Βασιλακόπουλος τα πρώτα λόγια μίσους για τους ανεμβολίαστους το 2022: «Ξεροκέφαλοι - Να αποκλειστούν»

Στο ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να φιλοξενήσουν σήμερα όλους τους γνωστούς «τηλεγιατρούς» που το 2021 εξέφραζαν την «αγάπη» τους για τους ανεμβολίαστους.

Έτσι μετά τους Ν.Καπραβέλο και Μ.Παγώνη έκανε την εμφάνιση του και ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Αντίθετα με τους πρώτους καλεσμένους (Καπραβέλος-Παγώνη) ο Θ.Βασιλακόπουλος αποφάσισε να μην τρομοκρατήσει τους πολίτες, αλλά να εκφράσει την... «αγάπη» του για τους ανεμβολίαστους.

O καθηγητής Πνευμονολογίας μια μέρα που υποτίθεται ότι αγάπης και γιορτής αποφάσισε λοιπόν να κάνει την γνωστή του επίθεση στους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

«Πόσοι Έλληνες από ξεροκεφαλιά δυστυχώς δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Το δικαίωμα της μειοψηφίας των ξεροκέφαλων...», ξεκίνησε να λέει σε συζήτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο κλείσιμο των σχολείων.

Τότε δημοσιογράφος των διέκοψε για να του πει ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν και τηλεκπαίδευση.

Με τον Θ.Βασιλακόπουλο να εκφράζει την αντίθεση του με το κλείσιμο των σχολείων και να στη συνέχεια να λέει «εάν κάποιος πρέπει να αποκλειστεί από την κοινωνική δραστηριότητα, δεν είναι τα παιδιά μας για να προστατευτεί ο άλλος επειδή είναι ξεροκέφαλος. Ο άλλος που έχει αρνηθεί να εμβολιαστεί να μείνει μέσα αποκλεισμένος και οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε να ζούμε τη ζωή μας».

Αυτές είναι οι δηλώσεις «αγάπης» από τον Θ.Βασιλακόπουλο, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ομολογούσε ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν προστατεύουν από τις συγκεκριμένες μεταλλάξεις...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications