Εξοργισμένοι οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού: «Oι επώνυμοι καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός για λίγη δημοσιότητα»

«Βγαίνουν με θεατρινισμούς τηλεοπτικούς, και εντυπωσιακά tweets»

Έναν αβάσταχτο πόνο βιώνουν οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού αλλά και οι πολύ στενοί του φίλοι, καθώς κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής του 45χρονου έπειτα από το μοιραίο δυστύχημα που είχε με την ολοκαίνουργια Ferrari του.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στον τόπο κατοικίας του στη Μύκονο. Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του Ελένη Ξυδάκη, η οποία σπάραξε καθώς συνειδητοποιούσε ότι έφτασε η στιγμή που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει μία για πάντα το μονάκριβο γιο της.

Σοκαρίστικες ήταν οι περιγραφές του πολύ κοντινού του φίλου, ο οποίος απεγκλώβισε από το φλεγόμενο αυτοκίνητο τη σύζυγό του Αθηνά Kοντοπανου αλλά και τον ίδιο.

Ωστόσο πριν λίγες ημέρες ο Σταν είχε αποκάλυψει πώς εκείνος απεγκλώβισε τη σύζυγο του 45χρονου, γεγονός το οποίο διαψεύδουν οι φίλοι του οι οποίοι μιλώντας σήμερα στην κάμερα του Live news δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι: «Αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς τηλεοπτικούς, με εντυπωσιακά tweets και καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός για λίγη δημοσιότητα αφελή, επιπόλαια θέλω να τους καλέσω να προστατευτούν την τελευταία στιγμή πριν αντιμετωπίσουν την κοινωνική χλεύη και την νομική οργή της οικογένειας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications