Πληροφορίες ότι συλλαμβάνεται σήμερα ο Β.Ζελένσκι - Ηχούν σειρήνες μέχρι και στο Λβιβ

Σε χρόνο-ρεκόρ φαίνεται ότι θα τελειώσουν την στρατιωτική τους επιχείρηση στην Ουκρανία οι Ρώσοι, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι σήμερα θα γίνει η επιχείρηση για τη σύλληψη του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Από χθες υπάρχει μία μονάδα Spetsnaz μέσα στο Κίεβο η οποία βρίσκεται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και έχει απευθύνει έκκληση για παράδοση στην προεδρική φρουρά προκειμένου να μην υπάρξει «περιττή αιματοχυσία».

Από την πλευρά του ο Β.Ζελένσκι δεν δείχνει διατεθειμένος να παραδοθεί και αυτό φαίνεται από την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο Κίεβο, καθώς έχουν στηθεί οδοφράγματα έξω από τα κυβερνητικά κτήρια.

Οι Ρώσοι, οι οποίοι βρίσκονται μόλις 32 χλμ. από το Κίεβο, αναμένεται να κάνουν μέσα στις επόμενες ώρες επιχείρηση για την σύλληψη του Β.Ζελένσκι.

Ο Β.Ζελένσκι, ο οποίος είναι απογοητευμένος από την απουσία βοήθειας από τη μεριά της Δύσης και του ΝΑΤΟ, όπως τουλάχιστον την περίμενε, έχει να απαντήσει σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα παραδοθεί βλέποντας ότι δεν μπορεί να βγει νικητής στη μάχη με τις ρωσικές δυνάμεις που «σφυροκοπούν» το Κίεβο και πολλές άλλες περιοχές ή θα αντισταθεί μέχρι να πέσει η ουκρανική πρωτεύουσα, κάτι που θα έχει δραματικές συνέπειες.

Την ίδια ώρα από νωρίς σήμερα το πρωί άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες της αεράμυνας στην πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε δημοσιογράφος του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Να θυμίσουμε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν προτείνει στον Β.Ζελένσκι να τον φυγαδέψουν στο Λβιβ, λίγες ημέρες πριν ο Β.Πούτιν ανακοινώσει την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο Ουκρανός πρόεδρος, με τον ίδιο στο τελευταίο διάγγελμα του να ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο Κίεβο και την κυβερνητική οικία.

Βίντεο: Η στιγμή που ρουκέτες «ξυρίζουν» τα κεφάλια στρατιωτών

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications