Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ: «Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να επιλέγουν για την υγεία τους»

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι «Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να επιλέγουν οπώς θέλουν για την υγεία τους»

Στους πρώτους δέκα μήνες του ως πρόεδρος και περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη επαληθευμένη εμφάνιση του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Μπάιντεν έχει δει τον αριθμό των θανάτων να υπερδιπλασιάζεται.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Τραμπ τον Οκτώβριο του 2020, ο Πρόεδρος Μπάιντεν, ο οποίος έκανε επιθετική εκστρατεία για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, υποστήριξε ότι «όποιος ευθύνεται για τόσους πολλούς θανάτους» -περίπου 220.000 εκείνη την εποχή- «δεν πρέπει να παραμείνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής .

Στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ρωτήθηκε αν αυτό εξακολουθούσε να ισχύει αφού περισσότεροι Αμερικανοί πέθαναν από τον Covid-19 (με τα δικά τους) υπό τον Πρόεδρο Μπάιντεν παρά υπό τον Πρόεδρο Τραμπ, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου απέφυγε εντελώς το θέμα.

Στην πραγματικότητα, ο Μπάιντεν αθέτησε κάποιες υποσχέσεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, καθώς κατά τη διάρκεια του έτους τα εμβόλια υποτίθεται ότι έλεγχαν την πανδημία.

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν σκέφτεται τώρα να κλείσει τα σχολεία και ακόμη και να απαιτήσει από τους μαθητές να εμβολιαστούν. Αυτό είναι μια παρωδία . Οι Δημοκρατικοί είναι χαρούμενοι που συζήτησαν φέτος τον στόχο του εμβολιασμού των παιδιών σε σχολεία που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς στο Ντιτρόιτ και αλλού».

Σε μια καυστική δήλωση την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση «πρέπει να είναι συγκρατημένη» και να επιτρέψει στους Αμερικανούς τη θεμελιώδη ελευθερία να αποφασίζουν τι να κάνουν με το σώμα τους, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Ο Τραμπ συνέχισε ζητώντας από τον Μπάιντεν να συντονίσει τη χορήγηση θεραπείας για τον κορονοϊό που σώζει ζωές, ένα ζήτημα που έθεσε επίσης ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις (Ρεπουμπλικανός). «Στη κυβέρνησή μου, σεβαστήκαμε τον ρόλο των κυβερνητών να φροντίζουν τις πολιτείες τους και μπορούσαν να ζητήσουν αντισώματα και θεραπείες με βάση αυτό που χρειάζονταν. Έτσι πρέπει να διοικείται η χώρα μας».

«Αλλά ποτέ δεν εκδώσαμε εντολές και δεν θα έκανα ποτέ!», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι «οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να επιλέγουν για την υγεία τους».

Ιδού πως τον παρουσίαζαν το 2016-2017 έγκυρες πήγες στην Αμερική και οχι μονο αλλα εκεί δεν έπιασε το κόλπο περί κακών ναζι πάνω σε αυτό βασίστηκαν στην προπαγάνδα μονο, νομίζοντας πως θα ειναι όπως στο Ελλαδιστάν που μέχρι και δήθεν "πατριωτικές σελίδες" αναπαραγουν προπαγανδες τους και ιστορικά ψέματα τους ,(αφού βασίζονται στην ηλιθιότητα του όχλου ) και δεν έκαναν νοθεία στις εκλογές, και τελικά βρήκε πρόεδρος μετα αναγκάστηκα έκαναν νοθεία για να μην ξανα βγει, το πρόβλημα ειναι πως οι μάζες νομιζουν οτι ειναι πανέξυπνοι ενώ ειναι άπλα μοχθηροί οι μάζες ειναι ηλίθιες :

Αυτό για κάτι γιαούριδες στην Ελλαδα που το παίζουν και πατριώτες για να έχουν κόσμο για κανέναν άλλο λόγο, και οι οποίοι λενε για χουντο-μετρά και για ναζι μέρα νύχτα λες και μπαίνεις σε σελίδα του ΚΚΕ ενώ ολα ειναι καθαρά κομμουνιστικά , και ούτε ένας δεν εχει πει την πραγματικοτητα, όπως έκαναν με τόσα αλλά θέματα όπως για ιστορία κτλ, επι σειρά ετών με αποτέλεσμα να ερχεται εδω η καθε βλαμμένη "πατριώτισσα" και να λέει ότι όλοι λένε τα ίδια και αφού λένε όλοι οι Νεοέλληνες που διαβάζει τα ίδια έτσι θα ειναι στο ηλίθιο μυαλό της! χάριν σε αυτούς Νεοέλληνες πατριδοκαπήλους που αναπαραγουν κομμουνιστικα ψέματα που δεν έχουν και λογική μας πήρε 2-3 χρόνια να μάθουμε αληθινή ιστορία 2013-2016 το ίδιο κανουν και τωρα σε αυτο θέμα ενω ειναι μαρξιστικα αυτοι λενε για χουντο-μετρα υπέρ των συμμοριτών , αυτούς υποστηρίζουν οι μάζες , βρείτε μια "πατριωτική" σελιδα όλοι εσεις που δηθεν δεν διαβάζετε καθεστωτικές να λεει για σταλινικά μετρά, και ποιος εχει πει οτι το ίδιο σύστημα με τεστ υπό την μορφή διαβατηρίου έκαναν και στην σοβιετική ένωση ! μήπως είμαστε η μοναδική σελιδα? για αυτο και για αλλα πολλα μας έχουν σε "εκτίμηση" οι συμμορίτες ήδη από το 2016!

Tο άλλο το γίδι πήγε και έγραψε σε σελιδα άναρχο-πρακτόρων του Ισραήλ πως έχει λίγες αντιδράσεις και σχόλια σε σχέση με τα like, δηλαδή οχι μονο δεν έχει ιδέα που σχολιάζει αλλα έχει λογική προβάτου! οπού πάει το κοπάδι πάει και αυτός (όπως η άλλη που σχολίασε το ανωθεν επειδή λενε όλοι το ίδιο ως παπαγάλοι σημαίνει οτι ειναι σωστά αυτά που λένε όταν ο ένας παπαγαλίζει τι λέει ο άλλος ), για αυτό το διποδο γίδι λοίπον αξιόπιστες σελίδες ειναι οσες εχουν πολλά σχόλια και like, το ότι οι ιδιοι αυτοί που πήγε και σχολίασε αυτήν την ηλιθιότητα κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε πραγματικά ανεξάρτητες σελίδες εδώ και χρόνια (πως θα σχολιάζουν όταν ελάχιστοι βλέπουν τα post στo facebook ? και εκτός αυτού οι μισοί στην Ελλαδα ειναι σαν την ανωθεν βλαμμένη ετσι και πεις κατι διαφορετικό απο αυτο που λεει το κοπάδι που καθοδηγείτε απο τα άναρχο-σκύλα θα πέσουν να σε φάνε οχι Like θα πατήσουν), και προωθούν δίκες τους σε facebook Google και βαζουν ολα τα αναρχο-ork τους τυπου antifa να σχολιαζουν δήθεν ως άσχετοι ακομη και με ψευτικα προφιλ υπερ σε αυτά που βαζουν προφανώς ειναι θεωρίες συνωμοσίας για αυτόν και οχι πραγματικότητα που συμβαίνει μπροστά του!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications