Ζευγάρια χωρίζουν για τον εμβολιασμό των παιδιών!

Oι «ειδικοί» «μπόλιασαν» -εκτός των άλλων- και τον διχασμό μεταξύ των οικογενειών, καθώς πλέον ζευγάρια έχουν φτάσει στο σημείο να χωρίζουν για τον εμβολιασμό των παιδιών! αυτά γίνονται όταν δεν φρόντισαν εκτός από το να κόψουν την τηλεόραση σε νοητικά κατώτερους να τους αφήνουν να πατούν like σε σελίδες συμμοριτών (όλες που βγαίνουν στην πρώτη θέση σε facebook-google ) άντε τωρα να γίνουν άνθρωποι ετσι οπως τους κατάντησαν οι συμμορίτες

Για αυτό τσιρίζουν για δημοκρατία και προωθούν παντού την μόλυνση μυαλών, αφού ορδές κανουν δεδομένα ότι λένε ακόμα και αν δεν έχουν στοιχειώδες λογική , ακόμα και σε σχόλια στο facebook οι συμμορίτες προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες..με το χαρακτηριστικό ύπουλο και υποκριτικό τρόπο, ο άλλος καθόταν και απαντούσε σε άναρχο-troll ακόμη και με ψεύτικο προφίλ νομίζοντας ότι μιλάει σε φυσιολογικό άνθρωπο και οχι σε άναρχο-συμμορίτες που σε άναρχο-σελίδες τους μεταξύ τους αλλα δημοσια βαζουν οτι πρέπει να εξαπατούν τους νοητικά κατώτερους(!) προφανώς ουδείς εχει καταλάβει οτι οι λεγόμενοι δαίμονες που ξέρουν από τον χριστιανισμό ειναι ανάμεσα τους και χαίρονται με το να προκαλούν κακό στο καθε τι και στα παντα .. Zωντανο παραδειγμα αναρχο-troll εκτος το σημιτικο υποκριτικο υφος γραφης έχει βαλει και φωτο ασχετου μοντελου απο το εξωτερικο για φωτο προφιλ αλλα τα ζωντανά οχι μονο δεν καταλαβαινουν καν το μοχθηρό ύφος και τον χλευασμό που κανουν αλλα ούτε καν οτι ειναι ψεύτικα προφίλ ούτε καν γυναικά δεν θα ειναι αυτο το άναρχο-troll :

Επι ευκαιρία το μασονικό facebook που προωθεί έγκυρες πήγες τους μαζικής πλυσης εγκεφάλου και αποχαύνωσης και σαμποτάρει ανεξάρτητες όλα αυτά με την συνενοχή της μάζας, προχθές έβγαλε ειδοποίηση πως η αριστερό-κομμουνιστική lupen ανέβασε νέο βίντεο, καλα οι ηλίθιοι που προωθούν τις βόθρο-σελίδες τους δεν έχουν ενημερωθεί απο τους άλλους που κάνουν λογοκρισία και μείωση απήχησης στο facebook ότι εμείς ηδη απο το 2015 ξέρουμε όλες τις αναρχο-ιουδαϊκές σελίδες τους και δεν θα μπούμε καν στο κόπο να δούμε βιντεο απο βόθρο σελίδες τους που με το που μπαίνεις καις απευθείας 1000 εγκεφαλικά κύτταρα και σε ρίχνουν στο επίπεδο τους ? δεν τους φτάνει που βγάζει στην αρχική το facebook όλες τις μασόνο-σελίδες χωρις πότε να έχεις πατήσει like,ολα αυτα όταν φίλη της σελιδας εχει να δει post στο facebook απο την σελιδα μας πάνω απο 5 χρονια ενώ εχει πατήσει like μονο σε αλλες 5-10, τωρα στέλνουν και ειδοποίησες αφου ορδες ζωντανά σπεύδουν να πατήσουν like στους ίδιους που ευθύνονται για τα δεινά τους κατι τέτοιες διαβάζουν όλα αυτά τα νοητικά ζόμπι που νομιζουν οτι ζουν σε αγγελικό κόσμο και όλοι φροντίζουν για την υγειά τους !δηλαδή αυτοι που διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες επι σειρά ετών έχουν κάψει ηδη και το ελάχιστο μυαλό που είχαν ...

Και δεν τους κανει καν εντύπωση με τι δικαίωμα το μασονο-facebook μεταξύ άλλων βγάζει ειδοποιήσεις από βόθρο-σελίδες τους ενω εχεις κάνει block να μην εμφανιζει ουτε καν στην αρχικη δεκαδες μασονικες σελιδες που εμφανιζονται σε αυτες μελή αληθινών εγκληματικών άναρχο-οργανώσεων ως συντάκτες και που οι μαζες τις εχουν και για εγκυρες πηγες,αλλα θα μου πεις εδω δεν εχουν αναρωτηθεί με τι δικαίωμα αναρχο-μιασματα αποκαλούν κατι με την μασονικη φράση "θεωρίες συνωμοσίας" και το βγάζουν ως ανύπαρκτο γεγονός η ψεύτικο με γνωστες σημιτικες ασυναρτησίες και του τυπου δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης χωρις να ρωτήσουν κανέναν αν θελει να διαβάζει μονο θέματα που αυτοι αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας ώστε να ρίχνουν τους πάντες σε κατώτερο πνευματικό και νοητικό επίπεδο, και όμως πάρα το γεγονός οτι ειναι σαν να μιλάνε σε νοητικά ανάπηρους η παιδιά 5 χρόνων ορδες δηθεν μορφωμένοι καταπίνουν αμάσητο ότι τους λένε και τους πατουν και like , τρομάζεις μονο στην ιδέα πως αυτοί οι ηλίθιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και θεωρούνται και έξυπνοι με πτυχία . Και ιδου τα απολεσματα :

Ζευγάρια χωρίζουν για τον εμβολιασμό των παιδιών:Ειδικότερα, η συγκεκριμένη διαφωνία μητέρας και πατέρα, έχει ήδη οδηγήσει δύο ζευγάρια στην πόρτα δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη. Η Θούλη Παράσογλου, δικηγόρος εξειδικευμένη στο Οικογενειακό Δίκαιο για περισσότερα από 35 χρόνια αλλά και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου, «έχω αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ζήτημα δις, καθώς πρόκειται για ένα μείζον θέμα».

Σύμφωνα με την κ. Παράσογλου, «τα προβλήματα προϋπήρχαν στα ζευγάρια και το ζήτημα του εμβολιασμού πήρε μία τρομακτική διάσταση στη συνέχεια. Πρόκειται για τη διάταξη του αστικού κώδικα 1511, που για σοβαρά ζητήματα, οι γονείς θα πρέπει να έχουν σύμφωνη γνώμη. Πρέπει λοιπόν να έχουν κοινή άποψη για τον εμβολιασμό».

Αντίκτυπο στην ψυχολογία των παιδιών-12χρονη χτύπησε τη μητέρα της για να μην την εμβολιάσει

Ανάμεσα στη διαφωνία των δύο γονέων, βρίσκεται πάντοτε και το παιδί, στην ψυχολογία του οποίου, σύμφωνα με την κ. Παράσογλου, «υπάρχει αντίκτυπο». Όπως περιγράφει η ίδια, σε μία περίπτωση η επίπτωση στην ψυχολογία του παιδιού ήταν τέτοια που «η κόρη άρχισε να χτυπάει τη μητέρα και να λέει ότι δε θέλει να εμβολιαστεί. Ο πατέρας έλεγε ότι δεν επιτρέπει στο παιδί να εμβολιαστεί, ενώ η μητέρα ήθελε. Πρόκειται για ακραίες συμπεριφορές. Πλέον, επικρατεί μία παράνοια».

Σε ότι αφορά τώρα τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, η κ. Παράσογλου αναφέρει ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ακόμη κάποια τελική απόφαση, ενώ σημειώνει πως «σε αυτά τα ζητήματα πρέπει να υπάρχει κανονική απόφαση με τακτική διαδικασία».

Ο κηδεμόνας που έχει όλη τη γονική μέριμνα μπορεί να εμβολιάσει το παιδί

«Δύσκολη» χαρακτηρίζει την περίπτωση διαφωνίας των γονέων αναφορικά με το ζήτημα του εμβολιασμού των παιδιών τους, η καθηγήτρια Οικογενειακού Δικαίου στο ΑΠΘ, Θεανώ Παπαζήση. Όπως ξεκαθαρίζει η ίδια μιλώντας στο GRTimes, «εφόσον ο ένας γονιός έχει όλη τη γονική μέριμνα, μπορεί να εμβολιάσει το παιδί χωρίς να ρωτήσει τον άλλον». Σύμφωνα με την ίδια, σε περίπτωση που οι κηδεμόνες μοιράζονται τη γονική μέριμνα, «τότε ο ένας δεν μπορεί να το επιβάλλει στον άλλον, διότι το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό και δεν παρατηρείται άμεσος και ορατός κίνδυνος για το παιδί που δε θα εμβολιαστεί, διότι υπάρχουν άλλοι τρόποι προστασίας, όπως η μάσκα, οι αποστάσεις κ.α.».

Η κ. Παπαζήση, επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «αυτό που προβλέπεται από τον νόμο είναι ότι το ένα μέρος μπορεί να ενεργήσει μόνο του, σε περίπτωση που υπάρχει άμεσος κίνδυνος. Τέτοιος, είναι ένα τροχαίο ατύχημα, όπου οι γονείς μπορεί να διαφωνούν για το αν θα κάνει ή όχι μετάγγιση το παιδί, ή αν θα πρέπει να διασωληνωθεί. Στο εμβόλιο δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος».

Σύμφωνα πάντα με την καθηγήτρια Οικογενειακού Δικαίου στο ΑΠΘ, «Είναι θέμα κινδύνου. Αφορά το αν το ζήτημα είναι αποτρέψιμο, ή μη αποτρέψιμο».

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως είχαμε ένα ακόμη περιστατικό, καθώς μια μητέρα κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κατά του ανεμβολίαστου πατέρα.

Η μητέρα των δίδυμων παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών κατέθεσε μήνυση στον πατέρα γιατί δεν ήθελε τα παιδιά της να έχουν επαφές με ανεμβολίαστους. «Ζούνε τα παιδιά με ανεμβολίαστους ανθρώπους. Τώρα με τον κορωνοϊό υπάρχει τεράστιο θέμα, διότι το ιικό φορτίο το οποίο θα πάρουν τα παιδιά από τον ανεμβολίαστο είναι πολύ μεγαλύτερο από τον εμβολιασμένο. Θεωρώ ότι το περιβάλλον το οποίο πηγαίνουν τα παιδιά μου δεν είναι ασφαλές για αυτά», είπε η γυναίκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications