Ο διευθυντής του CDC αναγνώρισε καθυστερημένα ότι τα εμβόλια Covid δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση (Βίντεο)

Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky πήγε στο CNN και παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση του πιθανού SARS-CoV-2.

Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky αναγνώρισε δημόσια σε συνέντευξή του στο CNN ότι τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 δεν είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη της μετάδοσης του ύποπτου ιού.

Σε ένα τμήμα του CNN με τον Wolf Blitzer, ο Walensky είπε ότι ενώ τα εμβόλια λειτουργούν πολύ καλά για την προστασία από σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αυτό που δεν μπορούν πλέον να κάνουν είναι να σταματήσουν τη μετάδοση.

«Τα εμβόλια μας λειτουργούν εξαιρετικά καλά. Συνεχίζουν να τα πάνε καλά για τη Delta όσον αφορά τη σοβαρή ασθένεια και τον θάνατο», είπε ο Walensky.

Ωστόσο, η ακόλουθη δήλωση είναι πιο αξιοσημείωτη, καθώς είναι μια από τις μοναδικές φορές που το CDC έχει αναγνωρίσει ότι τα εμβόλια δεν είναι ικανά να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού.

» …αυτό που δεν μπορούν πλέον να κάνουν είναι να αποτρέψουν τη μετάδοση. Έτσι, αν πάτε σπίτι με κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί, κάποιον που δεν μπορεί να εμβολιαστεί... Σας προτείνω να φοράτε μάσκα σε εσωτερικούς χώρους», είπε ο Walensky.

Δείτε την παρακάτω δήλωση:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ......ΚΙΑΥΤΗ Ε Β Ρ Α Ι Α!!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications