Η Ρωσία και οι λιγοστοί σκεπτόμενοι παρακολουθουν και γελάνε με την ΕΕ  το ΝΑΤΟ και την διεθνές συμμορία πίσω από αυτές

Οι λιγοστοί σκεπτόμενοι άνθρωποι γελάνε επίσης με την προπαγάνδα και εκ μέρους των "πατριωτικών σελίδων" αυτών με τον πολύ τον κόσμο βλέπε εδώ σχετικά(Το βαρέλι δεν έχει πάτο «πατριώτες» συνεχίζουν αμείωτοι να σκορπούν την άγνοια προς ευχαρίστηση του κακού), πως εντελώς παρανοϊκά ισχυρίζονται για ναζι της Ουκρανίας, επειδή έτσι τους είπαν οι συμμορίτες, και συγκρίνουν αυτά τα δέξια ορκ των συμμοριτών με τους "κακούς ναζι" της Γερμανίας ενώ ουδεμιά σχέση έχουν και υποστηρίζουν επίσης ψευδο-πατριωτικα κόμματα και δήθεν ναζι των συμμοριτών στην Γερμανια του 30 και επίσημα, και οι ομοιοι τους στην Ελλάδα ειχαν εισχωρήσει στην Χ,Α για να την διαλύσουν εκ των έσω.

Είναι οι ίδιες "πατριωτικές σελίδες" που επι σειρά ετών σπεύδουν και βάζουν προπαγανδες και ιστορικά ψέματα για κακούς ναζι από κομμουνιστίκες σελίδες, με αποτέλεσμα οι μάζες που τις διαβαζουν να μην έχουν ιδέα από αληθινά ιστορία,ώστε οχι μονο να συνεχίζουν να περιμένουν σωτηρία απο δημοκρατικά κόμματα των συμμοριτών , αλλά και να νομιζουν πως το 1945 κέρδισαν οι κάλοι χωρίς να εξηγούν τοτε πως γίνεται αφου ειναι ετσι ο κόσμος να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο?

Είναι γελοίο το γεγονός να βλεπεις δηθεν πατριωτικές σελίδες και κατα του συστήματος να λενε ακριβώς τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες και να έχουν κόσμο εδώ και 5 χρόνια, οι περισσότεροι δεν καταλαβαινουν καν οτι οι αγαπημένες τους πατριωτικές σελίδες βάζουν προπαγάνδες και τους κρατούν σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο, ούτε το γεγονός πως οι αγαπημένες τους πατριωτικές σελίδες ουδεμιά σχέση έχουν με το πνεύμα την ερευνά και την αναζήτηση , και το οτι οι συμμορίτες κήρυξαν δικτυακό πολεμο σε σελίδες με θέματα μυστικισμού ηδη απο το 2016 δεν τους προβληματίζει.

Ένα ερώτημα προς ολους αυτούς που διαβαζουν τέτοιου επίπεδου πατριώτες τύπου Νεοέλληνες με παρόμοια "λογική" με αυτη των άναρχο-συμμοριτών, ειναι να μας πουν τι έμαθαν τόσα χρόνια από αυτές και κατα πόσο εξελίχθηκαν πνευματικά? ΥΓ: Εσύ που έβαλες link προς attika nea σε αυτή που έβαζε προπαγανδες από κομμουνιστο-σελίδες λίγο πριν τις εκλογές για ναζι φασίστες μην το ξανα κάνεις γιατί θα γίνει αποκλεισμός , να πας σε αυτήν να "αφυπνιστείς" και σε λοιπες όμοιες της "πατριωτικές σελίδες" δεν θέλουμε καμια σχέση με τέτοιου τύπου Νεοέλληνες επειδή μετα απο σελίδες συμμοριτών ειναι ηθικοί αυτουργοί για την άγνοια σας τον πνευματικό και ηθικό ξεπεσμένο σας δημιουργώντας σύγχυση και χάος στα μυαλά σας αφου βαζουν ένα σωστό αναμεσα σε 5 προπαγανδες ..

Όσον αφορά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας: την περασμένη εβδομάδα 1.000 κυβικά μέτρα φυσικού αερίου κόστιζαν 1.000 δολάρια, σήμερα κοστίζουν περισσότερο από το διπλάσιο. Την επόμενη εβδομάδα δεν θα είναι φθηνότερο, ίσως και πιο ακριβό. Το ίδιο για το αλουμίνιο, το κάλιο, το τιτάνιο, το σιτάρι... Αυτό που φαίνεται να μην καταλαβαίνουν είναι ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν το ρούβλι εντός της χώρας τους, αλλά ότι η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου είναι στο ρωσικό νόμισμα στο εξωτερικό της χώρας. Η βλακεία των συμμοριτών είναι απίστευτη: κόβουν τον λαιμό τους και καταστρέφουν τη δική τους οικονομία, δηλαδή σε χώρες που κανουν κουμάντο αυτοί μαζί με τον ανεγκέφαλο όχλο που δεν χάνει ευκαιρία να τους υποστηρίζει και να λέει τα ίδια με αυτούς για ναζι φασίστες ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications