Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò υποστηρίζει τους Καναδούς φορτηγατζήδες να νικήσουν την «κολασμένη» Μεγάλη Επαναφορά

Το παγκόσμιο πραξικόπημα που σε αυτά τα δύο χρόνια ψυχοπανδημικής φάρσας, έχει πραγματοποιήσει η παγκοσμιοποιητική ελίτ εμφανίζεται πιο ξεκάθαρα να μην περιοριστούμε στο να αναλογιστούμε τι έχει συμβεί σε μεμονωμένα έθνη αλλά να διευρύνουμε το βλέμμα μας σε αυτό που συνέβη παντού.

Η διαμαρτυρία σας, αγαπητοί φίλοι Καναδοί φορτηγατζήδες, προσχωρεί σε μια παγκόσμια χορωδία που θέλει να αντιταχθεί στην εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στα ερείπια των εθνικών κρατών, μέσω της Μεγάλης Επαναφοράς που επιθυμούν μεσώ Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη με το όνομα της Ατζέντας 2030. Και γνωρίζουμε ότι πολλοί αρχηγοί κυβερνήσεων έχουν συμμετάσχει στη Σχολή Νέων Ηγετών του Klaus Schwab, τους λεγόμενους Παγκόσμιους Ηγέτες για το αύριο, ξεκινώντας από τους Justin Trudeau και Emmanuel Macron, Jacinta Ardern και Boris Johnson, και πριν από την Angela Merkel, τον Nicolas Sarkozy και ο Τόνι Μπλερ κτλ.

Φαίνεται ότι ο Καναδάς είναι - μαζί με την Αυστραλία, την Ιταλία, την Αυστρία και τη Γαλλία - ένα από τα έθνη που έχουν διεισδύσει περισσότερο οι παγκοσμιοποιητές. Και σε αυτό το κολασμένο εγχείρημα δεν πρέπει να αναλογιστούμε μόνο τη φάρσα της ψυχοπανδημίας, αλλά και την επίθεση στις παραδόσεις και τη χριστιανική ταυτότητα, πιο συγκεκριμένα την καθολική ταυτότητα, αυτών των χωρών.

Αγαπητοί οδηγοί φορτηγών, αντιμετωπίζετε μεγάλες δυσκολίες, όχι μόνο για να παρατήσετε τη δουλειά σας για επίδειξη, αλλά και για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τις μεγάλες κρύες νύχτες και τις απόπειρες έξωσης που αντιμετωπίζετε. Αλλά μαζί με αυτές τις δυσκολίες έχετε βιώσει και την εγγύτητα πολλών συμπολιτών σας, που όπως εσείς έχουν καταλάβει την απειλή που έρχεται και θέλουν να σας στηρίξουν διαμαρτυρία κατά του καθεστώτος. Επιτρέψτε μου επίσης να εκφράσω την υποστήριξή μου και την πνευματική μου εγγύτητα, στην οποία προσεύχομαι η εκδήλωσή σας να στεφθεί με επιτυχία και να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες.

Αυτές τις μέρες βλέπουμε τις μάσκες τυράννων να πέφτουν από όλο τον κόσμο και δυστυχώς βλέπουμε επίσης τόσο κομφορμισμό, τόσο φόβο, τόση δειλία στους ανθρώπους που μέχρι χθες θεωρούσαμε φίλους, ακόμα και συγγενείς μας. Ωστόσο, ακριβώς λόγω αυτής της ακραίας κατάστασης, ανακαλύπτουμε με έκπληξη χειρονομίες ανθρωπιάς που γίνονται από αγνώστους, σημάδια αλληλεγγύης και αδελφοσύνης από την πλευρά αυτών που νιώθουν κοντά μας στην κοινή μάχη. Ανακαλύψαμε τόση γενναιοδωρία και τόση επιθυμία να αποτινάξουμε τον εαυτό μας από αυτή τη ζαλάδα. Ανακαλύπτουμε ότι δεν είμαστε πλέον διατεθειμένοι να υποστούμε παθητικά την καταστροφή του κόσμου μας που επιβάλλεται από αδίστακτους εγκληματίες, διψασμένων για εξουσία και χρήμα.

Σε αυτή την ανελέητη επίθεση στον παραδοσιακό κόσμο, δεν επηρεάστηκε μόνο ο τρόπος ζωής και η ταυτότητά τους, αλλά και τα υπάρχοντά τους, οι δραστηριότητές τους και η εργασία τους. Αυτή είναι η Μεγάλη Επαναφορά, αυτό είναι το μέλλον που υπόσχονται συνθήματα όπως το Build Back Better, αυτό είναι το μέλλον δισεκατομμυρίων ανθρώπων που ελέγχονται σε κάθε τους κίνηση, σε κάθε συναλλαγή, σε κάθε αγορά, σε κάθε γραφειοκρατική πρακτική, σε κάθε δραστηριότητα. Αυτόματα χωρίς ψυχή ή θέληση, στερημένοι ταυτότητας, μειώνονται στο να έχουν ένα καθολικό εισόδημα που τους επιτρέπει να επιβιώνουν, να αγοράζουν μόνο ό,τι άλλοι έχουν ήδη αποφασίσει να πουλήσουν, μεταμορφωμένοι από έναν γενετικό ορό σε χρόνιους ασθενείς.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι πλέον δυνατό να παρευρεθείτε παθητικά: είναι απαραίτητο να πάρετε θέση, να αγωνιστείτε για την ελευθερία, να απαιτήσετε σεβασμό στις φυσικές ελευθερίες. Αλλά ακόμη περισσότερο, αγαπητοί Καναδοί αδερφοί, είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι αυτή η δυστοπία χρησιμεύει στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και στην πλήρη διαγραφή κάθε ίχνους την ιστορίας και τις παραδόσεις των λαών.

Δείξτε για τα δικαιώματά σας, Καναδοί φίλοι: αλλά αφήστε αυτά τα δικαιώματα να μην περιορίζονται σε μια απλή απαίτηση για ελευθερία εισόδου στα σούπερ μάρκετ ή μη εμβολιασμού: ας είναι επίσης μια περήφανη και θαρραλέα αξίωση για το ιερό δικαίωμά σας να είστε ελεύθεροι άνδρες. Αλλά η επίδειξή σας πρέπει να είναι αληθινής ελευθερίας, υπενθυμίζοντάς σας ότι είναι η Αλήθεια, δηλαδή ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, η μόνη που μπορεί να σας εγγυηθεί την ελευθερία: η αλήθεια θα σας κάνει ελεύθερους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications