Μόσχα: «Θα φτάσουμε μέχρι την Πολωνία» - Τι αναφέρουν πηγές του ρωσικού Γενικού Επιτελείου

Ο ρωσικός Στρατός θα προχωρήσει μέχρι τα απώτατα δυτικά όρια της σημερινής Ουκρανίας, σχέδιο που περιλαμβάνει και το Λβιβ, όπου εδρεύει τώρα το ουκρανικό καθεστώς και θα φτάσει μέχρι τα πολωνικά σύνορα και τα σύνορα της Μολδαβίας, αναφέρουν πηγές από την Μόσχα στο defencenet.ru αναφερόμενες στον ρωσικό στρατιωτικό σχεδιασμό μετά την πτώση (ή «απελευθέρωση», όπως αναφέρουν οι Ρώσοι) της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας.

Κατ'αυτό τον τρόπο θεωρεί η Μόσχα ότι θα εξουδετερωθεί μόνιμα η απειλή κατά της Ρωσίας αφού «Αν τους αφήσουμε στην δυτική Ουκρανία δεν θα αλλάξουν και πολλά και θα συνεχίσουν να αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια και της ανατολικής Ουκρανίας και της Ρωσίας. Άρα πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη βάσει των συμφωνιών του 1994 και η δυτική Ουκρανία»!

Τα παραπάνω συμφωνούν με την ενημέρωση που παρείχε στον πρόεδρο της Γαλλίας Ε,Μακρόν, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αναγκάζοντας τον πρώτο να δηλώσει «εξαιρετικά απαισιόδοξος για το μέλλον της Ουκρανίας».

Το ρωσικό Γενικό Επιτελείο εκτιμά ότι η συντριβή των ουκρανικών δυνάμεων του καθεστώτος στα ανατολικά θα αφήσει χωρίς δυνάμεις την δυτική Ουκρανία και εν συνεχεία, παρά τον εφοδιασμό με όπλα από τους δυτικούς, η αποστολή των ρωσικών στρατευμάτων δεν θα αντιμετωπίσει μεγάλη δυσκολία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications