Ρώσος ΥΠΑΜ Σ.Σοϊγκού προς Β.Πούτιν: «Οι πυρηνικές δυνάμεις είναι έτοιμες να χτυπήσουν - Αναμένουμε εντολή»

Ο υπουργός Άμυνας στη Ρωσία Σεργκέι Σοϊγκού, ανακοίνωσε στο Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν ότι η εντολή του να τεθούν σε επιφυλακή οι ρωσικές πυρηνικές αποτρεπτικές δυνάμεις, έχει εκτελεστεί.Οι ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις είναι έτοιμες και αναμένονται νέες εντολές.

Σημειώνεται ότι η Ρωσία διαθέτει -όπως και οι ΗΠΑ- μια «πυρηνική τριάδα», δηλαδή μπορεί να εκτοξεύσει πυρηνικά όπλα από εδάφους, αέρος και θαλάσσης με διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, υποβρύχια και στρατηγικά βομβαρδιστικά.

Ο Β. Πούτιν είχε ζητήσει να τεθούν σε κατάσταση υψηλού συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας μετά τις επιθετικές δηλώσεις των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, όπως είχε μεταδώσει ο Guardian, επικαλούμενο το Reuters.

Σε συνάντησή του με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και τον Γενικό Επιτελάρχη Βαλερι Γκερασίμοφ, ο Πούτιν υπογράμμισε ότι η Δύση όχι μόνον προβαίνει σε μη φιλικές κινήσεις στον τομέα της οικονομίας, αλλά ηγέτες κρατών μελών του ΝΑΤΟ προβαίνουν σε επιθετικές δηλώσεις κατά της Ρωσίας.

Όπως είχε αναφέρει το Sputnik, «οι ανώτατοι αξιωματούχοι κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ επιδίδονται σε επιθετικές δηλώσεις για τη χώρα μας. Ως εκ τούτου, διατάζω τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να θέσουν τις πυρηνικές δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού σε ειδική κατάσταση μάχης», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε ενημέρωση με τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασίμοφ.

Σφοδρές αντιδράσεις

Απαράδεκτη κλιμάκωση χαρακτήρισαν την εξέλιξη αυτή οι ΗΠΑ, μέσω της πρέσβειράς τους στα Ηνωμένα Έθνη, Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ.

Αυτό σημαίνει «ότι ο πρόεδρος Πούτιν συνεχίζει να κλιμακώνει αυτόν τον πόλεμο με έναν απολύτως απαράδεκτο τρόπο και πρέπει να συνεχίσουμε να ανακόπτουμε τις ενέργειές του με τον σθεναρότερο δυνατό τρόπο», είπε η Γκρίνφιλντ σε μια συνέντευξη στην εκπομπή του CBS “Face the Nation”.

Τη σοβαρότητα της κατάστασης και την απειλή για την Ευρώπη αλλά και για την παγκόσμια ασφάλεια επισήμανε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, δίνοντας έμφαση στην κλιμάκωση από τη Ρωσία, και με την κίνηση Πούτιν να θέσει σε ύψιστο συναγερμό τα πυρηνικά όπλα.

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρι Κουλέμπα, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με πυρηνικές επιθέσεις, είπε ότι εάν η Ουκρανία δεχόταν επίθεση με πυρηνικά όπλα θα ήταν «καταστροφή», αλλά είπε ότι δεν θα κάμψει το ηθικό της χώρας. Σημείωσε ότι η εντολή του Πούτιν να τεθεί σε κατάσταση συναγερμού η πυρηνική αποτροπή είναι μια στρατηγική πίεσης ενόψει των συνομιλιών.

"Αφυπνισμένο" σχόλιο "έξυπνου" :

H μέχρι τώρα συμπεριφορά της Ρωσίας δείχνει ξεκάθαρα οτι δεν θα χρησιμοποιήσει όπλα μαζικής εξόντωσης και προκύπτει από το οτι έπιασε τα πυρηνικά εργοστάσια πρώτα και τα έθεσε υπό πλήρη έλεγχο μην κλαπεί ραδιενεργό υλικό ή γίνει καμιά τρέλα από τίποτα ΝεοΝαζί ή τίποτα πράκτορες της Αμερικής και της Αγγλίας ή τη Μοσαντ.

Στο μονο που έπεσε μέσα ειναι στο τελευταίο με την διάφορα πως όλοι οι άλλοι που αναφέρει ειναι επίσης χρήσιμα goim της Μοσαντ ποιοι Αμερικανοί και ποιοι ΝεοΝαζί? έχουν ξαμολήσει τα χρήσιμα goim και σταμάτησαν να λενε υπέρ εμβολίων και να λενε για ΝεοΝαζί Ουκρανους ,ενώ ειναι δικοί τους , και ιδού το αποτέλεσμα βγαίνει ο καθε "έξυπνος" και νομίζει οτι πράγματι ειναι ΝεοΝαζί μαζί με το ΝΑΤΟ και προσκυνούν πιόνια των συμμοριτών τύπου σημιτο-κομμουνιστο-φάτσα που το παίζει πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι , με την δημοκρατία βγαίνει ο καθε άσχετος που δεν καταλαβαίνει και παπαγαλίζει προπαγάνδες συμμοριτών για να το παίζει έξυπνος απο το 2017 άναρχο-σελίδες παρουσίαζαν τους συμμορίτες τους στην Ουκρανία ως ναζι , υπάρχουν ακόμη φώτο απο άφησες στην Ουκρανία το 2017 που παρουσίαζαν τον Πουτίν ως ναζι αλλα δεν είδαμε κανέναν στον Ελλαδιστάν να λεει ναζι τον Πουτιν - Αυτή την φώτο να την στείλτε σε όλους λενε περί ναζι Ουκρανίας να τους κοπεί ο βήχας, αλλα σας λενε οι συμμορίτες στην Ελλαδα μαζί με ολους αυτούς τους ραγιάδες Νεοέλληνες ( ραγιάδες Νεοέλληνες = μη ευρωπαϊκού γένους ) και αλλα λενε στην Ουκρανία ως το ποιοι ειναι οι "κακοί ναζι", τα κλασικά ότι τους βολεύει, οι ραγιάδες Νεοέλληνες να ειναι καλα που γιγαντώνουν την προπαγάνδα των συμμοριτών στα πάντα επι σειρα ετων :

 

Γιαυτό οι συμμορίτες το γύρισαν και εβαλαν τα ork τους εκεί να το παίζουν ναζι με διπλό όφελος, ότι και να γίνει κανένας δεν θα κατηγορεί τους συμμορίτες τους και τον κομμουνισμό τους οπως στην Γιουγκοσλαβία ηταν δήθεν ναζι στην Ουκρανία , και επίσης οι κοιμισμένοι σε Ευρώπη και Ελλαδα απο ΜΜΕ των Ιουδαίο-συμμοριτών τρώνε τον σανό αμάσητο και έτσι θα συνεχίζουν να ψηφίζουν δικά τους κόμματα αφού όσοι δεν ειναι δικοί τους ειναι "ναζι φασίστες" ως κατι κακό στην συνείδηση των μαζών ενώ ο κομμουνισμός ειναι ευλογιά απο τον Γιαχβέ? και τώρα εκτός την ψεύτικη ιστορία απο την ανάποδη θα παρουσιάζουν και τους τάχα νεοναζί της Ουκρανίας ως "απόδειξη του κακού" ενώ ειναι δικοί τους , και αυτοί όλοι με αυτα τα σχόλια βοηθούν προσωπικά το ίδιο το κακό που αύριο θα παρουσιάζει πάλι ολους τους μη δικοί του ως κακούς ναζι , σημείωση: το 2017 στην Αμερική παρουσίαζαν και τον Ντόναλντ Τραμπ ως ναζι αλλα δεν είδαμε κανένα απο ολους αυτούς τους να λενε ναζι τον Ντόναλντ Τραμπ και φυσικά ούτε τον Πουτιν,όλοι αυτοι οι ραγιάδες λοιπόν ειναι χειρότεροι από τα αναχρο-goim των συμμοριτών οχι λόγω δόλου αλλα λόγω κατωτερότητας και κρατούν σε ύπνωση ενα συγκεκριμένο γένος που τους θεωρεί "πατριώτες" και δηθεν "αφυπνισμένους", οι οποίοι ειναι και επιλεκτικοί στην προπαγάνδα, και τι θα έκαναν οι συμμορίτες χωρίς όλους αυτούς? μέχρι το 2017 στο youtube υπήρχε ακόμη και ενα ντοκιμαντέρ από Αμερικάνο για τις θηριωδίες των συμμοριτών κατα της Ανθρωπότητας που διέπραξαν στην Γερμανία 1940-1950 και το θανάσιμο μίσος τους λευκό γένος που άνηκαν οι γνήσιοι Γερμανοί , άλλα οι ραγιάδες που λένε για κακούς ναζι σιγά μην ενδιαφερθούν να μάθουν την αληθινή ιστορία, τους βολεύει να ξερουν την ιστορια απο την ανάποδη και να λενε ακριβώς τα ίδια με τα άναρχο-trol και ως κατώτεροι δεν καταλαβαινουν καν ότι λένε τα ίδια με τους δυνάστες τους,δεν έχουν καταλάβει καν τι στα αλήθεια είχε γίνει στην Ελλαδα την περίοδο 1940-1950 συμπεριλαμβανομένου του παιδομαζωματος (την αληθινή αίτια ) δεν καταλαβαινουν όσοι δεν ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ακόμη και αν τους τα πεις επειδή ειναι δογματικοί ως ράτσες και τα βλέπουν ολα δογματικά ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications