Μάνα που ΠΕΝΘΕΙ για το παιδί της  δεν ήξερε τίποτα και νόμιζε ότι ειναι ηλίθιοι οι αυτοί που δεν κάνουν το μπόλιασμα

Κλασική περίπτωση γυναικάς που ζει στο μεσαίωνα ακομα και στην εποχή που έχουν ίντερνετ (θα διάβαζε μονο έγκυρες πήγες συμμοριτών και ιδού τα αποτελέσματα ) και νομίζει μάλιστα πως ειναι και μορφωμένη και που να ήξερε ότι στην πραγματικότητα ειναι αμόρφωτη με πτυχία καθώς οι συμμορίτες ελέγχουν τα σχολειά εδώ και δεκαετίες πολύ πριν το ίντερνετ, και διδάσκουν ηλιθιότητες μαζι με ψεματα και προπαγάνδες για να βγαίνουν άπλα χρήσιμοι υπάκουοι δούλοι σαν αυτήν δηλαδή, και έχεις κάποιους "έξυπνους" και σου λένε για παιδεία και για δήθεν μορφωμένους με πτυχία, ειναι τοσο "μορφωμένοι" όλοι που τους κοροϊδεύουν οι σατανο-συμμορίτες με τέτοια ευκολία σαν να κοροϊδεύουν παιδιά 5 χρόνων ακόμη και με ψεύτικα προφίλ,μαλιστα αν μπεις σε χαζές ομάδες στο facebook (αυτές με τον πολύ τον κόσμο) νομίζεις πως όλοι εκεί ειναι παιδιά 5 χρονών στα μυαλά και ασχολούνται με ηλιθιότητες ,κατι που έγινε εμφανές με το ίντερνετ μεταξύ άλλων ειναι για το ποσο πολλοι ηλίθιοι ανύπαρκτης νοημοσύνης με πτυχία υπάρχουν στην κοινωνία που δεν καταλαβαινεις εκτός ίντερνετ επειδή κανουν συνηθισμένα πράγματα :

Στo σχετικό βίντεο λέει: «Τα πιστέψαμε όλα. Δεν είμαστε θεωρητικοί συνωμοσίας – είμαστε κανονικοί, μέτριοι, συνηθισμένοι άνθρωποι, κάνουμε το σωστό, πηγαίνουμε στην δουλειά, πληρώνουμε φόρους, τηρούμε την νομοθεσία – αρκετά καλά μορφωμένοι, δεν αμφισβητούμε ποτέ τίποτα. Πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι που δεν το κατάλαβαν και δεν έκαναν το εμβόλιο ήταν ανόητοι».

Αυτά είναι τα λόγια μιας μάνας που έχασε το παιδί της από το εμβόλιο!

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν προδομένοι και απογοητευμένοι από τις κυβερνήσεις τους!

Με δάκρυα στα μάτια η μάνα λέει:

«Πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν το (εμβόλιο) είναι ανόητοι. Η κόρη μου είχε μυοκαρδίτιδα και καρδιακή ανεπάρκεια. Τώρα ανακαλύψαμε ότι είναι πολύ συνηθισμένη η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα, είναι εξαιρετικά συνηθισμένα, συμπτώματα -(παθήσεις), αφού κάνεις το εμβόλιο.

Ανεπιθύμητες παρενέργειες, δεν ήξερα τότε, δεν υπήρχε τίποτα, δεν υπήρχε τίποτα επάνω στο έντυπο συγκατάθεσης. Δεν υπήρχε τίποτα.

(Η κόρη μου) δεν είχε τίποτα κακό εκτός από το αυξημένο μέγεθος καρδιάς από το φυσιολογικό. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Οι γιατροί δεν θα δεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα με το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Είναι σαν να φοβούνται να πουν οτιδήποτε. Φοβούνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications