Πλήρως εμβολιασμενος! 49χρονος γερουασιαστής έπαθε εγκεφαλικό

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Ben Ray Luján του Νέου Μεξικού υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε το γραφείο του την Τρίτη σε μια ανακοίνωση που προκάλεσε σοκ στη Γερουσία 50-50.

Ο 49χρονος Δημοκρατικός έλεγξε τον εαυτό του σε νοσοκομείο στη Σάντα Φε την Πέμπτη, αφού άρχισε να νιώθει ζάλη και κόπωση, σύμφωνα με τον αρχηγό του επιτελείου του.

Ο αρχηγός του προσωπικού του, Carlos Sanchez, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση την Τρίτη:

«Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο γερουσιαστής Luján άρχισε να αισθάνεται ζάλη και κόπωση. Οδήγησε προς προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο Christus St. Vincent στη Σάντα Φε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο UNM στο Αλμπουκέρκη για περαιτέρω εξετάσεις. Ο γερουσιαστής Lujan βρέθηκε να έχει υποστεί εγκεφαλικό στην παρεγκεφαλίδα, επηρεάζοντας την ισορροπία του. Ως μέρος του σχεδίου θεραπείας του, στη συνέχεια υποβλήθηκε σε αποσυμπιεστική χειρουργική επέμβαση για να ανακουφίσει το πρήξιμο.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο UNM, αναπαύεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Τα γραφεία του Γερουσιαστή παραμένουν ανοιχτά και θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες σε όλους τους Νεομεξικανούς χωρίς καμία διακοπή.

Ο Γερουσιαστής και η οικογένειά του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους υπέροχους γιατρούς και το προσωπικό τόσο του Νοσοκομείου UNM όσο και του Περιφερειακού Νοσοκομείου Christus St. Vincent για την εξαιρετική τους φροντίδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο γερουσιαστής Lujan ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά για τον λαό του Νέου Μεξικού. Αυτή τη στιγμή, αυτός και η οικογένειά του θα εκτιμούσαν την ιδιωτικότητά τους και θα ζητούσαν τις συνεχείς προσευχές και ευχές να βελτιωθεί η υγεία του».

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/02/enas-foul-emboliasmenos-49xronos-gerousiastis-nosileuetai-meta-apo-egkefaliko.html


300x300
700
“” «» tw-align-center
https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg

 

 

εδώ https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg


nafainetai synexeia

Διαβάστε περισσότερα

 

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications