«Με ξυλοφόρτωσε live στο Facebook»-Η κατάθεση από το θύμα της ομηρίας - αυτά γίνονται όταν πάνε με αγρίμια

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές της γυναίκας που έπεσε θύμα ομηρίας από τον 34χρονο σύντροφο της στον Άγιο Παντελεήμονα, με τον Αιγύπτιο δράστη να απειλούσε μάλιστα ότι θα ανατίναζε την πολυκατοικία όπου διέμενε, με φιάλη υγραερίου.

Όπως αναφέρει ο άνδρας την ξυλοφόρτωσε, την απήγαγε και την κρατούσε όμηρο και μάλιστα όλα αυτά τα μοιράζονταν σε ζωντανή μετάδοση με τους φίλους του στο facebook.

Επίσης καταγγέλλει πως ο δράστης κρατούσε μια φιάλη υγραερίου, άνοιξε την στρόφιγγα και με έναν αναπτήρα στα χέρια φώναζε «Δεν βγαίνω με τίποτα έξω, θα πεθάνουμε όλοι μαζί».

Αναλυτικά η σοκαριστική της κατάθεση:

«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε.

Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες «Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο.

Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε τη φιάλη υγραερίου, άνοιξε τη στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ.

Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ό,τι θέλει και να μην τους νοιάζει. "Δεν βγαίνω με τίποτα έξω", έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications