Αποκάλυψη: Έτσι κρύβουν χιλιάδες θανάτους από τα mRNA - Γερμανική μελέτη αποδεικνύει την εγκληματική συγκάλυψη

Συγκλονιστικά στοιχεία θνησιμότητας μας έρχονται από Γερμανία, Αυστρία, Ισραήλ, Αγγλία: Χιλιάδες θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, χωρίς Covid, συγκαλύπτονται ή κατηγοριοποιούνται εσκεμμένα ως μη εμβολιασμένοι θάνατοι.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Regensberg, Christof Kuhbandner αποκάλυψε αυτό που αποκαλεί εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση, το γεγονός ότι χιλιάδες θάνατοι από εμβόλια αποκρύπτονται στις στατιστικές επειδή ο ορισμός του ποιός τελικά είνα πλήρως εμβολιασμένος επιτρέπει στις αρχές να μασκαρεύουν την αυξημένη θνησιμότητα που έχει επιφέρει η εμβολιαστική εκστρατεία.

Σύμφωνα με αυτό το αυστριακό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το servus.tv, ο καθηγητής Kuhbandner έτυχε να πέσει πάνω σε μια πρόσφατη προτυπωμένη μελέτη στο περιοδικό ResearchGate, όπου οι συγγραφείς εξέτασαν την έκθεση ONS του Ηνωμένου Βασιλείου για την επιτήρηση της θνησιμότητας από εμβόλια.

Αν και με την πρώτη ματιά η συνολική θνησιμότητα φαινόταν πολύ χαμηλότερη στους εμβολιασμένους από ό,τι στους ανεμβολίαστους, με μια πιο προσεκτική εξέταση διαπίστωσαν θεμελιώδεις ασυνέπειες και ανωμαλίες στα δεδομένα και ότι μεταξύ άλλων υπήρξε “συστηματική κακή κατηγοριοποίηση των θανάτων μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων”.

Για την περίοδο της ημερολογιακής εβδομάδας 1-38, 2021, τα Σχήματα 8 και 9 δείχνουν έντονες αιχμές στη θνησιμότητα από μη-κολοβακτηρίδιο για τις ανεμβολίαστες ηλικιακές ομάδες 60-69 και 70-79 ετών, ενώ η θνησιμότητα μεταξύ των εμβολιασμένων παρέμεινε σταθερή.

Με μια πρώτη ματιά αυτό θα έδειχνε ότι τα εμβόλια λειτουργούσαν καλά στην Αγγλία και την Ουαλία. Όμως το τέλος δεν είναι ευτυχές. Ο καθηγητής Kuhbandner παρατήρησε ότι συνέβαινε κάτι πολύ ασυνήθιστο και εξέτασε την τάση και για την ηλικιακή ομάδα 80+ επίσης. Ακολουθούν τα διαγράμματα και για τις τρεις ηλικιακές ομάδες. Οι κορυφές και οι θάνατοι ήταν αντισταθμισμένες.

Επιπλέον, οι συγγραφείς της εργασίας σχολίασαν επίσης: «Τα προηγούμενα χρόνια, καθεμία από τις ομάδες 60-69, 70-79 και 80+ είχε κορυφές θνησιμότητας ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του έτους (συμπεριλαμβανομένου του 2020 όταν όλες υπέστησαν την κορύφωση του Απριλίου Covid την ίδια στιγμή). Ωστόσο, το 2021, κάθε ηλικιακή ομάδα έχει κορυφές θνησιμότητας χωρίς Covid για τους μη εμβολιασμένους, σε διαφορετική χρονική στιγμή, δηλαδή τη στιγμή που τα προγράμματα εισαγωγής εμβολιασμών για αυτές τις κοόρτες φτάνουν στο αποκορύφωμά τους».

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια κυκλοφόρησαν σταδιακά, πρώτα χορηγήθηκαν στους πιο ηλικιωμένους (80+ ετών) και στη συνέχεια στην επόμενη ομάδα (70-79) και στη συνέχεια στην ομάδα 60-69 μερικές εβδομάδες αργότερα. Οι αιχμές θανάτου ακολούθησαν στη συνέχεια τα στάδια εμβολιασμού.

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι που ΔΕΝ έκαναν το εμβόλιο να είναι αυτοί που πέθαναν σε τεράστιο αριθμό και όχι αυτοί που έκαναν το εμβόλιο;

Αυτό συμβαίνει επειδή στην Ευρώπη η ιδιότητα του “εμβολιασμένου” αποδίδεται για πρώτη φορά 14 ημέρες μετά τη λήψη του τελευταίου εμβολίου. Έτσι, κάθε θάνατος που συμβαίνει πριν από αυτό, καταλήγει να υπολογίζεται ως “μη εμβολιασμένος θάνατος”! Έτσι, εάν ένας ασθενής που έκανε το εμβόλιο πεθάνει λιγότερο από 14 ημέρες αργότερα, υπολογίζεται ως μη εμβολιασμένος θάνατος. Με αυτόν τον τρόπο αποκρύπτονται οι θάνατοι από εμβόλια. Και υπάρχουν πολλές χιλιάδες.

Όπως δείχνουν τα παραπάνω Σχήματα 5-7, χιλιάδες θάνατοι συνέβησαν λίγο μετά τη χορήγηση των εμβολίων, και πολλοί από αυτούς πιθανότατα συνδέονται με το ίδιο το εμβόλιο. Αν αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μόνο στη Βρετανία, τότε ο αριθμός των θανάτων από εμβόλια μπορεί να είναι σημαντικότατος. Ο εφιάλτης φαίνεται να είναι αληθινός, δείχνει ο καθηγητής Kuhbandner.

Το ίδιο μοτίβο και στη Γερμανία

Ο καθηγητής Kuhbandner εξέτασε στη συνέχεια τα δεδομένα θνησιμότητας για τη Γερμανία και διαπίστωσε το ίδιο ακριβώς μοτίβο: μεγάλα άλματα στη θνησιμότητα αμέσως μετά τις εκστρατείες εμβολιασμού. Αυτοί οι θάνατοι φαίνεται να είναι άμεσα αποτέλεσμα των εμβολιασμών. Είναι απλά πολύ συμπτωματικό για να απορριφθεί.

Σφαγή που ισοδυναμεί με δύο εμπορικά αεροσκάφη που συντρίβονται κάθε μέρα

“Όταν το εκφράζετε αυτό σε αριθμούς, μεταφράζεται σε 700 περισσότερους θανάτους την ημέρα κατά μέσο όρο”, λέει ο Kuhbandner στο servus.tv, εξετάζοντας μόνο τους γερμανικούς αριθμούς. “Θα ήταν σαν να πέφτουν δύο εμπορικά αεροπλάνα γεμάτα ανθρώπους κάθε μέρα”.

Ο Kuhbandner διαπίστωσε επίσης το ίδιο μοτίβο θανάτου μετά τον εμβολιασμό στο Ισραήλ.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ επικοινώνησε τόσο με το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) όσο και με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich για να παρουσιάσει τα ευρήματά του, αλλά μέχρι στιγμής τα αγνοούν. Το RKI έγραψε ότι “δεν έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τις υποψίες κάθε ατόμου”.

«Εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση»

Όπως έχει η κατάσταση, κανείς δεν ξέρει πότε αυτά τα εξαιρετικά ανησυχητικά ευρήματα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη από τις αρμόδιες αρχές. Μέχρι να το κάνουν, ωστόσο, πολλές χιλιάδες άλλοι θα πεθαίνουν κάθε μέρα.

«Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει αιτιώδης επίδραση με τους εμβολιασμούς, τότε έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση”, λέει ο Kuhbandner. “Τότε έχουμε εδώ μια περίπτωση όπου χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από το εμβόλιο χωρίς καν να το γνωρίζουμε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications