Συγκλονιστική ομιλία M.Kolakusic στο Ευρωκοινοβούλιο: «Μαφία οι Big Pharma - MAZI με τα MME λένε ψέματα για τα εμβόλια»

Μια συγκλονιστική ομιλία έκανε ο Κροάτης ευρωβουλευτής Mislav Kolakusic στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς δεν «μάσησε» τα λόγια τους και χαρακτήρισε τις φαρμακευτικές εταιρείες ως μαφία.

Ο ευρωβουλευτής προειδοποίησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εμφάνιση «ισχυρών, αδίστακτων κερδοσκόπων της πανδημικής μαφίας-πανδημίας που είναι πιο επικίνδυνοι από όλες τις προηγούμενες μορφές οργανωμένου εγκλήματος», εννοώντας τους κατασκευαστές εμβολίων.

«Έχουμε να κάνουμε με μια μαφία που χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης αντί για όπλα για μια εκστρατεία φόβου για να πουλήσει δισεκατομμύρια από τα προϊόντα της», δήλωσε ο Κροάτης ευρωβουλευτής.

«Κατά την διάρκεια του περασμένου έτους, σχεδόν όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη και παγκοσμίως διαδίδουν παραπληροφόρηση και δημοσιεύουν ψεύδη», προσέθεσε και συνέχισε:

«Η πηγή της παραπληροφόρησης είναι οι κατασκευαστές εμβολίων για τον Covid, οι οποίοι θέλουν να πουλήσουν πολλά δισεκατομμύρια από τα προϊόντα τους κάθε χρόνο προπαγανδίζοντας εκστρατείες φόβου. Δεν έχει τέλος αυτή η εκστρατεία φόβου».

«Είναι οργανωμένοι, σκορπούν φόβο και επηρεάζουν τους διαμορφωτές πολιτικής», κατέληξε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications