Η NASA ετοιμάζεται να στείλει ένα νέο μήνυμα στους Εξωγήινους ώστε να έρθουν και άλλοι συγγενείς τους  στην Γη

Με τον ίδιο τρόπο οι λαθρο φωνάζουν και άλλους να έρθουν , τώρα που έκαναν τον κόσμο να μην καταλαβαίνει τίποτα ευκαιρία να έρθουν και άλλοι συγγενεις τους να γευτούν πως ειναι να ζεις αναμεσα σε ανθρώπους δηθεν ως ανθρωπος, και να ζευγαρωνουν με γυναικες εντελως δημοκρατικα που νομιζουν πως όλοι ειναι άνθρωποι επειδή φαινομενικά μοιάζουν με ανθρώπους (!) (συνέχεια από έδω ) ,καθώς οι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής γνωρίζουν τι γίνεται στην Γη και πως κατάντησαν οι απόγονοι τους, εκτος οτι εχουν γινει ενα με μοχθηρες φυλες εξωγήινων νομιζουν οτι η καταγωγη τους ειναι απο μαϊμούδες και ένας κάλος θελουλης φροντίζει για αυτους , το μήνυμα δεν πάει προς αυτούς που περιμένουν την κατάλληλη ώρα για να κανουν πράξη αυτο που είχε πει ο δηθεν υπουργός προπαγάνδας (για ηλίθιους) Γιόζεφ Γκαίμπελς και να βαλουν ενα τέλος στην κυριαρχία του κακού στην Γη μαζί με τις φυλές του , αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι επιστήμονες όπως αυτοί στην Ουκρανία με βιολογικά όπλα, δεν έχουν ιδέα καν ότι έτσι καλούν μοχθηρούς εξωγήινους και προδίδουν την θέση της Γης για λογαριασμό των συγγενών τους που ειναι ήδη στην Γη πως το παρουσιάζουν :

Μια ομάδα επιστημόνων από το Εργαστήριο Jet Propulsion της NASA πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να σταλεί ένα νέο μήνυμα στους εκπροσώπους των εξωγήινων πολιτισμών . Αυτό το νέο μήνυμα, που ονομάζεται "Beacon in the Galaxy" θα είναι ο "διάδοχος" του ραδιοφωνικού σήματος που στάλθηκε το 1974 από το Παρατηρητήριο Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Forbes , το "Beacon in the Galaxy" είναι ένα ενημερωμένο μήνυμα που στάλθηκε από το Παρατηρητήριο Arecibo. Περιείχε πληροφορίες για την ανθρωπότητα, τις τεχνολογικές μας προόδους και τη θέση μας στο διάστημα με απλούς γραφικούς όρους. Η διάρκειά του είναι 169 δευτερόλεπτα και αποτελούνταν από 1679 ψηφία. Το νέο μήνυμα θα κωδικοποιηθεί επίσης σε δυαδικό σύστημα.

Μέχρι στιγμής είναι καθ' οδόν προς τον προορισμό του. Στάλθηκε στο αστρικό σμήνος M13, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 25 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς στον αστερισμό του Ηρακλή. Στάλθηκε σε μήκος κύματος 126 mm. Δεδομένου ότι το ραδιοφωνικό σήμα ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός, το μήνυμα έχει ταξιδέψει μέχρι στιγμής μόνο 48 έτη φωτός, ή 0,2%, στον επιδιωκόμενο στόχο του.

Οι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιήσει βασικές μαθηματικές και φυσικές έννοιες για αυτό το μήνυμα, οι οποίες, κατά τη γνώμη τους, είναι ένα παγκόσμιο μέσο επικοινωνίας και αυτό το μήνυμα μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί από εκπροσώπους της εξωγήινης νοημοσύνης. Δυαδική κωδικοποίηση σημάτων, η απλούστερη και πιθανώς καθολική μαθηματική μορφή για όλα τα νοήμονα είδη στο σύμπαν, και επικοινωνία που εστιάζει σχεδόν εξ ολοκλήρου στα μαθηματικά και τη φυσική.

Οι επιστήμονες της NASA έχουν κρυπτογραφήσει τις ακόλουθες πληροφορίες σε ένα νέο μήνυμα για την εξωγήινη νοημοσύνη: Πληροφορίες για τη βιοχημική σύνθεση της ζωής στη Γη. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν μια εικόνα των τεσσάρων βασικών συστατικών του DNA: αδενοσίνη, κυτιδίνη, γουανοσίνη και θυμιδίνη.

Ένα χρονοδιάγραμμα που ξεκινά από το Big Bang για να δείχνει ακριβώς πότε στάλθηκε το μήνυμα. Οι επιστήμονες υπέδειξαν επίσης τις ημερομηνίες εμφάνισης των κύριων επιστημονικών επιτευγμάτων της ανθρωπότητας. Μεταξύ αυτών είναι οι νόμοι του Νεύτωνα, η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, η αρχή της διαστημικής πτήσης και η προσγείωση ενός ανθρώπου στο φεγγάρι.

Θέση του ηλιακού συστήματος στον Γαλαξία μας, που δείχνει αποστάσεις από γνωστά σφαιρωτά σμήνη. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε οι εκπρόσωποι του εξωγήινου πολιτισμού να ξέρουν πού να στείλουν απάντηση και πόσο καιρό να περιμένουν για σχόλια. Ψηφιοποιημένες εικόνες του ηλιακού συστήματος και της επιφάνειας της γης και εικόνες ανθρώπων..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications