Γραμματέας του ΟΗΕ: Οι χώρες πρέπει να έχουν υψηλές τιμές καυσίμων για το περιβάλλον (!)

Ο Γενικός Γραμματέας του μασονο-ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες απευθύνθηκε στα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα για να προειδοποιήσει τους παγκόσμιους ηγέτες να μην δέχονται νέες εισαγωγές άνθρακα ή φυσικού αερίου για το βραχυπρόθεσμο οικονομικό πλεονέκτημα της ελάφρυνσης του κόστους ζωής των πολιτών σε βάρος των περιβαλλοντικών σκοπών, προειδοποιώντας τους υποτιθέμενους επικείμενους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής σύμφωνα με τις προβλέψεις των μοντέλων πρόβλεψης της IPCC

«Καθώς οι μεγάλες οικονομίες επιδιώκουν μια στρατηγική «όλα τα άλλα» για να αντικαταστήσουν τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα, τα βραχυπρόθεσμα μέτρα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη μη εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και να κλείσουν το παράθυρο στον 1,5ο», είπε ο Γκουτέρες.

Ο Γκουτέρες τόνισε επίσης τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας, αποθαρρύνοντας τα έθνη να κατηγορούν τους ομοίους τους στη διεθνή συνέλευση.«Δεν μπορούμε να κουνάμε το δάχτυλο όσο ο πλανήτης καίγεται», είπε.

Τα σχόλια του Γενικού Γραμματέα συνάδουν με μια αυξανόμενη χορωδία φωνών απο συμμορίτες που υποστηρίζουν ότι τα έθνη και τα άτομα πρέπει να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα, ακόμη κι αν κάτι τέτοιο έχει σημαντικό προσωπικό ή οικονομικό κόστος. Την περασμένη εβδομάδα, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας δημοσίευσε το σχέδιο 10 σημείων για τη μείωση της χρήσης πετρελαίου, το οποίο προβλέπει μια σειρά περιορισμών και θυσιών για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Οι ενέργειες που προβλέπονται στο σχέδιο 10 σημείων περιλαμβάνουν τη μείωση των ορίων ταχύτητας κατά τουλάχιστον 10 km/h, την απαγόρευση της χρήσης ιδιωτικών αυτοκινήτων μία ημέρα την εβδομάδα και την απαγόρευση των αυτοκινήτων με μονές ή ζυγές πινακίδες κυκλοφορίας σε εναλλακτικό ημερήσιο πρόγραμμα.

Τέτοια μέτρα επιβάλλουν ένα αδικαιολόγητα επαχθές βάρος στους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι θα αναγκαστούν να πληρώσουν το οικονομικό κόστος τέτοιων μέτρων, όπως συνέβη με τα lockdown . Ωστόσο, παγκόσμιες μαριονέτες όπως ο Γκουτέρες συνέχισαν να πιέζουν για αυτά τα μέτρα, υποστηρίζοντας ότι η μείωση των εκπομπών είναι το κλειδί για μια βιώσιμη περιβαλλοντική πολιτική.

Και η ερωτηση εδώ ειναι ποιος ο λόγος να υπάρχουν αδίσταχτα υποκείμενα που παριστάνουν τους προθυπουργους και τους υπουργούς και κάνουν εκλογές με δικά τους κόμματα αφού εξοστράκισαν όλα τα μη δικά τους και το παίζουν δημοκράτες , όταν άπλα εκτελούν εντολές των διεθνών ιουδαϊο-συμμοριτών ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications