Το Μυστήριο του Γίγαντα από την Κανταχάρ

Ο γίγαντας από την Κανταχάρ ήταν ένα τεράστιο ανθρωποειδές πλάσμα, του οποίου το ύψος ήταν 3-4 μέτρα. Υποτίθεται ότι Αμερικανοί στρατιώτες έπεσαν πάνω του στο Αφγανιστάν και τον σκότωσαν.

Αυτή η ιστορία ειπώθηκε από τον Stephen Quayle το 2002 στον αέρα του δημοφιλούς αμερικανικού ραδιοφωνικού σταθμού παραφυσικών «Coast to Coast». Σύμφωνα με τον Quayle, όλο αυτό το περιστατικό ταξινομήθηκε αμέσως ως άκρως απόρρητο και κρύφτηκε από το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα με τις προσπάθειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, ένα απόσπασμα Αμερικανών στρατιωτών δεν επέστρεψε από μια αποστολή. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω ασυρμάτου, αλλά κανείς δεν απάντησε.

Σε απάντηση, μια Ομάδα Ειδικών Επιχειρήσεων στάλθηκε με αποστολή να βρει την εξαφανισμένη μονάδα. Θεωρήθηκε ότι το απόσπασμα θα μπορούσε να είχε πέσει σε ενέδρα και οι στρατιώτες να είχαν σκοτωθεί ή αιχμαλωτίστηκαν από τον εχθρό.

Φτάνοντας στην περιοχή όπου είχε χαθεί το αγνοούμενο απόσπασμα, οι στρατιώτες άρχισαν να ερευνούν την περιοχή και βρήκαν μια είσοδο μιας μεγάλης σπηλιάς. Στην είσοδο της σπηλιάς βρίσκονταν κάποια πράγματα, τα οποία, μετά από προσεκτικότερη εξέταση, αποδείχτηκε ότι ήταν τα όπλα και ο εξοπλισμός του αγνοούμενου αποσπάσματος.

Η ομάδα κοίταζε προσεκτικά την είσοδο της σπηλιάς, όταν ξαφνικά ένα γιγάντιο άτομο βγήκε έξω απο από αυτήν, ψηλότερο από δύο απλούς ανθρώπους ο ένας πάνω στον άλλο. Ήταν ένας άντρας με ανακατωμένα κόκκινα γένια και κόκκινα μαλλιά. Ούρλιαξε από οργή και όρμησε στους στρατιώτες. Οι ίδιοι υποχώρησαν και άρχισαν να πυροβολούν τον γίγαντα με όπλα BMG Barrett.

Ακόμη και με τόσο τεράστια δύναμη πυρός, χρειάστηκαν 30 δευτερόλεπτα συνεχούς πυροβολισμών στο γίγαντα για να πέσει τελικά στο έδαφος. Μετά τη δολοφονία του γίγαντα, η ομάδα ερεύνησε το εσωτερικό της σπηλιάς και βρήκε τα πτώματα των ανδρών από την ομάδα που αγνοούνταν, ροκανισμένα μέχρι το κόκαλο, βρέθηκαν μονο τα μεγαλύτερα ανθρώπινα οστά. Οι στρατιώτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτός ο ανθρωποφάγος γίγαντας ζούσε σε αυτή τη σπηλιά για πολύ καιρό, καταβροχθίζοντας ανθρώπους που περνούσαν.

Όσο για το σώμα του γίγαντα, ζύγιζε τουλάχιστον 500 κιλά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην τοπική στρατιωτική βάση και στη συνέχεια σε μεγαλύτερο αεροσκάφος στάλθηκε κάπου, και κανείς άλλος δεν τον είδε και δεν άκουσε τι είχε συμβεί στην χαμένη ομάδα . Όταν οι στρατιώτες επέστρεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναγκάστηκαν να υπογράψουν την μη αποκάλυψη ολόκληρου του περιστατικού που καταχωρήθηκε ως διαβαθμισμένο απόρρητο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications