10 ερευνητές UFO που πέθαναν ύποπτα

Υπάρχουν πολλές συνωμοσίες (και οχι θεωρίες) που σχετίζονται με τα UFO, αλλά μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες περιλαμβάνουν τους ίδιους τους ερευνητές, δηλαδή τον θάνατό τους.

Ron Rummel
Ο Ron Rummel εργάστηκε ως πράκτορας πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας. Στα χρόνια που προηγήθηκαν του θανάτου του, ήταν ο εκδότης του περιοδικού UFO Alien Digest. Μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν σε αυτό το περιοδικό περιστρέφονταν γύρω από την ιδέα ότι οι εξωγήινοι ήταν πράγματι παρόντες στη Γη εδώ και πολύ καιρό. Ο Rummel είχε λάβει πληροφορίες από κάπου ότι αυτοί οι εξωγήινοι είχαν μακροπρόθεσμα σχέδια να χρησιμοποιήσουν τον άνθρωπο ως πηγή τροφής. Πολλοί στην κοινότητα των UFO απέρριψαν τέτοιες ιδέες ως υπερβολικά φανταστικές, αλλά λίγο αργότερα, τον Αύγουστο του 1993, ο Rummel πέθανε.

Ο θάνατός του έμοιαζε με ξεκάθαρη αυτοκτονία κατά την οποία αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα. Ωστόσο, σύντομα προέκυψαν αμφιβολίες. Τα στοιχεία περιλάμβαναν την απουσία αίματος στην κάννη του όπλου και τα δακτυλικά αποτυπώματα του Rummel στη λαβή. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι το σημείωμα αυτοκτονίας γράφτηκε από έναν αριστερόχειρα, ενώ ο Rummel ήταν δεξιόχειρας. Φαινόταν ότι τον σκότωσαν επειδή «πλησίασε πολύ την αλήθεια».

Ρον Τζόνσον
Ο Ρον Τζόνσον ήταν ένας από τους ερευνητές που εργάστηκαν για την οργάνωση MUFON, την κύρια κοινότητα ΑΤΙΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Ιούνιο του 1994, ήταν σε μια συνάντηση του MUFON στο Τέξας όταν ξαφνικά σωριάστηκε νεκρός στο πάτωμα. Επισήμως, διαγνώστηκε με εγκεφαλικό, αλλά ο Τζόνσον ήταν μόλις 43 ετών και λίγο πριν υποβλήθηκε σε πλήρη ιατρική εξέταση, η οποία δεν αποκάλυψε κανένα πρόβλημα .

Για τους αυτόπτες μάρτυρες, ο θάνατός του φαινόταν ιδιαίτερα τρομερός, γιατί πριν πέσει, ο Τζόνσον ούρλιαξε από τον πόνο και στη συνέχεια το πρόσωπό του έγινε κόκκινο και αίμα ανάβλυσε από τη μύτη του. Και κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους αργότερα ισχυρίστηκαν ότι δεν έμοιαζε καθόλου με εγκεφαλικό, αλλά μάλλον ήταν αποτέλεσμα δηλητηρίασης. Επιπλέον, υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν ότι λίγο πριν ουρλιάξει και πέσει, ο Τζόνσον ήπιε μια γουλιά από ένα κουτάκι αναψυκτικού, το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ. Αυτοί οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν είχε κάτι το κουτάκι ή αν προστέθηκε στο ίδιο το αναψυκτικο που θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια αντίδραση.

Τζον Μέρφι
Ο Τζον Μέρφι δεν ήταν άμεσος ερευνητής ΑΤΙΑ, αλλά δημοσιογράφος ραδιοφώνου που βρέθηκε στο Κέκσμπουργκ την κατάλληλη στιγμή τον Δεκέμβριο του 1965, όταν συνέβη το διάσημο περιστατικό με μια πιθανή συντριβή UFO σε αυτά τα μέρη. Ο Μέρφι είχε την τύχη να πάρει συνέντευξη από πολλούς ντόπιους και να τραβήξει φωτογραφίες από τον υποτιθέμενο τόπο συντριβής των UFO. Αλίμονο, αυτά τα στοιχεία τελικά του κατασχέθηκαν από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη. Λίγα χρόνια αργότερα στην Καλιφόρνια, τον Φεβρουάριο του 1969, ο Μέρφι πέθανε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα και σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ήταν εσκεμμένο.

Tony Dodd
Στη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Tony Dodd ήταν ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς ερευνητές. Το γεγονός ότι είχε μια μακρά καριέρα ως αστυνομικός ντετέκτιβ, τον έκανε πολύ πιο αξιόπιστο σχετικά με τα περιστατικά που ερεύνησε. Ήταν τακτικός ομιλητής σε διάφορες εκδηλώσεις UFO και έχει ερευνήσει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες θεάσεις UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο και προφανείς απαγωγές εξωγήινων από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 έως τις αρχές του 2000.

Ο Dodd πέθανε το 2009 από όγκο στον εγκέφαλο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι, σύμφωνα με τα δικά του αρχεία, έλαβε επανειλημμένες προειδοποιήσεις να αποφύγει ορισμένες χώρες λόγω πιθανών απόπειρων κατά της ζωής του, καθώς και άμεσες προειδοποιήσεις από έναν μυστηριώδη πράκτορα στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο όγκος ήταν από όπλο ακτίνων . Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος ο Dodd εξέφρασε επίσης επανειλημμένα τέτοιες υποθέσεις μέχρι το θάνατό του.

Τζον Μακ
Ο Τζον Μακ σκοτώθηκε από έναν μεθυσμένο οδηγό στο Λονδίνο το 2004 και ο θάνατός του εξακολουθεί να θεωρείται άκρως ύποπτος. Ο Μακ ήταν καθηγητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ που κάποτε γοητεύτηκε με τα UFO και άρχισε να μελετά περιπτώσεις απαγωγών από εξωγήινους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο πολλοί τον θεωρούν έναν από τους πρώτους «ακαδημαϊκούς» που ασχολήθηκε με το θέμα . Σύμφωνα με φίλους του και των συνεργάτες του, η ίδια η ιδέα ότι ένας τόσο εξαιρετικός άνθρωπος έπεσε ξαφνικά θύμα μιας εντελώς τυχαίας και ξαφνικής σύγκρουσης με μεθυσμένο οδηγό και του αφαίρεσε τη ζωή, φαίνεται απίθανη, και ειναι σίγουροι ότι όλα αυτά δεν ήταν μόνο ένα τραγικό ατύχημα.

Ann Livingston
Η ερευνήτρια UFO και μέλος του MUFON Ann Livingston πέθανε το 1994 από μια ταχείας δράσης και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου των ωοθηκών. Ωστόσο, πολλοί από τους συναδέλφους και τους στενούς φίλους της άρχισαν να αναρωτιούνται εάν οι πολλαπλές εμφανίσεις UFO και οι επόμενες συναντήσεις της με τους Άντρες με τα Μαύρα θα μπορούσαν να είχαν σχέση με τον τραγικό θάνατό της. Τον Δεκέμβριο του 1992, το διαμέρισμά της κοντά στο αεροδρόμιο O'Hare στο Σικάγο φωτίστηκε ξαφνικά από μια ασημί-λευκή λάμψη. Στη συνέχεια, μόλις λίγες ώρες αργότερα, αρκετές απρόσωπες οντότητες, σαν τους Άντρες με τα Μαύρα, έφτασαν στο διαμέρισμά της. Λίγες στιγμές αφότου τους είδε, η Ann λιποθύμησε και δεν ξέρει τι συνέβη μετά. Όταν ξύπνησε, δεν υπήρχαν οι Άντρες με τα Μαύρα τριγύρω και φαινόταν αλώβητη. Ωστόσο, σύντομα παρουσίασε προβλήματα υγείας και διαγνώστηκε με καρκίνο.

Jim Keith

Ο θάνατος του εξερευνητή και συγγραφέα Jim Keith θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς συμπτώσεων, αλλά φαινόταν μάλλον απίθανο. Η πρώτη δραστηριότητα του Keith ήταν να μελετήσει το έργο του Danny Casolaro (ένας ερευνητής δημοσιογράφος του οποίου ο θάνατος ήταν επίσης ύποπτος). Στο βιβλίο του, ο Jim Keith υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί του Casolaro για την ύπαρξη της ομάδας Octopus ήταν πραγματικοί. Αυτή η σκιώδης ομάδα φέρεται να ελέγχει πολλά παγκόσμια γεγονότα.

Ο Keith, βασισμένος στις σημειώσεις του Casolaro, είπε ότι ορισμένες κυβερνητικές δυνάμεις κάνουν πειράματα σε Αμερικανούς, σέρνοντάς τους στην υπόγεια βάση Dulce στο Νέο Μεξικό με το πρόσχημα ότι απήχθησαν από εξωγήινους και τους βάζουν νέα ναρκωτικά. Το 2004, ο Keith πήγε σε φεστιβάλ και έπεσε από τη σκηνή, σπάζοντας την κνήμη του και χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Επέζησε με ασφάλεια από την επέμβαση, αλλά πέθανε λίγο μετά από αυτήν, χωρίς να ανακτήσει ποτέ τις αισθήσεις του. Η επίσημη αιτία θανάτου του είναι ένας θρόμβος αίματος στον πνεύμονά του (!)εύκολος στόχος για του κλείσουν στο στόμα στο νοσοκομείο .

James Forrestal
Τη νύχτα της 22ας Μαΐου 1949, ο James Forrestal, ο πρώτος Υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών που συνταξιοδοτήθηκε λίγους μήνες πριν από αυτή την ημερομηνία, πήδηξε από τον 13ο όροφο του Ναυτικού Νοσοκομείου Bethesda στο Μέριλαντ. Τη στιγμή του θανάτου του, νοσηλευόταν για κατάθλιψη σε αυτό το ίδρυμα, αλλά για ορισμένους, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς του, ο θάνατός του απείχε πολύ από την αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή των γεγονότων, εθεάθη για τελευταία φορά να ελέγχεται από έναν φύλακα στη 1:45 π.μ. στο δωμάτιό του. Στη συνέχεια, λέγεται ότι ο Forrestal έφυγε αμέσως από το δωμάτιο και πήρε το δρόμο για την κουζίνα, όπου έδεσε ένα σχοινί από ρόμπα σε ένα κοντινό καλοριφέρ και το άλλο άκρο γύρω από το λαιμό του. Μετά πήδηξε από το παράθυρο. Το σκοινί έσπασε και έπεσε και πέθανε. Ωστόσο, κάτι τράβηξε τα βλέμματα όσων διάβασαν αυτή την επίσημη έκδοση.

Πρώτον, το σχοινί γύρω από το λαιμό του δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στο παράθυρο . Επιπλέον, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι το σχοινί είχε έρθει ποτέ σε επαφή με το καλοριφέρ. Ακόμη πιο ύποπτος ήταν ο φρουρός που βρίσκονταν στην υπηρεσία εκείνο το βράδυ. Δεν ήταν στις εγκαταστάσεις πριν αλλά ως αντικατάσταση της τελευταίας στιγμής. Κατέθεσε - ως το τελευταίο άτομο που τον είδε ζωντανό και μετά εξαφανίστηκε, κανείς δεν ξέρει πού.

Το πιο ανησυχητικό στοιχείο, ωστόσο, ήταν οι γρατσουνιές που βρέθηκαν στο περβάζι από το οποίο λέγεται ότι ο Forrestal πήδηξε οικειοθελώς. Αυτό υποδηλώνει ότι είχε πεταχτεί με τη βία έξω από ένα παράθυρο και στη συνέχεια προσπάθησε μανιωδώς να αγκιστρωθεί στην προεξοχή με τα δάχτυλά του πριν τελικά πέσει. Όσον αφορά τη σύνδεση των UFO, ορισμένοι υποστήριξαν ότι, ως Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, ο Forrestal γνώριζε πολλά για τα περιστατικά UFO και μπορεί να ήταν δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι συγκαλύφθηκαν ή ίσως ακόμη και να ήθελε να τα δημοσιοποιήσει. Παρεμπιπτόντως, στην ΕΣΣΔ, πίστευαν ότι ο Forrestal είχε τρελαθεί, ανίκανος να αντέξει την πολιτική υστερία λόγω της υποτιθέμενης απειλής της "σοβιετικής" εισβολής στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ως εκ τούτου πήδηξε από το παράθυρο.

Morris K. Jessup
Ένας από τους πρώτους Αμερικανούς ερευνητές UFO ήταν ο Morris K. Jessup, συγγραφέας του βιβλίου του 1955 The Case for UFO. Ο Jessup δεν ήξερε ότι η κυκλοφορία αυτού του βιβλίου θα πυροδοτούσε μια σειρά γεγονότων που θα οδηγούσαν στον τραγικό θάνατό του. Πρώτα, ο Jessup άρχισε να λαμβάνει γράμματα από έναν μυστηριώδη τύπο ονόματι Καρλ Άλεν, ο οποίος ισχυρίστηκε επίσης ότι συμμετείχε στο θρυλικό πείραμα της Φιλαδέλφειας. Αυτή η αλληλογραφία τράβηξε στην προσοχή του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, το οποίο ρώτησε εκτενώς τον Jessup σχετικά με αυτό και την έρευνά του για τα UFO γενικότερα.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Jessup άρχισε να δέχεται περίεργα τηλεφωνήματα. Αυτό τον έκανε να είναι πολύ πιο προσεκτικός στην έρευνά του. Στη συνέχεια, στις 19 Απριλίου, κανόνισε να συναντηθεί με έναν Γιατρό. Αλλά ο Jessup δεν εμφανίστηκε ποτέ σε εκείνη τη συνάντηση. Την επόμενη μέρα, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, με έναν σωλήνα να βγαίνει από το παράθυρο προς την εξάτμιση. Κάποιοι πιστεύουν ότι η αυτοκτονία ήταν στην πραγματικότητα δολοφονία. Ίσως ένας λόγος για υποψίες ήταν οι μουσκεμένες πετσέτες στο σημείο. Όχι μόνο δεν ανήκαν στον Jessup, αλλά δεν υπήρχε και πηγή νερού κοντά για να τα μουλιάσουν.

Phil Schneider - (Φιλ Σνάιντερ )
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Phil Schneider ξεκίνησε μια σειρά από δημόσιες διαλέξεις στις οποίες ισχυρίστηκε ότι είχε εργαστεί για την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε διάφορες υπόγειες εγκαταστάσεις. Και ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της εργασίας που είδε μια πραγματική μάχη μεταξύ υπόγειων εξωγήινων και υπαλλήλων μιας στρατιωτικής υπόγειας βάσης κοντά στο Dulce στο Νέο Μεξικό. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης από ένα όπλο εξωγήινων,και του προκάλεσαν ουλές τις οποίες έδειξε δημόσια σε πολλές περιπτώσεις.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πολλοί έχουν γελοιοποιήσει τους ισχυρισμούς του Schneider, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και ορισμένων στην κοινότητα των UFO. Άλλοι, όμως, πίστευαν απόλυτα αυτά που έλεγε. Τα βίντεο με τις εμφανίσεις του εξακολουθούν να προσελκύουν μεγάλη προσοχή στο Διαδίκτυο. Ο Σνάιντερ αυτοκτόνησε επίσημα στις 17 Ιανουαρίου 1996. Το σώμα του βρέθηκε με ένα κομμάτι εύκαμπτου σύρματος τυλιγμένο πολλές φορές γύρω από το λαιμό του, ως σαφής ένδειξη αυτοκτονίας. Αλλά πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μελών της οικογένειάς του, απέρριψαν τους ισχυρισμούς αυτοκτονίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications