Οικογένειες αγριμιών:  Την ξυλοκόπησε όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από θετικό self test  λες και ηταν σκύλος

Μια καθεστωτική είδηση:Την περασμένη Δευτέρα μια γυναίκα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές εις βάρος του συζύγου της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του ζήτησε να κάνει self test προκειμένου να βρίσκονται σε επαφή. Μόλις το τεστ βγήκε θετικό του είπε να φύγει από το σπίτι για να μην κολλήσει η ίδια και το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star σε κατάσταση σοκ η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 46χρονος σύζυγος της την ξυλοκόπησε άγρια. «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Ο δικηγόρος του 46χρονου συζύγου, Φοίβος Στρουγγαρης από την πλευρά του ανέφερε: «Όταν το τεστ βγήκε θετικό του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μέχρι να γίνει καλά και το τεστ να είναι αρνητικό. Εκείνος όντας σε συναισθηματική φόρτιση την έπιασε από τα χέρια, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί, αυτό θα φανεί αργότερα στη δικογραφία. Εκείνη έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας τη λέξη “βοήθεια” και πήγε στο αστυνομικό τμήμα και τον κατήγγειλε».

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το εάν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Το γεγονός ότι ο 46χρονος ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής προκαλούσε συνεχείς καβγάδες με τη σύζυγο του. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο εμβολιάστηκε.Σύμφωνα με τον δικηγόρο του συζύγου το ζευγάρι τώρα δεν είναι μαζί. «Εκείνος έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη για ευνόητους λόγους αφού δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί εάν βρεθούν ξανά μαζί», ανέφερε σχετικά.

Από την βλέπουμε μια εντελώς αναίσθητη να διώχνει τον άντρα της και μίλαει λες και μίλαει για έναν άγνωστο(!) αυτη ειναι για να την κανουν υπουργο!!! αριστερή ειναι? (φαντάσου να ειναι και δικό του το σπίτι και τον διώχνει από το σπίτι του ) και απο την άλλη ένα αγρίμι, αγαπημένο ζευγάρι δεν μπορείς να πεις? υπέροχος "πολιτισμένος" και "μορφωμένος" κόσμος! φαντασου τώρα τι παιδι έβγαλαν αυτοί οι δυο!

Άλλα επειδή θα εχει καλή αγωγή απο το σπίτι και "μόρφωση" απο τα σχολεία θα γίνει κάλος πολίτης! αυτό νομίζουν ορδές ότι ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα του πως θα μεγαλώσει κάποιος ,το τι ρατσας ειναι και τι πνεύμα εχει δεν παίζει κανέναν ρόλο!!! ξεχάσαν να μας πουν όμως οι ειδικοί πως γίνεται να γεμίζει ο κόσμος μοχθηρούς και εγκληματικά στοιχειά εφόσον όλοι εχουν την ίδια "μόρφωση" από τα σχολεία και μεγαλώνουν με παρόμοιο τρόπο στις περισσότερες των περιπτώσεων και γίνονται μοχθηροί και εγκληματικά στοιχειά ακόμα και αυτοι που μεγάλωσαν στην χλιδή ? μας λένε δηλαδή οι φερόμενοι ψυχολόγοι ότι ηταν αγρίμια όλοι πριν 50-100 χρονια που δεν πηγαίναν καν σχολείο?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications