Το πραγματικό σπίτι από την ταινία The Conjuring είναι προς πώληση, με τα φαντάσματα να περιλαμβάνονται

Το Mott & Chace Sotheby's International Realty , που ανήκει στο ζευγάρι Benjamin , πουλά το ακίνητο για μόλις 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι βρίσκεται περίπου 40 λεπτά από τη μικρή πόλη Χάρισβιλ του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και έχει 34.000 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευασμένο από ξεπερασμένες ξύλινες σανίδες, το σπίτι μεταφέρει την αύρα μιας κατοικίας με τα δικά του φαντάσματα . Στο εσωτερικό υπάρχουν χειροποίητα κεριά, τσαμπιά με αποξηραμένα βότανα και μια ημιτελής ξύλινη σκάλα που οδηγεί σε ένα μεγάλο υπόγειο με πέτρινους τοίχους. Η αρχική κατασκευή χτίστηκε γύρω στο 1736, αλλά πρωτοεμφανίστηκε σε αρχεία το 1836.

Το σπίτι ήταν γνωστό για τα τρομακτικά γεγονότα που συνέβησαν τη δεκαετία του 1970 όταν η οικογένεια Perron με πέντε κόρες μετακόμισε σε αυτό . Έζησαν τρομακτικές συναντήσεις και σύμφωνα με τον Keith Johnson, έναν ερευνητή παραφυσικών που είδε όλα τα παραφυσικά περιστατικά, είδε μια από τις κόρες να χαστουκίζεται στο πρόσωπο από μια αόρατη οντότητα και ένα δρεπάνι να πετάει από τον τοίχο του αχυρώνα σχεδόν αποκεφαλίζοντας τη μητέρα. Οι Perrons ζήτησαν αργότερα τη βοήθεια των διάσημων ερευνητών παραφυσικών φαινομένων Ed και Lorraine Warren .

«Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι υπάρχει ένας δαίμονας εκεί μέσα », λέει ο Keith Johnson.

Το 2013 κυκλοφόρησε το "The Conjuring" (Το κάλεσμα), το οποίο γυρίστηκε στη Βόρεια Καρολίνα παρά το γεγονός ότι το πραγματικό σπίτι βρίσκεται στο Rhode Island. Το "The Conjuring" βασίζεται στην Bathsheba Sherman που έμενε σε αυτο τον σπίτι, μια μάγισσα που δολοφόνησε το μωρό της. Αλλά οι Heinzens λένε ότι δεν έχουν βρει καμία απόδειξη ότι αυτή η ιστορία είναι αληθινή. Η Bathsheba είναι μια ιστορική φιγούρα θαμμένη στο νεκροταφείο περίπου 6 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι και δεν ειναι φανταστικός χαρακτήρας, αλλά μετά από εκτεταμένη έρευνα, οι Heinzens δεν μπορούν να τη συνδέσουν με μαγεία ή φόνο.

«Η Bathsheba είναι ένα μυστήριο », δηλώνει η Cory Benjamin. «Όταν αγοράσαμε το σπίτι, σκεφτήκαμε ότι θα μάθουμε την πραγματική ιστορία».

Η Cory λέει ότι δεν έχει νιώσει ποτέ κακή παρουσία στο σπίτι. Αυτή και ο σύζυγός της πιστεύουν ότι τα φαντάσματα προέρχονται από τον πόλεμο του βασιλιά Φίλιππου, ο οποίος διεξήχθη μεταξύ ιθαγενών αμερικανικών φυλών και Άγγλων στην περιοχή από το 1675 έως το 1676. Οι Heinzens, που είναι επίσης ερευνητές παραφυσικών, αγόρασαν το σπίτι για 439.000 δολάρια από τον πρώην ιδιοκτήτη που ήταν ένας από τους πολλούς μετά τους Perrons. Ξόδεψαν 50.000 δολάρια για ανακαινίσεις. Δημιούργησαν επίσης χώρους διαμονής στον παλιό αχυρώνα, τους οποίους χρησιμοποιούν ενώ οι ερευνητές ερευνούν το σπίτι.

Πουλάνε το σπίτι λόγω των προβλημάτων υγείας, ενώ παράλληλα φροντίζουν και ένα δεύτερο σπίτι. Το μεσιτικό γραφείο έχει δηλώσει ότι η φήμη του σπιτιού ειναι καλή.

«Έχουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, όχι απλώς ένα κομμάτι της παραφυσικής ιστορίας, αλλά και ένα κομμάτι της ιστορίας του Χόλιγουντ», δήλωσε το Mott & Chace Sotheby's International Realty.

Παρά το γεγονός ότι όποιος ζήσει εκεί μπορεί να σπάσει το πέπλο μεταξύ ζωντανών και νεκρών, οι Heinzens λένε ότι το σπίτι τους είναι πολύ ωραίο «Είναι ήσυχο να κάθεσαι στην πίσω βεράντα και να έχεις ένα ωραίο βράδυ ακούγοντας τον κολπίσκο και τα ζώα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications