Γάκης για Flurona: «Άνθρακες ο θησαυρός - Είναι γνωστή από τον Μάρτιο του 2020»

Τα τελευταία 24ωρα τα συστημικά ΜΜΕ βρήκαν έναν νέο ιό για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, ο λόγος για την Flurona (συνδυασμός κορωνοϊός-γρίπη).

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζει τα πράγματα στη θέση τους και τονίζει ότι είναι γνωστή από τον Μάρτιο του 2020, ενώ και τα συμπτώματα της δεν είναι ιδιαίτερα έντονα.

Η ανάρτηση του
«ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΣΚΑΙ, ΧΘΕΣ: ΙΣΡΑΗΛ, ΙΟΣ «FLURONA»
Αμέσως, σχεδόν μου τηλεφώνησε τρομαγμένος φίλος ρωτώντας με για τον νέο ιό! Που το είδες τον ρωτώ; Στο ΣΚΑΙ, μου απαντά…
Επειδή, τους έχουμε μάθει πλέον, του υποσχέθηκα ότι θα το ψάξω.
Σημειώνω ότι Ειδήσεις υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα παρακολουθήσω την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Και, πιστέψτε με, βίωσα πρωτόγνωρη ηρεμία!

Σας ζητώ συγνώμη, τηλεοπτικοί, τρομοκράτες / προπαγανδιστές μου, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΤΕ ΠΙΑ!
Σήμερα, μπαίνω στο ΣΚΑΙ και φωτογραφίζω τις δύο εικόνες που επισυνάπτω από το βραδινό δελτίο και το site…
Μετά πάω στο εγκυρότατο αγγλόφωνο Ισραηλινό site Times of Israel
Επρόκειτο για μία έγκυο, στο Ισραήλ, ΟΛΙΓΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, η οποία διαγνώστηκε με ταυτόχρονη νόσηση από τον ιό της Γρίπης και από τον Κορωνοιό. Μάλιστα είχε λάβει και εξιτήριο την …ΠΕΜΠΤΗ !!!

Άνθρακες ο θησαυρός! Διότι η συνδυασμένη νόσηση από ιό της Γρίπης και Sars-Cov-19 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2020 στις ΗΠΑ!
Μάλιστα από εχθές, τα νέα εγκεκριμένα μηχανήματα PCR στις ΗΠΑ, προσδιορίζουν όχι μόνο τον κορωνοιό αλλά και τον ιό της γρίπης κ.α. ιούς…

Για αυτό δεν έγινε , σωστά, στις αρχές του φθινοπώρου, η εκστρατεία να εμβολιαστούν οι ευπαθείς με το νέο εμβόλιο της γρίπης; Εσείς , κύριοι κυβερνητικογράφοι (διότι δημοσιογράφους δεν τους λες έτσι που κατάντησαν) δεν το λέγατε επί εβδομάδες;
Γιατί λοιπόν τρομοκρατείτε τον κόσμο Πρωτοχρονιάτικα;»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications