Ολλανδία: Έτσι επιχειρούν να καταστείλουν τις διαδηλώσεις κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών

Σοκάρουν οι εικόνες από την Ολλανδία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας να διαλύσει μια διαδήλωση κατά των μέτρων COVID που επέβαλλε η κυβέρνηση της χώρας.

Αστυνομικός σκύλος έχει αρπάξει το χέρι διαδηλωτή με τα δόντια του και το δαγκώνει με μανία. Μάλιστα, δεν το αφήνει παρά την προσπάθεια του αστυνομικού να απομακρύνει τον σκύλο.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν αρκετές χιλιάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Άμστερνταμ για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων του lockdown για τον COVID-19, αλλά και κατά των εμβολιασμών.

Η δήμαρχος του Άμστερνταμ εξέδωσε μια έκτακτη διάταξη, δίνοντας την εντολή στην αστυνομία να αποκαταστήσει την τάξη στην κεντρική Πλατεία του Μουσείου, μετά την παραβίαση από τους διαδηλωτές μίας απαγόρευσης των δημοσίων συγκεντρώσεων, κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύματος εξάπλωσης των μολύνσεων από τον COVID-19.

Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ αγνόησαν μία εντολή να μην πραγματοποιήσουν πορεία και κινήθηκαν κατά μήκος ενός κεντρικού δρόμου, παίζοντας μουσική και κρατώντας κίτρινες ομπρέλες, εκδηλώνοντας την αντίθεσή τους, στα μέτρα της κυβέρνησης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications