EKTOΣ ελέγχου ο Θ.Βασιλακόπουλος: Να αυξηθεί κι άλλο το πρόστιμο των 100€ στους συνταξιούχους ανεμβολίαστους!

Ξέφυγε για ακόμη μια φορά ο γνωστός για τις ακραίες του απόψεις πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αναφορικά με τους ανεμβολίαστους.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ζητά να αυξηθεί το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών κυρίως συνταξιούχοι που με δυσκολία τα βγάζουν πέρα, ενώ σε κάποιο σημείο έχασε κάπως τον έλεγχο του λέγοντας πως είναι δυνατόν οι 7.000 μη εμβολιασμένοι νοσηλευτές να ζουν χωρίς τα 1.200 ευρώ και γιατί επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο!

Αρχικά αναφέρθηκε στα χάπια (Merc. Pfizer) λέγοντας πως μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και δεν γνωρίσουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειές τους, αλλά τα εμβόλια είναι ασφαλή!

«Τα χάπια δεν πρέπει να τα βλέπουμε σαν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας σε σχέση με το εμβόλιο. Τα χάπι μπλοκάρει τον πολλαπλασιασμό του ιού κάνοντας του μεταλλάξεις. Είναι μεταλλαξιογόνο το χάπι να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

Είναι πολύ ισχυρό όπλο εκεί που ο εμβολιασμός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Δεν πρέπει να σκεφτούν οι συμπολίτες μας, γιατί να εμβολιαστώ ας περιμένω να πάρω το χάπι αν αρρωστήσω. Είναι τελείως λάθος αυτή η άποψη γιατί το χάπι δεν είναι δοκιμασμένο και δεν γνωρίσουμε τι παρενέργειες θα έχει και οι μακροπρόθεσμες συνέπειες»!

Ο Θ.Βασιλακόπυολος συνέκρινε τις δοκιμές των εμβολίων με αυτές των χαπιών (20.000 άτομα έναντι 1.400 για το χάπι) λέγοντας πως τα εμβόλια είναι ασφαλή.

Φυσικά δήλωσε πως πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι και από εκεί και πέρα εάν σε κάποιους το εμβόλιο δεν δουλέψει τότε να πάρουν το χάπι. Αλλά πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι.

Και επειδή ένα εμβόλιο μας κοστίζει στις τρεις δόσεις 45 ευρώ και μια θεραπεία με χάπι (Merc ή Pfizer) 600 ευρώ πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι γιατί είναι πιο οικονομικό, είπε ακόμη για να προσθέσει:

«Δεν πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να κάνουμε και κάτι ακόμη. Πρέπει να εμβολιαστούμε οι ανεμβολίαστοι. Γιατί τους σκληρούς δείκτες δεν τους δημιουργούν οι εμβολιασμένοι. Τους δημιουργούν οι ανεμβολίαστοι.»Στη συνέχεια και αναφερόμενος στους 300.000 ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών είπε ξεκινώντας από το γνωστό παράδειγμα του κράνους της μηχανής που χρησιμοποιεί κατά κόρον. :

«Το πολύ σωστό μετρό της χρήσης κράνους και το διοικητικό πρόστιμο που αυτό επιφέρει είναι πολύ πιο σκληρό από το διοικητικό πρόστιμο που επιφέρει ο μη εμβολιασμός ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος κοινωνικά από τη μη χρήση κράνους. Και επειδή πολλοί Έλληνες φαίνεται να έχουν πολύ «λίπος» πολλοί θα σκεφτούν δεν πειράζει ας πληρώνω ένα 100ρικο και θα συνεχίσω να έχω την ξεροκεφαλιά μου.

Είναι το ίδιο ακριβώς με το οποίο έχω απορία: Είναι κάποιος υγειονομικός Αυτό ο ενοποιούς ζει αντικειμενικά με λίγα λεφτά: Παίρνει 1.100 με 1.200 ευρώ. Αυτές είναι οι αμοιβές των νοσηλευτών. Για να δουλεύω σαν νοσηλευτής για 1.200 ευρώ σημαίνει ότι τα έχω ανάγκη.

Υπάρχουν 7.000 υγειονόμοι που παραμένουν χωρίς εμβόλιο και μπορούν και αντέχουν και δεν εισπράττουν τα 1.200 ευρώ το μήνα. Και πως ζουν; Είναι πολύ μεγάλη απορία μου. Ειλικρινώς.»
«Άρα τι λέτε να αυξηθεί το πρόστιμο» ρωτήθηκε;
«Προφανώς πρέπει να αυξηθεί το πρόστιμο ώστε να ποριστεί ο κόσμος άνω των 60 να εμβολιαστεί».

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Βασιλείου.( Η αδιαμφισβήτητη επιστήμη δείχνει ότι το εμβόλιο κατά του COVID 19 δεν είναι ασφαλές και δεν είναι αποτελεσματικό στον περιορισμό της μετάδοσης ή της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, παθογόνα του κορωνοϊού.

Η «ασφαλής και αποτελεσματική» ψευδής προπαγάνδα, που γίνεται από δημόσιους αξιωματούχους που τώρα συνεχίζουν να προωθούν αυτό το εμβόλιο, είναι μια σαφής παράβαση καθήκοντος. Ένας κάτοχος δημόσιου αξιώματος υπόκειται και γνωρίζει το καθήκον να αποτρέψει τον θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό που προκύπτει μόνο λόγω των λειτουργιών του δημόσιου αξιώματος.)...
...Τουλάχιστον 1000 μελέτες έχουν δημοσιευθεί σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την επικινδυνότητα των εμβολίων , λέει το σχετικό δημοσίευμα
Έχετε ενημερωθεί;
Έχετε απαντήσει τουλάχιστον σε ένα ή δύο από αυτά με το επιχείρημα σας ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ;
Οι απόψεις σας ως μέλους επιτροπής είναι για τηλεπαρουσιασεις ευτελειας η για επικοδομητικη ανταλλαγή μελετών και στοιχείων με την επιστημονική κοινότητα;;;

Ανώνυμοςείπε...

Η αιχμή της κορυφής του παγόβουνου
Σαν ζήτημα όχι σαν κάποιο άνθρωπο
Ο λαϊκισμός που καταντάει εμμονή
Όπου πάνω του βυθίζονται καράβια λογικής
Σε κρίσιμες εποχές
Όπου η επιστήμη κτυπιεται από το κράνος
Τι κρύβει πια αυτό το κράνος;
Ή πόσα δείχνει;
Το αλαλούμ της πολιτικής ασυνεννοησίας άλωσε την επιστήμη



Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications