23χρονη Αργεντινή tiktoker, πέθανε από καρδιακή ανακοπή

Η Αργεντινή tiktoker, Valeria Silvestre, πέθανε σε ηλικία 23 ετών όταν ταξίδευε σε λεωφορείο με τις φίλες της. Έκαναν διακοπές στη Βραζιλία, από όπου η Valeria Silvestre είχε δημοσιεύσει μερικά βίντεο και φωτογραφίες.

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους followers του. Η ξαδέρφη της Milena García ανέφερε το τραγικό συμβάν στο TikTok. Οι ακόλουθοι δεν πίστεψαν την είδηση στην αρχή, ακόμη και αρκετοί χρήστες σχολίασαν όσα συνέβησαν στο "κοινωνικό" δίκτυο (εκφυλισμού).

Ωστόσο, η ξαδέρφη εξήγησε ότι την πήρε ο ύπνος στο λεωφορείο. Όταν προσπάθησαν να την ξυπνήσουν, η νεαρή είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. «Πιστεύεις ότι εγώ ή η οικογένειά μου θα μπορούσαμε να τα βάλουμε με αυτό;» είπε για την αντίδραση των followers του tiktoker.

«Αρχίζουν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ καλούν ασθενοφόρο. Την πήγαν σε νοσοκομείο και εκεί μας είπαν ότι έφυγε. Είχε ανακοπή καρδιάς και μας άφησε», είπε η ξάδερφη της για να εξηγήσει τι συνέβη.

Η Valeria Silvestre είχε περισσότερους από 400.000 ακόλουθους στο κοινωνικό δίκτυο TikTok. Στην πλατφόρμα, έγινε δημοφιλής για το περιεχόμενό του στη λογοτεχνία, τον ζωδιακό κύκλο και την αστρολογία.

Αν και δεν αναφέρεται αν είχε μπολιαστεί κάποιοι υποψιάζονται γιατί έπαθε ανακοπή στα 23 της .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications