Τι θα γίνει με τους ραγιάδες  που αναπαράγουν προπαγάνδες για τους ψευδό-ναζι της Ουκρανίας???

Υμνητές των εκλεκτών του Γιαχβέ αναπαράγουν προπαγάνδες για τους ψευδό-ναζι της Ουκρανίας που ειναι δικοί τους, προσβάλλοντας την μνήμη εκατομμυρίων θυμάτων του διεθνές κομμουνισμού των ερπετών, δυστυχώς και τοτε οπως και σήμερα ορδές πήραν το μέρος του κακού γιαυτό πρέπει να γίνει ολοκληρωτική καταστροφή του πλανήτη εν καιρό αφου πρώτα "απολαύσουν" τις αμαρτίες τους όλοι αυτοί απο τους ίδιους που υποστηρίζουν μεχρι να πουλήσουν το πνεύμα τους σε αυτο που ξερουν ως σατανά,ουπς! αυτα ειναι για μύστες και οχι για αυτούς δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα ..

Εδώ έχουμε να κάνουμε είτε με ηλίθιους είτε με μοχθηρούς που αναπαραγουν εις γνώσης τους προπαγάνδες, και έχεις και κάτι έξυπνους που όταν τους λες ότι τουλάχιστον το 50% του ελληνόφωνου πληθυσμού ουδεμιά σχέση έχει με αρχαίους και το ευρωπαϊκό γένος και έχει σημιτικές αντιλήψεις σε λένε και ανθέλληνα:

Μπράβο σε όλους αυτούς που επι σειρά ετών υποστηρίζουν ραγιάδες Νεοέλληνες, ηταν το 2017 όταν διαπιστωθεί πως όλοι ομαδικά αναπαραγουν κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορία υπό την σημαία της "πατριωτικής" σελιδας, και οι λιγοστές που έλεγαν την αλήθεια έμειναν στην αφάνεια, άλλες έχουν κλείσει ήδη εδώ και χρόνια...

Τι βλέπουμε στις κάτωθεν εικόνες?

Η ίδια φώτο από το 2016 σε κομμουνιστικές σελίδες ως απόδειξη οτι ειναι ναζι (καμιά νεα δεν έχουν ???) με καλυμμένες τις φάτσες τους καθώς αν δεν ήσαν πράκτορες των εκλεκτών του Γιαχβέ οχι μονο θα έβγαζαν τις φάτσες τους αλλα θα τους είχαν κλείσει ήδη μέσα (αν ηταν αληθινοί ναζι κατα τους συμμορίτες και κατα τους "πατριώτες" ) με αυτές τις δίκες παρωδίες των συμμοριτών που οι δικαστές είτε ειναι οι ιδιοι μελή αναρχομασονικης εγκληματικής οργάνωσης είτε άπλα χρήσιμοι άθλια υποκείμενα και μισάνθρωποι (goim στην γλωσσά τους) που παίρνουν εντόλες ακομα και απο άναρχο-troll.

Τίτλος : Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει: «Έτσι αλώθηκε η Ουκρανία από τους νεοναζί» !!! και εσείς εκεί τι είστε ? ανταποκριτές του Ισραήλ ? ούτε οι δίκες ελληφωνες σελίδες δεν βάζουν τέτοιες προπαγανδες ίχνος τσίπας !

Και τι λένε? Μπλα μπλα :Το τάγμα Αζόφ ιδρύθηκε στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή στη χερσόνησο της Κριμαίας το 2014. Τα εμβλήματα της πολιτοφυλακής είναι εθνικοσοσιαλιστικά. Τα μέλη του χρησιμοποιούν τον ναζιστικό χαιρετισμό και φέρουν σβάστικες και διακριτικά των SS. Αυτά και αλλα γελοία λενε οι εκλεκτοί του Γιαχβέ λες και μιλάνε σε μικρά παιδιά, και σπεύδουν "πατριωτικές σελίδες" να βαλουν την μεγα είδηση με ανύπαρκτη λογική, αφού αν ηταν έτσι όπως λένε ο συμμορίτης τους που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας ονόματι Ζελένσκι θα είχε πάρει πόδι πρώτος μαζί και όλη η συμμορία τους, και φυσικά δεν θα ειχαν καμια σχέση με οργανώσεις των συμμοριτών τύπου ΝΑΤΟ ευρωπαϊκή κομμουνιστικη ένωση κτλ κλτ...

Τίτλος και με κεφάλαια:" ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ! Ο Ζελένσκι διέταξε την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των ρωσικών περιουσιών στην Ουκρανία"

Δηλαδή μας λέει ότι υπάλληλος των συμμοριτών με την σημιτική φάτσα Ζελένσκι που στην Ουκρανία θα ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο ότι δεν ανήκει στο Ευρωπαϊκό γένος(εκει εχει περισσότερους Ευρωπαϊκού γενους απο την Ελλάδα), ειναι ναζι ? τότε γιατί οι συμμορίτες μέρα νύχτα επι 90 χρόνια λένε για κακούς ναζι μέσα απο ΜΜΕ βιβλία τηλεόραση ταινίες?

Απολαύστε τίτλους "πατριωτικών σελίδων " που έχουν καταντήσει να κάνουν περισσότερη προπαγάνδα και απο σελίδες των άναρχο-κομμουνιστών, στον makeleios δεν μπαίνουμε καν αφου εδω και χρόνια έβαζε κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορία:

Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό? δηλαδή η παρακάτω κομμουνιστικη σελιδα αντέγραψε απο "πατριωτικές σελίδες" ή αυτές έβαλαν κομμουνιστικη προπαγάνδα και αντέγραψαν απο δικιά τους κομμουνιστική προπαγάνδα?

Η "Ελληνίδα" ομογενής τωρα ανακάλυψε τους δεξιούς συμμορίτες των εκλεκτών του Γιαχβέ που το παίζουν ναζι? ή μήπως ειναι καμιά "τυχαία πολίτης" (τύπου antifa ) που κάνει προπαγάνδα?

Τι θα γίνει με τους ραγιάδες που αναπαράγουν προπαγάνδες για τους ψευδό-ναζι της Ουκρανίας???

Τίποτα δεν θα γίνει όπως δεν έγινε και τόσα χρόνια που έβαζαν ιστορικά ψέματα και προπαγάνδες και έκαναν μια πλήρη διαστρέβλωση της ιστορίας μαζί με σελίδες άναρχο-συμμοριτών με αποτέλεσμα οι μάζες ακομα και αυτές που δεν διαβαζουν σελίδες των συμμοριτών να έχουν πλήρη άγνοια οχι άπλα απο αληθινή ιστορια αλλα και για αυτά που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους λόγω πνευματικής φτωχιάς , και ίσα ίσα που θα ανεβαίνουν στην ίδια θέση με σελίδες των συμμοριτών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications