Πατέρας ξεσπά: «Εμβολίασα τον 10χρονο γιο μου και έπαθε καρδιά στην παιδική χαρά - Πέθανε και τον επανέφεραν στη ζωή» «Αισθάνομαι ένοχος»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα το ξέσπασμα ενός πατέρα από την Ιρλανδία, ο οποίος υποστηρίζει ότι αισθάνεται ένοχος για απόφαση του να εμβολιάσει τον 10χρονο γιο του.

Ο πατέρας λέει ότι το αγόρι υπέστη θανάσιμο καρδιακό επεισόδιο, ενώ έπαιζε στην παιδική χαρά!

Στο βίντεο στο TikTok, ο Sean Eile περιγράφει πώς το εμβόλιο Covid-19 που χορηγήθηκε στις 15 Ιανουαρίου οδήγησε σχεδόν στον θάνατο του γιου του δύο εβδομάδες αργότερα και ευτυχώς που ήταν εκεί ασθενοφόρο να τον επαναφέρει!

«Όλοι στο σπίτι είναι εμβολιασμένοι. Εμβολίασα τον μικρότερο γιο μου στις 15 Ιανουαρίου και δύο εβδομάδες αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου, έπαιζε στο σχολείο και είχε ένα επεισόδιο. Βασικά πέθανε», συνέχισε ο Έιλ, προσθέτοντας, «Το ασθενοφόρο μπόρεσε να τον επαναφέρει».

Ο άνδρας λέει ότι παρόλο που το αγόρι και η οικογένειά του δεν είχαν ποτέ προβλήματα με την καρδιά στο παρελθόν, οι γιατροί αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν οποιαδήποτε πιθανή σχέση με το εμβόλιο Covid-19.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications