Τρεις άνθρωποι βλέπουν περίεργα φώτα και μετά ταξιδεύουν 26 χιλιόμετρα σε μια στιγμή

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα InfoHuella de Victorica, στην Αργεντινή, τρεις άνθρωποι που επέστρεφαν από ταξίδι βίωσαν ένα περίεργο περιστατικό που τους άφησε πολλές ερωτήσεις και λίγες απαντήσεις. [ Δείτε βίντεο ]

Αυτό το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου στην Επαρχιακή Οδό 105, όταν τρεις ηλικιωμένοι, διένυσαν 26 χιλιόμετρα με το αγροτικό τους μέσα σε ένα λεπτό.

«Ήταν μετά τις 12 το βράδυ, γυρνούσαμε στη Victorica και μόλις περάσαμε την τα όρια της Λα Πάμπα, είδαμε πολλά φώτα», είπαν οι μάρτυρες. «Όταν είδαμε τα φώτα, το πρώτο πράγμα που αναρωτηθήκαμε ήταν αν ήταν η Γεωπονική Σχολή της Victorica , μετά καταλάβαμε ότι δεν θα μπορούσε να είναι επειδή ήμασταν μακριά».

Οι πρωταγωνιστές αυτού του σπάνιου επεισοδίου προσπάθησαν να συνθέσουν τι συνέβη, αλλά όλα ήταν τόσο σύντομα που δεν ξέρουν τι συνέβη. "Ήταν ένα λεπτό. Μετά από αυτή την ερώτηση, μπαίναμε στη λεωφόρο Agustín Borthiry, στη Victorica."

Το άλλο γεγονός που τράβηξε την προσοχή τους ήταν το GPS. Αν και είχαν φτάσει στον προορισμό τους, τους έδειξε ότι έπρεπε να διανύσουν ακόμη περίπου 26 χιλιόμετρα, την κατά προσέγγιση απόσταση από το σπίτι τους που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ των επαρχιών La Pampa και San Luis όπου είδαν τα φώτα.

Σε μια συνέντευξη με τους μάρτυρες, ο ερευνητής Salvatore Carta προσπάθησε να καταλάβει αυτό που συνέβη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, για να διανύσουν αυτή την απόσταση σε ένα λεπτό έπρεπε να έτρεχαν με περισσότερα από 900 χιλιόμετρα την ώρα. Προφανώς, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν αυτό το με ενα αγροτικό όχημα.

Ο ερευνητής σημείωσε επίσης ότι ο μάρτυρας που οδηγούσε «ισχυρίζεται ότι είχε όνειρα σε σχέση με αυτό που συνέβη».
Πρόκειται για νέα περίπτωση τηλεμεταφοράς στην περιοχή.
Πριν από λιγότερο από τρεις μήνες, ένα άλλο παρόμοιο συμβάν συνέβη στην περιοχή, όταν μια γυναίκα από την πόλη Pampas Jacinto Araoz τηλεμεταφέρθηκε περίπου 60 χιλιόμετρα αφού είδε επίσης ένα έντονο φως.

Στη γειτονική επαρχία Entre Ríos, αυτό το είδος συμβάντων συνέβη επίσης, το πιο πρόσφατο στο Hernandarias, όπου ένας έφηβος ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεμεταφερθεί από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη αφού είδε επίσης ένα φως.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications