Μιζούρι: 35χρονη «μητέρα» σκότωσε και αποκεφάλισε τον 6χρονο γιό της – «Ήθελε να μου κάνει κακό ο διάβολος »

Μια 35χρονη «μητέρα» στο Μιζούρι των ΗΠΑ, βρίσκεται υπό κράτηση, μετά από την σύλληψή της από αστυνομικούς της πόλης Κάνσας Σίτι, διότι αποκεφάλισε τον 6χρονο γιο της και τον οικογενειακό τους σκύλο μέσα στο σπίτι τους.Η Τάσα Χέεφς κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και ένοπλη εγκληματική ενέργεια στη φρικτή αυτή δολοφονία, ανακοίνωσε η Εισαγγελία της κομητείας Τζάκσον.

Αστυνομικοί του Κάνσας Σίτι του Μιζούρι ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Μια γυναίκα, η οποία στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε πως είναι η Χέεφς, ανέφερε στο τηλεφωνικό κέντρο ότι κάποιος «προσπαθούσε να της κάνει κακό» και ότι «ο διάβολος προσπαθούσε να της επιτεθεί» προτού κλείσει το τηλέφωνο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KCTV, θυγατρικό του Kansas City CBS.Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν έλεγχο, παρατήρησαν σταγόνες αίματος στα μπροστινά σκαλιά του σπιτιού ενώ διαπίστωσαν ότι μια ενήλικη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Το KCTV ανέφερε ότι οι αστυνομικοί άκουγαν την γυναίκα να τραγουδάει και όταν χτύπησαν την πόρτα, «η γυναίκα τραγουδούσε ακόμα πιο δυνατά».

Ενώ προσπαθούσαν να μιλήσουν με τη γυναίκα, ένας από τους αστυνομικούς κοιτάζοντας μέσα από το παράθυρο, είδε το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού κοντά στο κατώφλι της εξώπορτας. Σε εκείνο το σημείο, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Μόλις μπήκαν μέσα, οι αστυνομικοί εντόπισαν «το αποκεφαλισμένο σώμα ενός μικρού παιδιού κοντά στην εξώπορτα της κατοικίας», σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. Η Χέεφς ήταν αιμόφυρτη και συνελήφθη αμέσως.

Ερευνητές της Μονάδας Εγκλήματος του Κάνσας Σίτι, είπαν ότι βρήκαν ένα μαχαίρι, μια θήκη μαχαιριού και ένα κατσαβίδι, καλυμμένα στο αίμα, μέσα στην τραπεζαρία. Ένα άλλο ματωμένο μαχαίρι εντοπίστηκε στο υπόγειο, όπου η αστυνομία είπε ότι βρήκε επίσης το πτώμα ενός αποκεφαλισμένου σκύλου.

Η Χάεφς παραιτήθηκε του δικαιώματος της να παραμείνει σιωπηλή, δεν δέχτηκε εκπροσώπηση από δικηγόρο και ομολόγησε αμέσως κατά την ανάκριση «ότι το θύμα ήταν ο βιολογικός της γιός που τον σκότωσε και τον αποκεφάλισε στη μπανιέρα του σπιτιού» ενώ παράλληλα αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε είδους ψυχική ασθένεια.

Ο εισαγγελέας διέταξε την κράτησή της χωρίς δικαίωμα εγγύησης. Σε δήλωσή του ο εισαγγελέας της κομητείας Τζάκσον, Τζιν Πίτερς Μπέικερ, είπε ότι ο θάνατος του 6χρονου, «τους έκοψε την ανάσα». Αναφέρεται εν μέρει ως εξής:

Ο θάνατος αυτού του παιδιού είναι μια έκκληση για κάτι περισσότερο. Η κοινότητά μας πρέπει να εισακούσει το κάλεσμα. Οι αρχές επιβολής του νόμου, οι εισαγγελείς, οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας, οι πάροχοι κοινωνικών υπηρεσιών, πρέπει να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της βίας. Απαιτούνται ισχυρές συνεργασίες για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη δύσκολη πρόκληση και να προστατεύσουμε καλύτερα τον πιο ευάλωτο πληθυσμό της κοινότητάς μας, τα παιδιά μας. Ας εστιάσουμε στο Κάνσας Σίτι, στη βία μεταξύ μας. Είναι μια πρόκληση που δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε με 180 ή 170 ή ακόμα και 150 ανθρωποκτονίες ετησίως. Έχουμε δει που μπορεί να οδηγήσει η φρίκη όταν δεν συνεργαζόμαστε για να βοηθήσουμε τα μέλη της κοινότητάς μας.

Ο Χέεφς κρατείται αυτή τη στιγμή στο κέντρο κράτησης της κομητείας Τζάκσον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications