Ένα μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα με λαμπερά μάτια κυνηγά έναν ψαρά στις ακτές της Βραζιλίας

Ένα βίντεο δείχνει την στιγμή που ένας ψαράς καταδιώκεται από ένα μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να φύγει με το ταχύπλοο σκάφος του. Ο ψαράς, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, κατέγραψε τις τρομακτικές εικόνες καθώς απομακρύνθηκε με ταχύτητα από το πλάσμα στα ανοικτά των ακτών του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, της νοτιότερης πολιτείας της Βραζιλίας.

Αφού τράπηκε σε φυγή, αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, διαβεβαιώνοντας ότι το πλάσμα ήθελε να του επιτεθεί. Στα πλάνα φαίνεται να προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από το άγνωστο θηρίο. Το πλάσμα φαίνεται να είναι μεγάλο με λαμπερά μάτια.

Ο εκλαϊκευτής βιολόγος/παλαιοντολόγος Pedro Henrique ο οποίος εργάζεται για το Εθνικό Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης της Βραζιλίας, έγραψε στο Twitter λέγοντας ότι μάλλον ήταν απλώς μια φώκια ή θαλάσσιο λιοντάρι.

Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι είναι φώκια ή θαλάσσιο λιοντάρι. Ο ψαράς υποστηρίζει ότι το μυστηριώδες πλάσμα ήθελε να του επιτεθεί, μια ασυνήθιστη συμπεριφορά για αυτά τα ζώα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications