αρχαια πολη κρατος της Αθηνας (!) από το Πλάτων το έκλεψαν που αναφέρει ως το χειρότερο πολίτευμα και το εφάρμοσαν, ο ίδιος ο ιδρυτής κάποιος Κλεισμοσθένης είχε θανάσιμο φυλετικό μισός στο λεγόμενο Δωρικό γένος τότε , άρα μονο Έλληνας δεν ήσαν αλλα ιουδαίος οπως και σημερα εχουν φυλετικό μίσος στο γνήσιο ευρωπαϊκό λευκό γένος γιαυτό εκαναν και ολοκαυτώματα Γερμανικών πόλεων καθως οι γνησιοι Γερμανοι απογονοι Κελτων και Βίκινγκς ησαν ιδιο γενος με τους αρχαιους Σπαρτιατες ουπς! αλλα για ορδές Νεοέλληνες ηταν Μογγολοι οι ξανθοι Γερμανοι εκεινη την εποχη γιατι ετσι τους είπαν οι μογγολο-κομμουνιστες, μας λενε δηλαδη οι ορδες νεολληνες περαν καθε εννοιας λογικης πως μογγολοι εφεραν τοση τεχνολογια? το οτι ακομα και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους ειναι Γερμανικές εφευρέσεις το ξερουν άραγε όλοι αυτοι που ισχυρίζονται οτι οι ιδιοι ειναι απόγονοι αρχαιων άπλα και μονο επειδή γεννήθηκαν στο ελλαδικό χώρο ? δηλαδή και οι μαύροι επειδή γεννήθηκαν στην Ελλαδα ειναι και αυτοι απόγονοι της Θεάς Αθηνάς και μαύρισαν λόγω του ηλίου? .

Φώτο απο τα ολοκαυτώματα Γερμανικών πόλεων , μαντέψτε τι σας λένε στα σχολειά οι ίδιοι που έκαναν αυτά τα ολοκαυτώματα μεσώ Αμερικής-Βρετανίας, αν ήσασταν όμως όλοι πνευματικά άτομα θα γνωρίζατε την αλήθεια τωρα που "μεγαλώσατε" και δεν είχατε κάνει δεδομένα αυτά που σας έλεγαν μικρά σαν έχετε μεινει παιδιά στο μυαλό οι δηθεν μορφωμένοι με πτυχία στην πραγματικοτητα ειναι εντελώς αμόρφωτοι :

Και εδώ βλέπουμε ξανα τα ίδια όπως τοτε με την Γερμανία η γνώση ειναι ανάμνηση αλλα όταν έχεις άγνοια ότι το πνεύμα ειναι αθάνατο και εισαι υλιστής που να καταλάβεις τι εννοούσε ο Πλάτων ακομα και αν έχεις διαβάζει ολα τα βιβλία τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες? ούτε τα μισά δεν θα καταλάβεις διότι πνευματικά απέχεις πολύ , εμείς πως τα ξέρουμε χωρις καν να τα εχουμε διαβάσει τι έλεγαν οι αρχαίοι που τα εχουν αλλοιώσει κιόλας? και εκ των ύστερων ανακαλύψαμε οτι έλεγαν αυτά γνωρίζαμε ηδη χωρις τα εχουμε διαβάσει κάπου και να εχουν την ίδια λογική και το πνεύμα με εμας?

Ορδές ανεγκέφαλων λοιπον που λειτουργούν ως κοπάδια προβάτων όπως και το 40 που έτρωγαν σανό απο ΜΜΕ των συμμοριτών, διαβαζουν MME των συμμοριτών και κάνουν τα ψέματα τους δεδομένα σαν μην τους φτάνουν τα τερατώδες ψέματα που τους λένε ήδη από τα σχολειά ,ακόμα και στην εποχή του ίντερνετ , και μετα σου λενε για πλύση εγκεφάλου και εκφυλισμό των πάντων, αφου μονοί τους πανε σε ΜΜΕ των συμμοριτών δείχνοντας 2 πράγματα: πρώτων ότι οι 80 στους 100 ειναι προβατα άσχετα ποσά πτυχία έχουν, δεύτερο οτι η γενοκτονία το 1940-1950 που έκαναν και στην Ελλαδα έπιασε τόπο αφού έμειναν πολλοι περισσότεροι οι δουλικοί περιορισμενης νοημοσύνης και αντίληψης και οχι μονο έμειναν έτσι ακόμα και στην εποχη του ίντερνετ δηλαδή αλλα ρίχνουν στο επίπεδο τους και τους γύρο τους, στην εποχη του ίντερνετ λοιπόν κατάφεραν να παραμείνουν προβατα και αυτο οχι μονο γιατι διαβάσουν σελίδων συμμοριτών μετα μανίας αλλα και γιατι οι δηθεν ειδικοι που τους πατούν like εκτός απο άναρχο-συμμορίτες ειναι μελή στην λεγόμενη Ισραηλινή κοινότητα Αθηνών, τι να κάτσεις να πεις μετα σε έναν τέτοιο λαό που θεωρεί σοβαρά και αξιόπιστα άτομα κάτι μισάνθρωπους που μεταξύ άλλων έγραφαν σε άναρχο-σατανικές ομάδες τους τυπου "Σατανισμός και Γάτες " κάτι γελοία του τύπου αν έχετε δει ξυρισμένη Γάτα?? στο μεταξύ δημόσια όλα αυτά (!), αυτοί όλοι η σπορά του κακού ειναι ταχα ιδεολογία τώρα ? σαν λενε δηλαδή οτι κάποιος ειναι δολοφόνος οχι επειδή ειναι βάρβαρος αλλα επειδή ειναι ιδεολογία? ετσι και αυτοι ειναι ύπουλοι μοχθηροί εξαπατούν υπηρετούν και προσκυνούν το κακό οχι γιατι ειναι η ράτσα τους ετσι αλλα επειδή ειναι τάχα ιδεολογία ? συγνώμη αλλα με τετοια άτομα που θεωρείται τάχα ιδεολογία ενώ ειναι η σπορά του κακού περίμενε σωτηρία ? αυτα γινονται και αλλα πολλα οταν βλέπουν το φαίνεστε και οχι το τι ειναι...

Τι να κάτσεις να πεις σε έναν λαό ο όποιος δεν έβλεπε καν επι σειρά ετών πως όλοι αυτοί που έγραφαν για ναζι φασίστες στο ίντερνετ ακομα και "οι φίλοι τους" ειναι μελή εγκληματικών οργανώσεων τύπου antifa και καθοδιγουνται απο εγκληματικές οργανώσεις των αληθινών διεθνών συμμοριτών συγκεκριμένης φυλης τύπου Soros ?αυτα τα χρήσημα goim οπως τα λενε στην γλωσσα τους που δημιούργησε ο Γιαχβέ για να τους υπηρετεί δεν εχουν καμια διαφορα απο τα αγρια ζωα του δασους μονοι τα λένε, αλλα μην ειστε ρατσιστές γιατι πως θα εχουμε χρήσιμα goim να μας υπηρετούν? ( για να έχουν φίλους τέτοια αναρχο-ορκ όλοι αυτοι που εχουν φίλους στο facebook άναρχο-κομμουνιστες και με σατανικές τάσεις μογγολικης σημιτικης αραβικης και ιδιας ρατσας με λαθρο φαντάσου τι ειναι και αυτοί ), η που αυτοί οι ραγιάδες Νεοέλληνες που θεωρούν και φωστήρες τους λενε για ναζι Ουκρανίας και το πιστεύουν ενώ δεν εχουν ιδέα καν απο αληθινή ιστορία ? γιατι αν ειχαν θα είχαν καταλάβει οτι αν ηταν ναζι δεν θα ηταν υπέρ της Ευρωπαϊκής ένωσης και κατα της Ρωσίας αλλα συμμορίτες τύπου άναρχο-συμμορίτες που το παίζουν ναζι γιατι η Ουκρανία δεν εχει τα χάλια της Ελλάδας και αρκετές βάρβαρες φυλές ώστε να υποστηρίζουν κομμουνιστικες συμμορίες , βεβαία εδώ βλέπουμε και κάτι άλλο: Ότι η Ρωσία δεν ειναι σαν την Γερμανία του 1930 δηλαδή δεν ειναι μύστες και δεν βλέπουν πίσω απο την κουρτίνα τι ακριβώς γίνεται στο κόσμο και την αληθινή φύση των συμμοριτών και goim τους, και ειναι σαν τους κλασικούς πατριώτες της Ελλάδας που έχουν κάνει δεδομένα ενα κάρο ψέματα των συμμοριτών αλλα φοβούνται ακόμη και αυτούς, , να λοιπόν που και στην Ρωσία έπιασε τόπο η Γενοκτονία των έξυπνων..

Φαίνεται πως αυτοί σε αυτό στάδιο ειναι όλοι αυτοί που πεθαίνουν και ξανα γεννιούνται χωρις καμια πνευματική εξέλιξη για πάνω από 1000 χρόνια , κατάλαβες φίλη της σελίδας (ξέρεις εσύ) που είχες πει ότι αυτό γινόταν πάντα? σε εσάς ναι γίνεται αυτό εις τους αιώνας των αιώνων, σαν να είστε φυλακισμένοι σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς οπως φαίνεται σε αυτό το στάδιο ηταν όλοι στην Ευρώπη εδώ και 1000 χρόνια, και αν δεν αρχισαν να γεννιούνται ανώτερα πνευματικά άτομα γύρω στο 1800 ακομα και κάρα και άλογα θα ηταν ο κόσμος , έτσι και περάστε στην επόμενη πνευματική εξέλιξη θα ειστε μύστες εκ γενετής δεν θα έχετε καν τον χριστιανισμό ως θρησκεία και ως κάτι δεδομένο, θα έχετε αρετές και πολλά αλλα και θα βλέπετε το κακό και το μοχθηρό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σας εξαπατήσει αυτο σημαινει οτι δεν θα μπορει να αναραχθει το κακο, ακριβώς αυτο δεν θελουν οι συμμορίτες της γνωστής φυλης γιαυτό σας κρατούν σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο ακομα και αυτοι οι σούπερ πατριώτες που θεωρείς απόγονους αρχαιων, εκτός ότι έχουν περιορισμένη αντίληψη και ελέγχονται πολύ εύκολα ακριβώς επειδή εχουν μειωμένη αντίληψη χωρίς λογική: αν ηταν απόγονοι αρχαιων θα είχαν απορρίψει τον Χριστιανισμό την δημοκρατία και πόλλα άλλα γνωρίζοντας απο ποιους προέρχονται ως πνευματα, και δεν θα ειχαν αυτήν την αντίληψη για το κόσμο και τον σημιτικό τρόπο ζωής και σκέψης κατάλαβες φίλη που ειναι η διάφορα ? τι σχέση έχουν όλοι αυτοί που το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι να έχουν λεφτά και η καλοπέραση με τους αρχαίους μύστες ? καμία! ΥΓ: εμείς εξ αρχής στο ιντερνετ δεν μπήκαμε να διαβάζουμε σελίδες συμμοριτών σαν εσένα αφου βλέπουμε το μοχθηρό ύφος που γράφουν για να εξαπατήσουν επίσης δεν βλέπουμε τηλεόραση για τον ίδιο λόγο, άρα εμείς γιατί βλέπουμε το κακό το ύπουλο και το μοχθηρό αλλα εσύ οχι?? και πως αν πέσουμε στο επίπεδο σας αντί εσεις να ανεβείτε στο δικό μας θα μείνουμε και εμείς φυλακισμένοι σε πνευματικό επίπεδο εδώ .

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Με τοσους εβραίους ολιγάρχες γύρω απο τον πούτιν και με τον ίδιο να έχει εβραϊκή καταγωγή, δεν μπορείς να συγκρίνεις την σημερινή Ρωσία με την εκπληκτική Γερμανία του 1933-1945. Είναι ύβρις.

ΑΤΟΜείπε...

Τα ίδια λένε και την Γερμανία τότε μεχρι και οτι πλήρωναν μασόνοι όταν ειχαν κάνει εμπάργκο μέχρι και στα πετρέλαιο με σκοπό να μεινει απο καύσιμα και εβαλαν τους Κρητικαρους να μην αφήσουν πέρασμα προς τα πετρέλαια της Αφρικής (!) και δεν ειναι ιουδαϊκής καταγωγής ούτε αυτός λόγω φυλης,αλλα το γεγονός ότι έχουν ακομα το αστέρι των μπολσεβίκων στην Ρωσία και γιορτάζουν την ιουδαϊκή νίκη κατα της Γερμανίας προβληματίζει απο την άλλη μπορεί να το παίζει οτι ειναι δικός τους βάση σχεδίου οτι έκανε και ο Φυρερ στην Αρχή, καθώς δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους οι Ιουδαίοι, και να έχουν και τώρα επαφές με τους "θεούς" και στην Ρωσία και τον έβαλαν αυτοί βγάζοντας απο την μέση τον γνήσιο Πουτιν υπηρέτη των ιουδαίων , αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες να έχουν επαφές με εξωγήινους ανθρωπινής μορφής (τους αρχαίους θεούς) και ομάδες τύπου Vril οπως ειχαν στην Γερμανία, ειναι ακομα υπό ερευνά για το τι ακριβώς παίζεται με τον Πουτιν

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications