Στην εστιαση ζητάνε κυβερνητική στήριξη και όχι ΑΡΣΗ των σταλινικών μέτρων που όλοι ονομάζουν χουντομέτρα

«Η αναστολή των συμβάσεων εργασίας για τον Ιανουάριο του 2022 στις επιχειρήσεις που επιβλήθηκε απαγόρευση μουσικής και για εκείνες στις οποίες περιορίστηκε η λειτουργία έως τα μεσάνυχτα ήταν μια αναγκαία απόφαση που απαλύνει τις συνέπειες του άτυπου lockdown», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων.

Ωστόσο, συνεχίζει η ΠΟΕΣΕ, οι επιχειρήσεις εστίασης που θίγονται από την εξάπλωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας και τις μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων ξεπέρασαν κατά πολύ τις επιχειρήσεις με μουσική. Η κίνηση στην αγορά έχει μειωθεί δραματικά κι όσο αυξάνονται τα κρούσματα τόσο περισσότεροι πολίτες μειώνουν ή αποφεύγουν εντελώς τις εξόδους.

Η προοπτική αύξησης των κρουσμάτων για τις επόμενες τουλάχιστον ημέρες θα οδηγήσει σε αδιέξοδο δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες που είχαν προετοιμαστεί για την αυξημένη κίνηση των εορτών.

Η ομοσπονδία τονίζει:

«Στο πλαίσιο των έκτακτων συνθηκών, με τις επιχειρήσεις της εστίασης να αναγκάζονται να καταστρέψουν παραγγελίες μεγάλης αξίας, καλούμε την πολιτική ηγεσία να επεκτείνει την Κοινή Υπουργική Απόφαση. Ζητούμε συγκεκριμένα να διευρυνθούν οι ΚΑΔ για τους οποίους ισχύει η αναστολή των συμβάσεων εργασίας που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, ώστε να συμπεριλάβουν όλες τις επιχειρήσεις της εστίασης που θίγονται από την καθίζηση της κίνησης. Η διεύρυνση των ΚΑΔ θα αποτρέψει την χρεοκοπία χιλιάδων επιχειρήσεων εστίασης που θα εκτίνασσε την ανεργία, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία».

----

Στο μεταξύ όλοι αυτοί που τα αποκαλούν χουντομέτρα μπορούν να μας εξηγήσουν πότε ακριβώς η λεγόμενη χούντα έκανε τέτοια ? άλλοι λενε για ναζιστές ενώ στην σοβιετική ένωση είχαν το σύστημα «διαβατηρίων εσωτερικού», εκτός απο διαστρεβλωτές των πάντων λοιπόν έχεις την αίσθηση ότι πάνω απο τους μίσους στην Ελλαδα μαζί και αυτοί που εμφανίζονται ως πατριώτες και κατα του "συστήματος " στο ίντερνετ είτε πάσχουν απο έλλειψη λογικής, είτε ειναι δούρειοι ίπποι, είτε ειναι σημιτικής ράτσας καθώς μονο τέτοιες φυλές είχαν πρόβλημα και με την "κάκια χούντα" και με τους "κακούς εθνοσοσιαλιστές τύπου αρχαίοι Σπαρτιάτες " που το έκαναν εκ του πονηρού "ναζι" για λογούς υποσυνείδητης πλυσης εγκεφάλου ...Και βγαίνει ο καθε στόκος νεοέλληνας και λέει οτι είχε πρόβλημα ο πάππους του πχ με την κάκια χούντα το οτι ο πάππους του ηταν πρακτορας των ελληνόφωνων συμμοριτών δηλαδή αριστερό-κομμουνιστης το κάνει γάργαρα επειδή ηταν ο πάππους του! ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications