Η περιπέτεια της Γεωργίας δεν θα κριθεί στις καφετέριες

Πάμε να κάνουμε έναν απολογισμό στην υπόθεση της Γεωργίας, η οποία πήρε άλλες διαστάσεις, και οι «παίκτες» εκ των πραγμάτων τοποθετούνται πλέον δημόσια.

Υπάρχουν οι ανόητοι που λειτουργούν εντελώς ανεύθυνα, θεωρώντας ότι με τέτοιον τρόπο ικανοποιούν τους ισχυρούς φίλους τους. Κλασική περίπτωση ο «επιχειρηματίας» των bitcoin, των «επώνυμων» αθλητικών από τη Βουλγαρία, των «χρυσών» ρολογιών από την Ταϊλάνδη και των «στοιχημάτων», ο οποίος είχε το θράσος να ειρωνευτεί τη Δικαιοσύνη αναρτώντας συγκεκριμένη φωτογραφία έξω από την πόρτα της ανακρίτριας με μπλουζάκι της Coca-Cola! Φαντάζομαι ότι η σοβαρή εταιρεία, πανέτοιμη να αποκηρύξει τους γόνους των συνεταίρων της και μη έχοντας καμία ευθύνη για τις πράξεις τους, είναι σίγουρο ότι έσπευσε να... μαζέψει τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες μόνο δυσφημιστικά θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και κατ’ ουδένα λόγο να εκληφθούν ως εκδούλευση.

Για να καταλάβετε μάλιστα την ελαφρότητα του εν λόγω κυρίου, ο ίδιος, αντιδρώντας μετά το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για την πολυσχιδή «επιχειρηματική» του δράση, προχώρησε σε δεύτερη ανάρτηση. Εξέδωσε δική του απόφαση για την υπόθεση της Γεωργίας, χαρακτηρίζοντας απάτη τον βιασμό!

Φυσικά, μετά από λίγο καιρό όλα αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας θα ντρέπονται να κυκλοφορούν στους δρόμους με ακριβά πούρα, μαϊμού ρολόγια και φθηνά πακιστανικά τηλέφωνα.

Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του κ. Γιάννη Μυγδαλά, που είναι ένας εκ των φερόμενων ως επιχειρηματιών του «Αχίλλειον», αφετηρίας των γνωριμιών της Γεωργίας που την οδήγησαν στο περίφημο πάρτι της σουίτας του ξενοδοχείου ΜΕΤ. Ανατρέχοντας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ανακαλύψαμε πώς συνεστήθη η εταιρεία της καφετέριας. Εταίροι ο Σερ Μουσταφά του γένους Μουμίνογλου με ποσοστό 90% και ο Αμέτ Μουσταφάογλου του γένους Χασάνογλου με ποσοστό 10%. Τι ρόλο θα μπορούσαν να παίζουν σε μια σοβαρή επιχείρηση όλοι αυτοί οι Μουσταφάδες μπορείτε να το αντιληφθείτε.

Αισθανόμενοι προφανώς σίγουροι, ως μπροστινοί της εταιρείας, ότι κανένας δεν θα χρειαζόταν να ψάξει τι συμβαίνει, δήλωναν ως e-mail και οι δύο εκείνο του Μυγδαλά: migdalas@gmail.com. Διαφανείς διαδικασίες πέρα για πέρα... Πάνω λοιπόν που πιστεύαμε ότι πιθανώς οι άνθρωποι αυτοί, και κυρίως ο κ. Μυγδαλάς, δεν είχαν καμία σχέση με τις αθλιότητες του μετρ του «Αχίλλειον» Μάνου Παπαδόπουλου, πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι τα εξής: Όταν συνέβησαν όλα αυτά τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, συνελήφθη ο ένας εκ των υιών Λεβέντη και η υπόλοιπη παρέα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η μητέρα Λεβέντη έσπευσε -πολύ λογικό- με την πρώτη πτήση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να δει τι συμβαίνει με τα παιδιά της.

Εκείνες τις πρώτες κρίσιμες στιγμές ο Γιάννης Μυγδαλάς επισκέφθηκε το σπίτι επιχειρηματία από το περιβάλλον της Γεωργίας προσπαθώντας να τον πείσει η υπόθεση να μην πάρει διαστάσεις, για το καλό όλων. Στην απάντηση που έλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί από τη στιγμή που η οικογένεια των δραστών δεν είχε την ευαισθησία ούτε συγγνώμη να ζητήσει από την κοπέλα, ο κ. Μυγδαλάς εξέφρασε την απορία πώς μια κυρία της υψηλής κοινωνίας θα μπορούσε να γίνει ισότιμη συνομιλήτρια της Γεωργίας! Συνέχισε μάλιστα ο αθεόφοβος τονίζοντας με έμφαση ότι φρόνιμο θα ήταν να μην τα βάλουν με μπίλιονερ για ένα π.. @κι από τον Λαγκαδά! Φυσικά, είδε την έξοδο και η φιλία του με τον επιχειρηματία έλαβε οριστικά τέλος.

Είναι συμβάντα που δείχνουν τον πολιτισμό και την παιδεία όλων αυτών των ανθρώπων και που σίγουρα βοηθούν τους πολίτες να αντιληφθούν τον αξιακό κώδικα των φερόμενων ως βιαστών και των φίλων τους. Ο λαός μας το λέει πιο απλά: Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι…

www.zougla.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications