Ο Uri Geller προειδοποιεί τη NASA να προετοιμαστεί για την επικείμενη εισβολή εξωγήινων

Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα αυτά τα δύο ταραχώδη χρόνια, τότε ετοιμαστείτε για αυτό που θα ακολουθήσει. Ο Ισραηλινο-Βρετανός μέντιουμ Uri Geller προειδοποίησε τη NASA να προετοιμαστεί για μια επικείμενη εισβολή εξωγήινων. Ο Γκέλερ λέει ότι η «άφιξη» θα συμβεί οποιαδήποτε στιγμή αφού οι επιστήμονες ανακαλύψουν μια τεράστια πηγή ενέργειας 4.000 έτη φωτός μακριά.

Ο Geller είπε στους οπαδούς του ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η ανακάλυψη σχετίζεται με εξωγήινη νοημοσύνη. Και ο 75χρονος μέντιουμ προέτρεψε τους ειδικούς στην Ουάσιγκτον, και την ανθρωπότητα, να περιμένουν το απροσδόκητο.

«Μια ομάδα χαρτογράφησης ραδιοκυμάτων στο σύμπαν ανακάλυψε κάτι ασυνήθιστο που απελευθερώνει μια γιγάντια έκρηξη ενέργειας τρεις φορές την ώρα και δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουν δει οι αστρονόμοι πριν », ανακοίνωσε ο Geller στο Instagram . «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό συνδέεται με μια εξωγήινη νοημοσύνη πολύ υψηλότερη από τη δική μας. Ξεκινήστε να αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματά τους! Μας προετοιμάζουν για μια μαζική προσγείωση σύντομα!».

Οι επιστήμονες είπαν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο με το νέο διαστημικό φαινόμενο . Στην αρχή νόμιζαν ότι μπορεί να ήταν ένα αστέρι νετρονίων ή ένας λευκός νάνος (πυρήνες αστεριών που έχουν καταρρεύσει) με ένα εξαιρετικά ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Η αστροφυσικός Δρ Natasha Hurley-Walker, από το Πανεπιστήμιο Curtin στην Αυστραλία, είπε ότι αυτό το αντικείμενο εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε για μερικές ώρες κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεων.

«Ήταν εντελώς απροσδόκητο », είπε ο Δρ Χάρλεϊ-Γουόκερ. «Ήταν λίγο ανατριχιαστικό για έναν αστρονόμο γιατί δεν υπάρχει τίποτα γνωστό στον ουρανό που να το κάνει αυτό. Και είναι πολύ κοντά μας, περίπου 4.000 έτη φωτός μακριά. Είναι στη γαλαξιακή μας αυλή».

Όπως μπορούμε να δούμε, όλο και περισσότεροι επιστήμονες προειδοποιούν για την πιθανότητα μιας εξωγήινης εισβολής ανά πάσα στιγμή, καποιοι ελπιζουν ότι το σενάριο δεν θα συμβεί το 2022, εκπληρώνοντας έτσι την πρόβλεψη της χριστουγεννιάτικης διαφήμισης των McDonald's ή τις προφητείες της Baba Vanga.

Κάτι που ουδείς γνωρίζει: Όταν μιλάνε αυτοί για "κακούς εξωγήινους" εννοούν αυτούς και όχι τους "συγγενείς" τους :

Αν ειναι αυτοί τύπου "θεά Αθηνά" τοτε κάλος να κάνουν εισβολή ώστε να μπει ένα τέλος στην κυριαρχία των ερπετών και των φυλών τους και να αρχίσουν όλα από την αρχή οι άλλοι μη ανθρωπινής μορφής εξωγήινοι (ερπετά) ήδη έχουν κάνει εισβολή αλλα οχι έτσι όπως νομιζουν οι περισσότεροι ...2500 χιλιάδες χρόνια περασαν απο την εισβολή και κυριαρχία των ερπετών και των φύλων τους φτάνει, ούτως η άλλως έχουν εκφυλίσει τα πάντα οι δε απόγονοι των άνωθεν δεν έχουν καν το "γνῶθι σαὐτόν" και έχουν γίνει ένα με τα goim ...οι αφελείς και οι εκφυλισμένοι σταμάτησαν εδώ και δεκαετίες να εγκαταλείπουν την Γη και να γίνονται θεϊκό γένος και γεννιούνται ξανα και ξανα, κατάντησε φυλακή τους ο Πλανήτης Γη,πάρα το γεγονός οτι ο Πλάτων έχει αφήσει παρακαταθήκη που ουδείς ασχολείται και έχουν γίνει υλιστές όλοι και έκφυλοι , (οι ελάχιστοι που ασχολούνται λίγο δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι μύστες αλλα και σύγχρονοι που έγιναν οι "κακοί" ) το περιεργο ειναι πως οι αρχαίοι μύστες που αποκαλούν φιλοσόφους έλεγαν πως άνθρωποι ειναι ΜΟΝΟ οι πνευματικά ανώτεροι και οι άλλοι ειναι δίποδα και δεν το λέει κανένας αυτό επειδή δεν τους βολεύει, ούτε τους ειπε κάνεις "ρατσιστές" όπως έχουν εκπαιδευτεί (σαν τα ζώα) από τα ερπετά , κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά, με τον κάλο τρόπο δεν σταμάτησαν πριν 90 χρόνια καθώς ορδές συμμάχησαν με το κακό και τα ερπετά, όποτε μένει ο κακός τρόπος..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications